Delfinasa draga, nastere usoara! Miru
|
Draga Mela, ma gandesc mereu la tine si ma rog pentru sanatatea ta! Miru
|
Dragele mele prietene, nu prea am mai dat pe aici, dar ma gandesc mereu cu drag la voi! Noi suntem bine, micile noastre probleme le vad acum minuscule. Copiii cresc frumos si sunt toata viata mea! Va pup si imi doresc sa sa va regasesc mereu cu bine! Miru
|
S.ELENA wrote:Bine v-am regasit, dragele mele!!!!!
Mi-a fost si inca imi este tareeee-tareeee dor de voi!!! Poate am sa reusesc pana incepe scoala sa mai citesc cate ceva printre randuri, caci am vazut ca sunt foarte multe schimbari pe aici!!!!
Felicitari Bulinutzei si lui Buli pentru sarcini si tuturor celorlalte fete(Ingheras, Delfinasa, si cam atat am vazut eu asa in "goana"), felicitari si noilor pui intrati in familia 7pitici (noi sunt de fapt pentru mine, care nu am apucat inca sa ii cunosc , dar ei deja sunt marisori): pui de Sami, de Shirel, de Alexandra si tuturor ceilalti minunati micuti.
Si acum......noutatile despre mine, dovada faptului ca am lipsit atata de pe forum (asta in afara faptului ca stau foarte prost cu timpul): la ultima mea vizita va povestea ca urmeaza ca la intrarea copiilor in vacanta sa merg sa imi scot chisturile si ganglionii care imi fusesera descoperiti la san si la axila. Din motive mai mult sau mai putin importante, operatia a tot fost amanata pana pe 30 iunie. De fapt m-am internat pe 29 ptr analize, iar pe 30 a avut loc interventia chirurgicala. Inca de cand m-a internat, chirurgul (pe care il cunosc de aproape 12 ani si care a operat-o si pe mama anul trecut) s-a cam schimbat la fata cand mi-a facut controlul pentru foaia de internare si mi-a zis sa ma astept la ce-i mai rau. Pe scurt, m-am trezit din operatie fara sanul drept, iar examenul histopatologic (biopsia) si imunohistochimia mi-au indicat o formatiune tumorala de 6 cm, de gradul IV local, cu metastaze limfoganglionare axilare (27 din 40 ganglioni).
Pe 2 august am inceput chimioterapia, o serie la 3 saptamani (urmatoarea o am pe 24 august), la sfarsitul lunii trebuie sa merg sa imi scot si ovarele, ca sa evitam un posibit cancer si in acea zona; dupa ce termin cu chimioterapia (undeva prin noiembrie) voi incepe si niste sedinte de radioterapie si un tratament hormonal si apoi, Doamne-ajuta sper ca totul sa fie OK!!!
Nu are rost sa va povestesc cat de rau mi-a fost dupa prima sedimta de chimio si cum timp de 3 zile am fost mai mult moarta decat vie...... Eu sper sa trec cu bine peste aceste grele incercari, pentru copiii mei si pentru sotul meu (care in toata aceasta perioada s-a comportat mai mult decat exemplar).
Va pup si va imbratisez pe toate cu mare-mare drag si ....abia astept sa spicuiesc cate ceva de pe aici si sa va cunosc si eu puiutii, iar pe voi si minunatii prichindei sa va revad, sa va vad cat de mari si minunati ati crescut!!!!
Elena, acum am aflat si eu... sunt socata... nu mai inteleg cum merge lumea asta... Iti urez sanatate! Sa dea Dumnezeu sa treci peste toate cu bine! Ma rog si eu pentru tine si sunt cu gandul alaturi de tine! Te pup! PS: sunt Miru
|
Delfinasa draga, tin pumnii si iti urez nastere usoara si sa fiti sanatosi! Va pupam!
|
Mela, Doamne ajuta!!! Sa fie operatia usoara, scoti raul si gata! Ma gandesc si ma rog pentru tine!
|
Buli, felicitari!!! Mihaela (Delfinasa), tin pumnii, nastere usoara! Bulinuta, felicitari! Ingeras, sarcina usoara!
|
Alexandra, cu jurnal sau fara, Sara are niste ochi albastri absolut minunati! Pupam!
|
Ce ma bucur sa va revad cu burticute!!! Misha, esti finuta si o draguta cum te stiu, doar burtica e de tine! Mihaela, arati minunat si ai burtica chiar mica pentru 20 de saptamani! Iar Karinutza scumpa imi starneste nostalgii... asa imi pupa si Mihaita burta!
Va pupam!
|
Draga Mela, m-am albit cand am citit! Cred ca ai luat decizia cea mai sigura si mai buna! Sunt sigura ca vei fi bine, pentru ca ai descoperit in stadiu precoce. Ca sa te incurajez: mama a descoperit ca are cancer de uter (grad 2 spre 3, deci avansat) acum 7 ani. S-a operat imediat, i-au scos tot, iar pana acum e foarte bine. Tu esti in stadiu incipient si sigur nu vei mai avea probleme! Iti transmit un milion de ganduri bune sa te faci bine!
|