modalitati de a ramane insarcinata cu gemeni
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Alice85
Scris: Tuesday, April 27, 2010 12:11 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Stie cineva cum poti avea gemeni? tratamente ceva?
byli
Scris: Tuesday, April 27, 2010 1:24 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 10/3/2009
hohot si eu vreau!!!!!!!!!1macar tratament pt unul ,daca nu pt doihohot hohot hohot hainoroc
shirel
Scris: Tuesday, April 27, 2010 2:10 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Alice85 wrote:
Stie cineva cum poti avea gemeni? tratamente ceva?

Iubita,daca as fi stiut de mult as fi facut-o,eu una care vreau numaidecat gemeni,fetele stiu dejasic ras .Ce am inteles ca prin injectare ai maximul de sanse sa fie gemeni dar si tripleti !
Alice85
Scris: Tuesday, April 27, 2010 5:18 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
cat de sigue e prin injectare? exista riscuri de a fi gemeni siameziuff
misha
Scris: Tuesday, April 27, 2010 6:43 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/12/2006
Fetelor, daca imi permiteti, de ce insistati sa aveti gemeni? Sarcina gemelara este foarte grea si expusa la multe riscuri...
shirel
Scris: Tuesday, April 27, 2010 7:31 PM
Nivel

Alice85 wrote:
cat de sigue e prin injectare? exista riscuri de a fi gemeni siameziuff

Nuuuu,binenteles ca se poate intampla si asta dar sunt cazuri foarte rare!prin injectare aproape sigur dar ti-am spus poti sa iasa si cinci deodata si va trebui sa alegi cati vrei sa ramana .

shirel
Scris: Tuesday, April 27, 2010 7:35 PM
Nivel

misha wrote:
Fetelor, daca imi permiteti, de ce insistati sa aveti gemeni? Sarcina gemelara este foarte grea si expusa la multe riscuri...

Misha,iti voi povesti de ce vreau eu gemeni,am avut doua sarcini foarte usoare fara probleme cu nasteri foarte usoare fara epidurale ,am doi copii superbi dar vreau sa gust si cum este cand ai gemeniras Normal si acuma diferentza dintre copii mei este destul de mica deci sunt aproape ca si cum ar fi gemeni plus ca mai vreau doi copii pana la varsta de 40 de ani (eu am 37)asa ca doi gemeni si inchid fabrica!sic hohot
Ange blanc
Scris: Tuesday, April 27, 2010 8:44 PM
Nivel

Inregistrat: 4/11/2010
Daca ai fi vrut un anume sex la copil, era mult mai simplu, dar ca sa ai gemeni ai mai multe sanse daca vreunul dintre voi (tu sau sotul) au avut in familie cazuri de gemeni.
misha
Scris: Tuesday, April 27, 2010 9:31 PM
Nivel

Inregistrat: 3/12/2006
shirel wrote:

Misha,iti voi povesti de ce vreau eu gemeni,am avut doua sarcini foarte usoare fara probleme cu nasteri foarte usoare fara epidurale ,am doi copii superbi dar vreau sa gust si cum este cand ai gemeniras Normal si acuma diferentza dintre copii mei este destul de mica deci sunt aproape ca si cum ar fi gemeni plus ca mai vreau doi copii pana la varsta de 40 de ani (eu am 37)asa ca doi gemeni si inchid fabrica!sic hohot

Shirel, nebunatica asa cum te stiu!pupici Pai ai timp mami si de doi, unul dupa altul daca vrei!ras

Am intalnit cateva cazuri cu sarcina gemelara si ori mamele s-au chinuit foarte mult in timpul sarcinii ca pana la urma sa nu reziste decat unul sau din pacate, niciunul dintre bebelusi.Si riscul ca gemenii sa se nasca lipiti e iar destul de mare. Asta nu inseamna desigur, ca nu pot fi si sarcini fara probleme...

