Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Le scriu in ordine: cerc negru-ochi fata liniuta-1 o dos triunghi-2 o impreuna pe fata cerc taiat-2 o pe dos impreuna celalalta triunghi-1 ochi se ia pe ac,urmatorul pe fata,iar cel de pe ac se aluneca peste el(adica tot 2 impreuna) celalalt cerc taiat 2 o impreuna pe dos inversati triunghi in jos-din 1 o faci 13(1 o,1 jeteu,)asa am inteles,cred ca e bine ca inainte se tot scad ochi fara sa se puna 2 gaurele-2 jeteuri,pe dos primul se lucreaza pe dos al 2-lea rasucit pe dos Sper ca am cuprins tot,daca nu ma mai intrebi,modelul e minunat,merita incercat |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/22/2010 Mesaje: 327
| carla wrote:Le scriu in ordine: cerc negru-ochi fata liniuta-1 o dos triunghi-2 o impreuna pe fata cerc taiat-2 o pe dos impreuna celalalta triunghi-1 ochi se ia pe ac,urmatorul pe fata,iar cel de pe ac se aluneca peste el(adica tot 2 impreuna) celalalt cerc taiat 2 o impreuna pe dos inversati triunghi in jos-din 1 o faci 13(1 o,1 jeteu,)asa am inteles,cred ca e bine ca inainte se tot scad ochi fara sa se puna 2 gaurele-2 jeteuri,pe dos primul se lucreaza pe dos al 2-lea rasucit pe dos Sper ca am cuprins tot,daca nu ma mai intrebi,modelul e minunat,merita incercat
multumesc ff mult pt timpul acordat, zilele astea voi incerca o mica mostra, sa vad ce iese si in functie de asta, daca e cazul, te mai intreb |
|

| duchess292004 wrote:multumesc ff mult pt timpul acordat, zilele astea voi incerca o mica mostra, sa vad ce iese si in functie de asta, daca e cazul, te mai intreb cu placere,abia astept sa vad ce iese |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 1/19/2011 Mesaje: 2
| Buna seara!Ma bucur foarte mult ca am descoperit acest forum.Am gasit multe lucruri interesante.O salut pe d-na KALE pe care am cunoscut-o personal si de care ma leaga o pasiune draga...TRABANTUL.
|
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/11/2010 Mesaje: 4221
| Bine ai venit printre noi, Doinitza. |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/22/2010 Mesaje: 327
| carla, am incercat sa fac modelul, a iesit o aiureala.... m-am prostit de cand n-am mai lucrat, inainte stiam sa fac dintr-un ochi mai multi ochi, acum nu mai stiu cum se face :( |
|

| duchess292004 wrote:carla, am incercat sa fac modelul, a iesit o aiureala.... m-am prostit de cand n-am mai lucrat, inainte stiam sa fac dintr-un ochi mai multi ochi, acum nu mai stiu cum se face :( am sa incerc si eu cand am mai mult timp |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/28/2009 Mesaje: 874
| carla wrote:Am sa incerc eu,sa-mi spui ce nu intelegi Sa va arat ce lucrez acum
daca te rog frumos mi-l explici si mie? ca eu nu am reusit sa ii dau de cap |
|

| bleaumihaelamariana wrote:
daca te rog frumos mi-l explici si mie? ca eu nu am reusit sa ii dau de cap
Stai sa rasuflu si-l voi incerca cand am timp,azi NU |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| va rog daca aveti o diagrama la modelul zig/zag as vrea si eu .multumesc |
|

Inregistrat: 3/5/2011 Mesaje: 1531
| ma ajuta si pe mine cineva, va rog frumos cu modelul acesta vreau sa-l fac pe o rochita dar nu ii dau de capat |
|

| sandica80 wrote:ma ajuta si pe mine cineva, va rog frumos cu modelul acesta  vreau sa-l fac pe o rochita dar nu ii dau de capat Se incepe de jos,sunt 3 ochi impreuna la mijloc si la capat cate un jeteu.Adica:*jeteu,3 ochi fata,3 ochi impreuna,3 ochi fata,jeteu,1 ochi fata*,se repeta,... |
|

| Multumesc mult Carla |
|

| Carla dupa schema aceasta m-am luat ,acum nu stiu ori nu e bn ori m-am pierdut eu pe drum ,1sc tr.f cred ca sant 3 imp.si 1sc st f sant 2 imp.stanga sau ??? daca ai timp poate te uiti putin sau poate e cineva care l-a facut deja si ma lumineaza si pe mine multumesc anticipat |
|

| Da,cred ca asta e modelul,arata super pe bluze |
|
|