Nivel: Membru
Inregistrat: 12/19/2007 Mesaje: 42
| Un model si pentru andrele si pentru croseta:
Punct Peruan
|
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/22/2010 Mesaje: 327
| interesant ce face tanti din filmulet! daca as incerca eu sa fac asa ceva, pana as face un rand....as uita de ce m-am apucat :) |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| modele |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/1/2008 Mesaje: 3113
| carla ne imbolnavesti cu modelele tale eu tocmai cautam un model de pulovar |
|

| cristinapatrascu66 wrote:carla ne imbolnavesti cu modelele tale eu tocmai cautam un model de pulovar Ai gasit ceva ?Eu cand vad ceva frumos,imi place sa va arat si voua |
|

Inregistrat: 12/1/2008 Mesaje: 3113
| am gasit un pulovar postat de tine pe care vreau sa-l incep maine ca sunt in concediu , am mai gasit unul si acum sunt in dilema ...pe care sa-l fac parca as incerca sa-l fac pe primul cristinapatrascu66 attached the following image(s):

|
|

| cristinapatrascu66 wrote:am gasit un pulovar postat de tine pe care vreau sa-l incep maine ca sunt in concediu , am mai gasit unul si acum sunt in dilema ...pe care sa-l fac parca as incerca sa-l fac pe primul Amandoua sunt frumoase,eu l-as face pe al doilea e ceva mai deosebit cu elastic in talie |
|

Inregistrat: 11/5/2009 Mesaje: 1537
| si mie tot al doilea imi place mai mult, pare mai tineresc |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Buna ziua! Gasesc foarte interesant si util acest forum. Si mie imi place sa tricotez, ma relaxeaza. Acum as vrea sa ii fac fiicei mele de 17 ani o caciula moderna, cu urechi, in genul celor care sunt purtate in acest sezon de multe din adolescente. Imi poate explica cineva cum sa procedez? Ma intereseza in special tiparul. Multumesc. Ema
|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/16/2010 Mesaje: 534
| carmen ema wrote:Buna ziua! Gasesc foarte interesant si util acest forum. Si mie imi place sa tricotez, ma relaxeaza. Acum as vrea sa ii fac fiicei mele de 17 ani o caciula moderna, cu urechi, in genul celor care sunt purtate in acest sezon de multe din adolescente. Imi poate explica cineva cum sa procedez? Ma intereseza in special tiparul. Multumesc. Ema
cauta la topicul cu caciuli,vei gasi ce te intereseaza. doamna kale a explicat f bine cum se face. |
|

| postez si eu un model care mi-a atras atentia, dar pe care, din pacate, nu reusesc sa-l deslusesc, poate este cineva care ma poate ajuta cu traducerea semnelor din limba germana. va multumesc! duchess292004 attached the following image(s):

|
|

| duchess292004 wrote:postez si eu un model care mi-a atras atentia, dar pe care, din pacate, nu reusesc sa-l deslusesc, poate este cineva care ma poate ajuta cu traducerea semnelor din limba germana. va multumesc! Am sa incerc eu,sa-mi spui ce nu intelegi Sa va arat ce lucrez acum carla attached the following image(s):

|
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Carla ce frumos este! |
|

| mirela74chris wrote:Carla ce frumos este! Multumesc |
|

| carla, nelamurirea mea este legata de semne, triunghiurile, spre stanga si dreapta, stiu ce inseamna, in rest, nu stiu ce inseamna punctul ala plin taiat pe diagonala de o liniuta, cele 2 cerculete goale in casute alaturate, triunghiul plin cu baza in sus, cerculetul plin simplu, patratelul gol, adica mai toate semnele. banuiesc eu ca unul e ochi pe fata, altul pe dos....dar care in ce fel? |
|
|
|