Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17851
| Care sunt noile tendinte in moda pentru toamna anului 2011?
|
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Eu o sa port ca d eobicei ce-mi place si ce consider eu ca-mi sta bine. De innoit sigur o sa ma-nnoiesc cu o pereche de botine fara toc sa am de alergat si cam atat ca am foarte multe haine . |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Cele mai importante tendinte in materie de rochii pentru toamna 2011:
-rochii in stilul office
Rochia office reprezinta una dintre piesele vestimentare care nu lipsesc din garderoba unei femei. Totusi, pana nu demult, astfel de rochii lipseau cu desavarsire de pe podium. In ultimele sezoane moda strazii a avut o influenta mai mare asupra colectiilor designerilor, astfel incat in toamna 2011 aceasta va fi una dintre tendintele principale ale sezonului. Cele mai promovate modele sunt cele cu maneca lunga si fusta creion, cele cu o croiala dreapta sau usor bufanta tip lalea. Se vor purta si rochiile de birou gen sarafan, cu bluze cu maneca lunga pe dedesubt.

- Rochia maxi
Daca pana acum designerii ne-au obisnuit ca rochia maxi sa fie un articol specific verii, in 2011 toamna aduce o multime de modele de rochii lungi, de zi, sexy si confortabile in acelasi timp. In functie de silueta si de preferintele tale, poti alege intre rochii tip pulover, din materiale calduroase, cu maneca lunga sau scurta, purtate cu manusi lungi, rochii tip camasa, lungi pana la glezne, rochii in stilul romantic, in nuante pastelate sau cu imprimeuri florale si volane sau rochii casual, din tricot, care iti pun in evidenta silueta. Ai grija totusi la rochiile tip pulover: cu cat mai gros este materialul, cu atat pari mai plinuta. Astfel de rochii sunt mai potrivite pentru femeile foarte suple, deci daca ai cateva kilograme in plus, este mai bine sa optezi pentru o rochie maxi mai subtire.

-Rochii cu slit in fata
Unul dintre cele mai sexy modele de rochii ale noului sezon il reprezinta rochia cu slit in fata. Aceasta descopera intr-un mod extrem de senzual picioarele deci este o alegere perfecta pentru evenimentele deosebite. Desi au fost prezentate si cateva rochii pana la genunchi cu despicatura in fata, rochiile lungi, de seara, sunt o alegere mult mai potrivita. Inspira-te din colectiile designerilor si alege fie o rochie cu un decolteu in V si maneca lunga, fie o rochie fara maneci, la baza gatului, pentru a nu arata prea multa piele si pentru ca despicatura sexy a rochiei sa fie cea care sa atraga atentia prima data

sursa:/www.divahair.ro |
|

| -Rochii gri
Dupa o explozie de culori puternice in timpul verii, toamna vine cu o culoare mai cuminte si rece. Este vorba de nuantele de gri, care au fost prezente in toate colectiile caselor de moda. Practic, nu exista nicio ingradire cand vine vorba de rochiile gri: nici de culoare, nici de stil. Poti alege rochii casual, de club, office sau de seara in orice nuanta de gri, de la cele mai inchise pana la cele mai deschise. Un outfit deosebit poti obtine inspirandu-te din tinuta monocroma prezentata de Donna Karan, asortand o rochie gri cu accesorii in alte nuante de gri. Desi poate fi asortata cu multe alte tonuri, majoritatea designerilor prefera combinatiile clasice cu alb, negru sau nuante diferite de gri.

-Rochia alba
Una dintre tendintele verii care ramane si in aceasta toamna este rochia alba. La fel ca si in cazul rochiilor gri, nu exista un singur stil care sa se preteze la aceasta culoare. Poti alege rochii pentru birou, casual, pentru petreceri sau de ocazie, cu conditia sa nu le asortezi cu nuante foarte aprinse. Alege in schimb maro, alb, pasteluri sau accesorii metalice. In cazul in care vrei sa porti o rochie alba de seara, alege un model fluid, vaporos, cu o croiala dreapta si evita rochiile de tip printesa, deoarece aduc prea mult aminte de rochiile de mireasa.

