Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/19/2011 Mesaje: 307
| buna ,
atasez semnele conventionale pe care eu le am tot de pe acest forum dupa care eu lucrez, sper sa te ajute
Atasamente: semne conventionale folosite la tricotat.doc 277 KB, salvati 1,250 ori.
|
Inregistrat: 6/5/2011 Mesaje: 428
| In schema data de tine: - :ochi dos patratele albe : sunt tot ochiuri pe dos I :ochi fata (linia verticala) u :jeteu \ :ochi fata rasucit sau ochi fata luat cu doua randuri mai jos, ca sa iasa mai lung sagetile: scazi doua ochiuri, dar trebuie sa schimbi ordinea ochiurilor: aduci primul ochi fata inaintea ultimului ochi pe dos si le lucrezi impreuna. acel u culcat(nu vad bine schema dar cred ca e un u): strangi normal doua ochiuri, adica ultimul ochi fata cu primul ochi dos.
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 10/6/2011 Mesaje: 74
| Va multumesc pt explicatii, am inteles acum si o sa ma apuc de treaba. |
Inregistrat: 6/5/2011 Mesaje: 428
| O sa atasez o poza cu mai multe explicatii. Am pus niste culori ca sa vezi cum se lucreaza semnele acelea.Nu inteleg de ce sunt aceleasi semne pentru diferite moduri de lucru ale ochiurilor si diferite semne pentru acelasi mod de a strange ochiurile. Unde am incercuit cu rosu: scazi normal doua pe fata. Cu negru: schimbi ordinea ochiurilor, primul pe fata inaintea ultimului pe dos. Cu albastru: schimbi ordinea ultimelor ochiuri pe fata. Doua linii: lucrezi impreuna doua ochiuri pe dos. Sper sa reusesti modelul, pare destul de amestecat, cu cat ma uit la el imi dau seama ca mai e ceva. Mi se pare ca la un moment dat se reduce numarul de ochiuri, se scade prea mult si sunt prea putine jeteuri. S-ar putea sa mai ai nelamuriri si te rog sa intrebi, sper sa ma fi facut inteleasa, mi-e greu sa explic, mi-e mai usor sa tricotez... O zi buna, dana_na attached the following image(s):
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 10/6/2011 Mesaje: 74
| Spre rusinea mea inca nu m-am apucat de bluza la care vreau sa folosesc modelul acesta dar urmand instructiunile voastre o sa incerc modelul sa vad daca l-am inteles. |