Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 882
| roxinthya wrote:teoretic si eu as fi fost pasibila de gemeni ca am un istoric de nu se poate 1. mama a avut sora geamana care i-a murit la nastere ca pe vremea aia nu era ecograf iar medicii n-au crezut-o pe bunica-mea ca are gemeni si a supravietuit doar mama ca era aia puternica 2. mama a avut doua sarcini de gemeni : 2 baieti si 2 fete -> avort ca pe vremea lu' Ceausescu stiti cum era - nu aveai voie cu metode contraceptive si nici nu se gaseau anticonceptionale sau prezervative 3.soacra mea a avut o sarcina de cvadrupleti - DA ati vazut bine !!!! - si a pierdut sarcina din cauza tensiunii oscilante. 4. socra-miu a avut frati gemeni Conluzia: ziceti si voi ! Sa ma mai incumet la bebe2? Daca ies 4 sau 6 odata? Am o cunostinta care s-a hotarat sa faca al doilea bb, dar...surpriza bb2 a venit de manuta cu bb3, asa ca au schimbat masina si cred ca in curand si casa . Asa ca daca te hotarasti pt bb2, dar vine la pachet si bb3 nu pot decat sa te sustin si sa te admir . |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Si noi cunoastem o situatie similara in care bebe2 a venit si cu bebe3 si toti sunt baieti va dati seama ce nebunie!!!! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| roxinthya wrote:Si noi cunoastem o situatie similara in care bebe2 a venit si cu bebe3 si toti sunt baieti va dati seama ce nebunie!!!!
dar baieti vor aduce fete ca nurori Saraca mamica cred ca era disperata. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| am inteles ca poti face gemeni in urma tratamentelor de fertilizare dar nu stiu daca pot lua aceste medicamente fara sa ma nevoie,eu pot ramane insarcinata doar ca vreau gemeni.... |
|
| cate sanse am sa fac gemeni daca sotul meu e din geaman?stie cineva |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11813
| acondurache wrote:cate sanse am sa fac gemeni daca sotul meu e din geaman?stie cineva
Ai sanse foarte mari!!! |
|

| acondurache wrote:cate sanse am sa fac gemeni daca sotul meu e din geaman?stie cineva Sunt sanse dar nu e obligatoriu. Citeste pe prima pagina ce am eu in familie si cu toate astea am o fetitza! |
|
| misha wrote:Fetelor, daca imi permiteti, de ce insistati sa aveti gemeni? Sarcina gemelara este foarte grea si expusa la multe riscuri... din start o sarcina gemelara e o sarcina de risc...la mine asa mi au scris pe certificatul de analize cind am aflat ca voi avea gemeni....si asa a fost...le am pierdut la aproape 6 luni ,uterul nu a avut puterea sa tina greutatea dubla a unei sarcini,asa ca mai bine...nu.. |
|
| roxinthya wrote: Sunt sanse dar nu e obligatoriu. Citeste pe prima pagina ce am eu in familie si cu toate astea am o fetitza!
sanse mari aproape duble...dar se spune ca gemeni vor fi la a treia generatie ,deci fiii tai vor avea gemeni..la mine asa a fost..bunica mea a avut gemeni,pe tatal meu si fratele lui si eu am avut gemeni in doua sarcini dar nici una dusa la capat..dar factorul genetic e foarte important in a avea gemeni |
|

| nu neaparat din 2 in 2 generatzii mama a avut sora geamana si la randul ei a avut 2 sarcini de gemeni |
|
| buna fetelor eu sunt noua pe acest forum si l-am gasit deoarece imi doresc foarte tare o sarcina gemelara in primul rand pentru ca vrea neaparat 2 copii nu vreau sa am un singur copil eu sunt singura la parinti si e foarte nasol sa nu ai o sora sau un frate cu care sa poti vorbi si impartasi anumite experiente, in al doilea rand pentru ca eu am miopie severa si nu am voie sa nasc normal asa ca pe mine scrie cezariana, cunosc foarte multe cazuri ale femeilor care au incercat sa tina doua sarcini amandoua prin cezariana si din pacate toate s-au terminat prin pierderea celei de-a doua sarcina sau cu alte complicatii la cea de-a doua operatie de aceea imi doresc gemeni s-ar putea spune ca am sanse putin mai mari deoarece bunica mea a avut 7 frati din care 2 perechi de gemeni din pacate una din perechi nu a supravietuit dar eu vreau sa va intreb de injectarea aceea... de fapt in ce consta.. inainte sa vorbesc cu ginecologul meu despre asta prefer sa ma informez si sa aflu mai multe pareri e bine e rau pentru ca doctorii au obiceiul sa spuna partile bune iar cele rele sa le "omita" va rog ajutati-ma |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 12/12/2013 Mesaje: 29
| Guest wrote:Stie cineva cum poti avea gemeni? tratamente ceva? Cred ca numai prin fertilizare in vitro se poate obtine o sarcina gemelara. |
|
|