Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| De achizitionat... anul asta prea putin. Niste pantaloni si o rochie de la Zara ( tare imi place brandul asta, insa nu prea se aseaza bine pe mine... prea putine, de fapt... cu mare greutate imi gasesc ceva- ar trebui sa va povestesc cum in 2 randuri au taiat rochia de pe mine? ) si inca 2 rochii de la Motivi ( ei, aici nu am probleme cu tiparul ). Ah, si un sacou din ala cu croi barbatesc, tot de la Zara, pentru diminetile de acum. Parca atat pentru vara Oricum, am fost dezamagita pentru ca am plecat singura la shopping in Baneasa Mall, inarmata cu rabdare si finante corespunzatoare si nu mi-am gasit aproape... nimic. Bine, erau mai multe chestii dragute, insa nu ma avantajau neaparat ( am o conformatie mai ciudatica ). Nimic sa ma dea pe spate, mai putin o bluza absolut superba de la Icon, insa care nu am considerat ca merita banii, totusi. Asadar: la birou rochii sau pantaloni cu camasa (un fel de casual-elegant, asa...) iar pentru timpul liber... smart casual. In vacante si iesiri la "pascut", sport, desigur. |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2009 Mesaje: 1038
| Nu stiu daca postez bine sau nu dar fiind vorba de moda cred ca nu gresesc prea mult. Vreau un sfat de la voi pe 10 iunie avem intalnirea de 13 ani de la absolvirea facultatii .Pentru cursul festiv am o rochita simpatica zic eu foarte foarte simpla , dar pentru petrecerea de seara de la local chiar nu stiu ce sa iau , vreau ceva simplu si elegant nu chiar de ocazie pentru ca nu prea sunt adepta acestor tinute.M-am gandit la o fusta neagra si un top ,dar partea proasta este ca in ultima perioada am slabit foarte mult si se vad toate oasele si oscioarele.Chiar nu stiu!
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2009 Mesaje: 1038
| Kali mi-a placut mult o rochita alba . Si cred ca ma avantajeaza .Ai dreptate cred ca voi fi disecata si analizata dar ma gandisem sa nu port rochie si la cursul festiv si seara .Binenteles ca rochia de la cursul festiv este mai sobra nu merge in nici un caz la petrecere dar eu sunt foarte mult adepta stilului simplu .
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 12/19/2013 Mesaje: 67
| Costum de baie :

|