|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| eu cred ca liniuta se scad 2 ochiuri pe fata si secretul e ca se scade pe dosul lucrului cele trei liniute {y} intors cu linie . Ghideaza dupa nr care arata rindurile : 1 rind fata scazi la liniuta , 2 rind dos si scazi dos semnul cu trei liniute Tot timpul urmaresti ca la cerculet {jeteu } sa corespunda 2 ochiuri scazute Spor la lucru ! |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Multumesc,eu am incercat al doilea model ,am scazut cate 3 ochi odata si se vede tare urat nu stiu daca va iesi frumos sa scad pe dos |

| la a doua schema se scade spre stinga si spre dreapta iar dosul il faci cum vine , fata fata si dosul dos Spor la lucru si sa ne arati cind termini ! |

| endy wrote:la a doua schema se scade spre stinga si spre dreapta iar dosul il faci cum vine , fata fata si dosul dos Spor la lucru si sa ne arati cind termini ! stiu ca se scade dar nu stiu cum se scad cei 3 ochi ca sa-mi iasa frumos ca in poza.Stati ca-l pozez acum,abia am inceput |

| Carla dar peste tot la fiecare jeteu corespunde un fel de scazatura la schema 2 spre dreapta si stinga iar la schema 1 se scade o data pe fata si o data pe dos [ daca ai scadea numa pe fata si la rindul de dos si dosul l-ai face obisnuit dosul adica cum vine ar iesii frunzele mai lungi Eu am tot numarat dar nu am vazut ca trebuie sa scazi 3 niccaieri ! |

| endy wrote:Carla dar peste tot la fiecare jeteu corespunde un fel de scazatura la schema 2 spre dreapta si stinga iar la schema 1 se scade o data pe fata si o data pe dos [ daca ai scadea numa pe fata si la rindul de dos si dosul l-ai face obisnuit dosul adica cum vine ar iesii frunzele mai lungi Eu am tot numarat dar nu am vazut ca trebuie sa scazi 3 niccaieri ! No stai ca incep sa pricep,deci daca fac al doilea model,se pun 2 jeteuri pe fata si se iau 2 ochi impreuna o data pe fata o data pe dos,asa-i.Deci pe fata inmultesc 2 dar scad unul,celelalt il scad cand ma intorc pe dos?Eu am scazut 2 ochi pe fata pentru cele 2 jeteuri iar pe dos m-am intors normal.Nu-mi place cum se vede unde am scazut,il desfac,am gresit de la inceput carla attached the following image(s):

|

| Incearca sa scazi in stinga frunzei spre singa si drepta frunzei poti s-0 scazi spre dreapta bagind andreaua de la stinga la dreapta { se scade mai incet dar iese frumos } Sper sa reusesti!Modelul iti iese doar ca scazatura rasucita spre dreapta e secretul ! |

| endy wrote:Incearca sa scazi in stinga frunzei spre singa si drepta frunzei poti s-0 scazi spre dreapta bagind andreaua de la stinga la dreapta { se scade mai incet dar iese frumos } Sper sa reusesti!Modelul iti iese doar ca scazatura rasucita spre dreapta e secretul ! Multumesc maine incerc iar |

| spor sa ai ca miini de aur ai !eu am invatat multe de la tine ! |

| endy wrote:spor sa ai ca miini de aur ai !eu am invatat multe de la tine ! Multumesc |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
|  |

| camelia eu nu pot sa vad ce ai pus .. |

Nivel: Membru
Inregistrat: 11/9/2010 Mesaje: 14
| http://picasaweb.google.com/regina.helena.1/BurdaGrossesStrickmusterheft#5347693960402846178 |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 11/9/2010 Mesaje: 14
| Imi cer scuze pentru postarile esuate dar sunt cam incepatoare in calculatoare. Am vrut so postez o pagina cu un model dar nu reusesc nicicum .Este vorba de un model din revista burda de la pagina 34 ultimul de jos,daca ma poate ajuta cineva as fi cea mai fericita ca il caut de mult timp. Va multumesc si va pup. |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 10/25/2009 Mesaje: 234
| dianastyle wrote:Imi cer scuze pentru postarile esuate dar sunt cam incepatoare in calculatoare. Am vrut so postez o pagina cu un model dar nu reusesc nicicum .Este vorba de un model din revista burda de la pagina 34 ultimul de jos,daca ma poate ajuta cineva as fi cea mai fericita ca il caut de mult timp. Va multumesc si va pup.
uite aici un filmulet posta de leut cu modelul cerut de tine, http://forum.7p.ro/Albumul-tricotajelor-mele.aspx?g=posts&t=2761&p=9 iar la prima pagina ai si explicatiile spor la lucru |
|
|