Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Ce mi-am facut ieri pe timpul meciului plictisitor! Am dat in boala pictarii pe unghi mi-am cumparat ustensile si imi schimb manichiura si pediuchiura in fiecare saptamana!
shirel attached the following image(s):

|
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/27/2009 Mesaje: 436
| Shirel sunt foarte frumoase unghiile tale! inainte de a ramane insarcinata si eu imi pictam unghiile in tot felul de culori si cu tot felul de modele...aveam si la ce!acum de cand cu asta mica ciuciu unghii lungi |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Shirel ce frumoase is!! |
|

| Ma bucur ca va plac cate nu am incercat m-am imbolnavit cred ca mi-as schimba pictura in fiecare zi . |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| shirel wrote:Ma bucur ca va plac cate nu am incercat m-am imbolnavit cred ca mi-as schimba pictura in fiecare zi . pai cand faci alte modele sa le pui aici sa le vedem si noi |
|

| Asa mi-am pictat ieri unghile de la picioare si pentru ca este mondial steagul Argentinei pe unghile mele! Sper sa va placa! Nu va speriati surplusul de oja a fost curatat cu un betisor de curatat urechile si cu acetona) shirel attached the following image(s):

|
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| shirel,am crezut ca numai eu am pasiunea asta a unghiilor Sunt super unghiile tale,cred ca ma pozez si eu azi,ca tot am zi de pictat unghi Atasez si modele,poate mai doreste cineva sa se inspire ingerash attached the following image(s):

|
|

| Am si eu modele milioane ,mie nu imi plac unghile false deci eu prefer modelede unghi naturale .Ma bucur ca pictezi si tu ,exact acuma i-am facut si lui Eden la picioare si la maini a iesit asa de frumos.Nu am timp pozez mai tarziu. Te astept si pe tine cu creatiile tale. |
|

| Shirel si mie imi plac cele naturale,am si false in casa,dar stau in dulap Domnisoara mea vrea unghiute cu flori Mai tarziu vin cu poze Abia astept sa vad si unghiutele voastre
Uite ceva amuzant ingerash attached the following image(s):

|
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/30/2009 Mesaje: 363
| Mai, mai!!!! Ce unghii frumoase aveti!!!!!!!!! |
|

| Astea negru cu alb dalmatiene am avut si eu si zebre cu dungi albe.Eden are acuma ceva foarte frumos cu bulinutze de toate ciloriile. shirel attached the following image(s):

|
|

| shirel wrote:Astea negru cu alb dalmatiene am avut si eu si zebre cu dungi albe.Eden are acuma ceva foarte frumos cu bulinutze de toate ciloriile.
Super!Vreau sa vad |
|

Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| shirel wrote:Asa mi-am pictat ieri unghile de la picioare si pentru ca este mondial steagul Argentinei pe unghile mele! Sper sa va placa!  Nu va speriati surplusul de oja a fost curatat cu un betisor de curatat urechile si cu acetona)
super tare shirel!
eu sunt super fan unghii cu model, dar abia-abia reusesc sa le dau cu lac protector.
Modelele postate de ingeras sunt pe unghii false, sunt vopseluri speciale acrilice. am avut si eu asa ceva, dar iti trebuie timp si bani sa le intretii. o sedinta de intretinere (la interval de 2 max 3 sapt. una) costa cam 80-90 RON. Daca sari peste sedinta se vede imediat unghiuta crescuta si nu arata bine deloc. |
|

| Da,Lilly sunt scumpe, aici o sedinta costa cam 20-30 lire
Shirel imi plac la nebunie unghiutele printesei
Postez si unghiutele Madalinei,ea vroia la fel ca mine ingerash attached the following image(s):

|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Super fetele. Shirel ,pentru Eden folosesti oja speciala???? MAdalina uuuu ce frumos. Ingeras aceeasi intrebare |
|
|