Asa cum spunea si Irinuta, sunt mai multe sanse cand au fost gemeni in familie.
evita
Scris: Tuesday, April 27, 2010 9:52 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/13/2006
Dragele mele, celor care doresc gemeni, le spun doar sa se gandeasca bine ca nu e totul atat de usor pe cat pare. Am avut o sarcina relativ fara probleme: cu greturi pana prin luna a 5-a si apoi cu mancarimi de piele cumplite, care nu treceau cu nimic. Au trecut imediat dupa ce am nascut. In greutate nu am luat foarte mult, undeva la 18 kg, dar spre marea mea rusine le am si acum si vad ca le tot duc.
Alte probleme nu am avut, iar piticii au fost si sunt, multumesc lui D-zeu sanatosi. Dar nu stiu daca as mai repeta experienta, a fost frumos, mai ales ca era prima sarcina, dar greu in acelasi timp, iar ce a urmat pe urma a fost si mai greu, mai ales ca am vrut sa fac totul singura, sau cel putin cu sotul meu. Insa au fost momente in care am fost depasita de situatie si nu am stiut in ce directie sa o iau. Mi-am dat seama ca nu am pe cine sa ma bazez 100%, chiar daca la inceput toata lumea se oferea sa ma ajute, intr-un final nu a ramas decat mama mea, dar are si ea limitele ei. Iar sotul face, atat cat poate si cat se pricepe, adica destul de putin in comparatie cu nevoile celor mici...
Nu vreau sa va sperii, dar v-am impartasit putin din experienta mea de mamica de gemeni.
Va pup si va urmaresc indeaproape!pupici pupici pupici pupici
Am uitat sa va spun ca alte eforturi nu am facut pt a avea o sarcina gemelara, decat "mostenirea de familie"ras si vointa lui DD, pt ca eu imi doream un singur copil, sotul 2, asa ca au iesit 2 intr-unasic !
roxinthya
Scris: Wednesday, April 28, 2010 1:32 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
teoretic si eu as fi fost pasibila de gemeni ca am un istoric de nu se poate
1. mama a avut sora geamana care i-a murit la nastere ca pe vremea aia nu era ecograf iar medicii n-au crezut-o pe bunica-mea ca are gemeni si a supravietuit doar mama ca era aia puternica
2. mama a avut doua sarcini de gemeni : 2 baieti si 2 fete -> avort ca pe vremea lu' Ceausescu stiti cum era - nu aveai voie cu metode contraceptive si nici nu se gaseau anticonceptionale sau prezervative
3.soacra mea a avut o sarcina de cvadrupleti - DA ati vazut bine !!!! - si a pierdut sarcina din cauza tensiunii oscilante.
4. socra-miu a avut frati gemeni

Conluzia: ziceti si voi ! Sa ma mai incumet la bebe2? Daca ies 4 sau 6 odata? hohot hohot hohot hohot
ebruli22
Scris: Wednesday, April 28, 2010 1:51 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 4/12/2010
hohot hohot hohot roxinthya eu nu cred ca mai aveam tupeul sa mai incerc,de data asta sigur iti ies 2-4-6
roxinthya
Scris: Wednesday, April 28, 2010 1:54 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
adica 12 ???hohot hohot hohot hohot hohot hohot
sweet angel
Scris: Wednesday, April 28, 2010 10:57 PM
Nivel

Inregistrat: 1/6/2010
roxinthya 12 deodata?hohot
ingerash
Scris: Wednesday, April 28, 2010 11:36 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
roxinthya wrote:
teoretic si eu as fi fost pasibila de gemeni ca am un istoric de nu se poate
1. mama a avut sora geamana care i-a murit la nastere ca pe vremea aia nu era ecograf iar medicii n-au crezut-o pe bunica-mea ca are gemeni si a supravietuit doar mama ca era aia puternica
2. mama a avut doua sarcini de gemeni : 2 baieti si 2 fete -> avort ca pe vremea lu' Ceausescu stiti cum era - nu aveai voie cu metode contraceptive si nici nu se gaseau anticonceptionale sau prezervative
3.soacra mea a avut o sarcina de cvadrupleti - DA ati vazut bine !!!! - si a pierdut sarcina din cauza tensiunii oscilante.
4. socra-miu a avut frati gemeni

Conluzia: ziceti si voi ! Sa ma mai incumet la bebe2? Daca ies 4 sau 6 odata? hohot hohot hohot hohot

Waw!love love love
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.