Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/8/2010 Mesaje: 1836
| leo tm eu am o diagrama,dar nu stiu semnele. alinamm attached the following image(s):
|
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| fetelor pe unde gasesc si eu explicatiile semnelor din diagrame in romana asa mai pentru prosti ca in dosarul explicativ din revista cu modele pe care o cumpar nu prea inteleg - ma refer la chestiile mai complicate - asa ochi fata si spate e logic dar sunt unele de pt crosetat am gasit o gramada explicate bine dar la tricotate mai nimic |
|
| roxinthya wrote:fetelor pe unde gasesc si eu explicatiile semnelor din diagrame in romana asa mai pentru prosti ca in dosarul explicativ din revista cu modele pe care o cumpar nu prea inteleg - ma refer la chestiile mai complicate - asa ochi fata si spate e logic dar sunt unele de pt crosetat am gasit o gramada explicate bine dar la tricotate mai nimic plizzzzzzz |
|
| roxinthya eu am aceste semne- alinamm attached the following image(s):
|
|
| Alina multumesc mult! |
|
| Cu drag Roxinthya! |
|
Inregistrat: 3/5/2011 Mesaje: 1531
| Fetelor va rog mult daca ma pute-ti ajuta si pe mine ,vreau sa fac diagrama aceasta dar nu sant sigura ce inseamna v in jos si sus cu liniuta in mijloc Multumesc anticipat! |
|
Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| sandica80 wrote:Fetelor va rog mult daca ma pute-ti ajuta si pe mine ,vreau sa fac diagrama aceasta dar nu sant sigura ce inseamna v in jos si sus cu liniuta in mijloc Multumesc anticipat! eu cred ca e asa ca in poza de mai jos ,,, daca as vedea modelul ti-as spune mai sigur,,,,iar unde e gri nu ai nici un ochi. gabyta attached the following image(s):
|
|
| Multumesc mult Gabyta draguta ca de obicei acesta e modelul |
|
| sandica am incercat modelul,,acuma il vad si pe al tau,,in modelul roz V cu liniuta de jos vad ca e lucrat ca si ochi pe dos ,,,pe cand in schema s-ar veni ochi pe fata dar nu facut din 1 3 ca nu da bine,,eu in asta facut de mine acum l-am lucrat ca si ochi pe fata. gabyta attached the following image(s):
|
|
| Multumescccc! |
|
| sandica80 wrote:Multumescccc! cu mare drag oricand |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/28/2009 Mesaje: 874
| alinamm wrote:leo tm eu am o diagrama,dar nu stiu semnele.
uite am gasit un filmulet, trebuie sa tii cont ca se scade si pe fata si pe spate, si se rasucesc ochiurile
http://www.youtube.com/watch?v=yEt4-ADzx0I&feature=related |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| si aici un model frumos http://www.liveinternet.ru/users/3590890/post204897250/ |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/13/2012 Mesaje: 131
| alinamm wrote:roxinthya eu am aceste semne- am luat si eu insemnele si sper sa imi fie de ajutor deoarece nu am mai lucrat dupa semne,numa dupa ochi,sper ca ajutata de voi si de mama care numai dupa diagrame tricota a invat sa fac modele mai grele.ms mult |
|
|