Moda vara
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Kiki
Scris: Tuesday, June 19, 2007 12:35 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Cand afara sunt 40 de grade iar aglomeratia orasului face atmosfera aproape imposibil de suportat singurul gand care ne trece prin minte e sa ne imbracam cat mai sumar cu putinta. Uitam de trenduri, sfaturi ale designerilor, reguli si principii. Tocmai de aceea, in incercarea de a evita astfel de erori e bine sa mai aruncam o privire la cele ce se petrec in jurul nostru si sa facem tot posibilul sa invatam din greselile...altora.

In primul rand, pentru ca albul este la mare cautare vara nu numai pentru ca „da bine” cu bronzul „auriu” dar si pentru ca este o culoare deschisa, care da senzatia de racoare, incearca sa te feresti totusi de orice alt tip de lenjerie decat cea in nuanta pielii. Nu te lasa atrasa in capcana „lenjerie asortata cu tinuta” atunci cand vine vorba despre alb pentru ca desi nu pare este destul de inestetic sa poti „ghici” cu usurinta linia sutienului sau a bikinilor dintr-o simpla privire. Un set „nude” e mult mai subtil, mai plin de mister si nu in ultimul rand, mai decent.

Totodata, un alt „cliseu” vestimentar daca se poate numi astfel este celebrul „buric la vedere”. De la fete de gimnaziu pana la femei in toata firea care nici macar nu mai au un abdomen ce merita sa fie aratat, tricourile scurte par a fi nelipsite. E de inteles dorinta tuturor de a „scapa” de hainele care nu lasa pielea sa „respire” dar exagerarile nu au fost niciodata placute din niciun punct de vedere. Poti alege in schimb materiale vaporoase, in sau voaluri si vei vedea ca rezultatele sunt aproape identice.

O alta problema paradoxala a verii este aceea ca, desi nimeni nu vrea altceva decat putina umbra si temperaturi acceptabile intalnim tot mai des pe strada outfit-uri stramte, mulate si deloc comode. Probabil, ca din dorinta de a pune in valoare o silueta „muncita” atata timp cu diete interminabile si ore intregi la sala se scapa din vedere si aspectul practic al hainelor. In plus o rochita scurta, cu bretele subtiri si cordon in talie subliniaza la fel de bine un corp armonios fara a mai fi nevoie de compromisurile privitoare la confort.

La polul opus, cele care nu au apucat sa „dea jos” toate kilogramele nedorite sunt manate si ele de aceeasi idee: „trebuie sa arat un trup frumos!”. De aceea, alegerea marimii mai mici pentru hainele cumparate a devenit o „practica” obisnuita pentru anotimpul cald. De aici, tot soiul de efecte: „aripioare” inestetice care se incapataneaza sa iasa peste cureaua pantalonilor, brate „pufoase” ce intind manecile tricourilor sau busturi generoase (sau nu) inghesuite in sutiene „push-up”.

Nici fustele mult prea scurte la care se asorteaza topuri la fel de „zgarcite” cu lungimea materialului nu sunt deloc o optiune inspirata. In astfel de situatii aspectul se echilibreaza macar printr-un detaliu contrastant. Ideal ar fi insa sa intelegem odata pentru totdeauna ca vara inseamna uneori sumar si transparent, dar asta...la plaja. Pentru restul ocaziilor exista rochii, fuste, pantaloni scurti sau trei sferturi, maiouri, topuri si o multime de alte variante demne de luat in calcul. In fond, cu putina atentie e atat de usor sa fim frumoase!

SURSA
Cristy
Scris: Tuesday, June 19, 2007 4:24 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/8/2007
Am scapat de mult de toate "lycra" din dulapul meu.... insuportabil la caldura din Israel si fara gust

Prefer tricourile din bumbac stramtute ( nu lipite de corp) cu sau fara imprimeuri, fustele largi si vaporoase, camasute coton... etc.

Culorile pe care le port ( peronal ) in aceasta vara roz , maro, turkiz si verde, negru, alb nu lipsesc.
mihaela75
Scris: Tuesday, June 19, 2007 4:30 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/22/2006
Nu va zic eu ce am patit cu kilotii licra hohot Scumpi si sexy sic ...i-am taiat bucati de 1cm si le-am savurat moartea diablo
Rody
Scris: Tuesday, June 19, 2007 5:02 PM
Nivel

Inregistrat: 6/10/2006
mihaela75 wrote:
Nu va zic eu ce am patit cu kilotii licra hohot Scumpi si sexy sic ...i-am taiat bucati de 1cm si le-am savurat moartea diablo

hohot hohot hohot Ce nebunatica esti Mihahohot
Ana
Scris: Wednesday, July 28, 2010 11:57 PM
Nivel

Inregistrat: 11/9/2008
mihaela75 wrote:
nu am putut sa ma aptinhohot hohot hohot
shirel
Scris: Thursday, July 29, 2010 8:05 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Uite chiar ma gandeam la asa un topic dar cu moda de vara 2010 ce se poarta in vara acestui an si ce ne place.Eu una acum pot sa dau indicatii numai la gravidutze asa ca mi-a c-am sarit randul si anul asta la moda si mi-am fost cumparat niste toale ,acum le tin in dulap.sic alcool banghead
oanamaria
Scris: Thursday, July 29, 2010 8:47 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Mie imi place sa port rochite lungi ,vaporoase si racoroase cu imprimeu vesel,cat mai colorat si mi-am achizitionat vreo 4 in ultimul sezon.
Si ultima descoperire sunt pantalonii corsar din bumbac purtati cu bluze peste fund la fel de colorate si vaporoase.
Cris-DL
Scris: Thursday, July 29, 2010 10:08 AM
Nivel

Inregistrat: 10/4/2006
Mie, vara asta imi plac rochitele scurte pana la genunchi si lungi/maxi, inflorate, multicolore; pantalonii scurti+top-ui si salopetele love

...ceva de genul:

Cris-DL attached the following image(s):
5530_0_1246893235.jpg3118_29_1217851603.jpgrochita-colorata-de-vara-412170_big.jpg323962_rochie-bordura-flori-tara--model-10495.jpgfashion_long_dress_v0.jpgmango1.jpgrochie-lunga-de-vara-265857.jpg20_5.jpgshort1.jpgcostumas_16.jpgnicole_richie.jpg

oanamaria
Scris: Thursday, July 29, 2010 10:15 AM
Nivel

Da rochite din astea am si eu a,dar port doar lungi.
Iar pantaloni scurti nu-mi permite silueta mea de vis sa port!sic
Ana
Scris: Thursday, July 29, 2010 11:03 AM
Nivel

Inregistrat: 11/9/2008
Cris-DL wrote:
Mie, vara asta imi plac rochitele scurte pana la genunchi si lungi/maxi, inflorate, multicolore; pantalonii scurti+top-ui si salopetele love

...ceva de genul:

rochitele is superbelove love love
TatyKS
Scris: Thursday, July 29, 2010 12:31 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
Cris-DL wrote:

...ceva de genul:

Cum esti tu mereu pe gustu meucomputerlove . Superbe , le-as lua pe toatenewclap sic pupici .
Si eu vara port asa ceva mai tot timpul , sau pantalonasi/colanti trei sferturi diferite modele cu bluzite peste poponetpupici .
shirel
Scris: Thursday, July 29, 2010 12:32 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Rochitele astea sunt foarte misto dar eu nu prea port mai mult fuste si pantaloni scurti sau fustele pantaloni.
Cris-DL
Scris: Thursday, July 29, 2010 12:45 PM
Nivel

Inregistrat: 10/4/2006
Oanamaria, hai ca nu esti grasuta deloc, nu exagera... crede-ma, ca nici eu nu-s slabuta, chiar deloc, insa vin bine pantalonasii scurti... cei care nu-s foarte scurti si nici foarte stramti!

Taty,ras cine se-aseamana se adunacomputerlove
alinus
Scris: Thursday, July 29, 2010 5:45 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/23/2008
sunt super rochitele dar cum e a patra nu avantajeaza persoanele un pic plinute si mici de statura. Te fac sa pari insarcinata. Am si eu exact modelul al partrulea si am fost la o cumatrie imbracata cu ea. Cand am plecat am primit urari de "nastere usoara" de la mama bebeului.hohot ras A crezut ca sunt insarcinata!hohot hohot hohot Sunt fff comode, nu tin cald.... sunt super lejere..dar dak nu esti inalta si slabuta .....
oanamaria
Scris: Tuesday, May 24, 2011 10:27 AM
Nivel

Dragelor a venit vara in sfarsit!dance
Ce veti purta vara asta ?V-ati achizitionat ceva nou ?
Haideti sa facem un schimb de idei si sugestii!
Eu merg tot pe rochitele ca in modelel de mai sus si in fuste care sa ma avantajeze-cele stil gipsy si cele trapez pana la genunchi.
Pantaloni am 2 perechi din bumbac subtirei si-i port cu bluze asa pana peste fund .
Ieri facandu-mi sortarea hainelor am ajuns la concluzia ca am haine mai multe decat as pueta purta si ca nu-mi mai trebuie absolut nimic.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.