-Nuante neon
O alta tendinta a verii care ramane in topul preferintelor creatorilor de moda este este reprezentata de culorile puternice. Rochiile in nuante neon sunt si in aceasta toamna in tendinte. Spre deosebire de combinatiile de culori la fel de intense care se poarta in aceasta vara, in toamna alege sa asortezi rochia neon fie cu accesorii in culori neutre, fie cu unele in exact aceeasi nuanta. Evita deci trendul color block atunci cand vine vorba de rochii, deoarece vei obtine o tinuta prea colorata pentru toamna.

-Imprimeu floral Rochiile cu printuri florale raman si ele in tendinte, cu conditia ca nuantele folosite sa nu fie prea aprinse. Un imprimeu floral asemanator cu cel prezentat de Banana Republic, in culorile calde ale toamnei, sau unul cuminte precum cel din colectia Elie Saab sunt alegeri perfecte pentru o rochie feminina de toamna. Asorteaza rochiile cu accesorii nude, gri, negre sau in nuante de maro si evita contrastele prea puternice.

sursa:www.divahair.ro
|
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Super stilul pe la voi shirel observ mult alb,gri,negru...dar si mixuri de culori Revin cu detalii de pe la noi |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Va invit la o plimbare prin magazine virtuale si parade de moda...in acest sezon se poarta tricotat,crosetat,piele si multe alte materiale fine in diverse culori si combinatii...
http://www.blushboutique.co.uk/
http://www.firetrap.com/
http://www.frenchconnection.com/category/Woman+Collections+Coats+And+Jackets/Jackets+Coats.htm
http://direct.asda.com/george/clothing/10,default,sc.html
http://www.grainnemahermillinery.com/g_bfwaw10.html
http://www.jigsaw-online.com/
http://www.jourdanonline.net/index.php
http://www.marksandspencer.com/
|
|

| -Rochii cu buline
Daca in mod normal ne asteptam la imprimeuri foarte vesele in special la inceputul primaverii, iata ca in 2011 vom avea parte de o toamna surprinzatoare. Bulinele, unul din trendurile specifice verii au ocupat un loc in preferintele designerilor si in noul sezon.
Totusi, tendinta spre culori si stiluri mai sobre, care apare de obicei in sezonul rece, nu a disparut deoarece au fost promovate in special hainele cu buline in combinatii clasice de culori: alb, negru, gri sau nuante nude. Daca esti adepta outfiturilor mai colorate, inspira-te din tinutele care au fost inveselite de pete de culoare insesizabile: un plic intr-o nuanta aprinsa, un ruj rosu, etc.

-Materiale transparente
Rochiile transparente au devenit must-have in vara 2011. Un trend atat de puternic nu putea sa dispara de la un sezon la altul, asa ca nu este de mirare faptul ca rochiile senzuale din materiale transparente raman in tendintele toamnei. Mai mult, daca in colectiile de vara cele mai multe rochii transparente aveau partea de sus opaca, in toamna designerii propun rochii transparente atat in partea inferioara, cat si in cea superioara. Totusi, cum unele creatii arata mai bine pe podium decat in viata de zi cu zi, este o alegere inspirata sa porti fie o bustiera sau un sutien nu foarte decupat, precum in tinuta Dolce&Gabbana, fie sa alegi o rochie cu un strat dublu de voal, ce lasa la vedere doar bratele, talia si picioarele.

-Rochia din piele
Pielea pare sa fie materialul preferat al creatorilor in aceasta toamna.
Designerii au propus atat clasicele jachete din piele, cat si fuste sau pantaloni din piele, iar faptul ca in aproape toate colectiile importante au aparut si rochii din acest material este un semn ca nu trebuie sa iti lipseasca din garderoba.
Cele mai populare modele sunt cele tip creion, pana la genunchi sau mai scurte, dar unii designeri au propus si modele mai speciale, lungi si mulate care, cu siguranta, te vor aduce in centrul atentiei. Pielea este un material ce face o impresie destul de puternica, asadar nu mai este nevoie de alte accesorii indraznete

-Rochia groasa
Deoarece este vorba de colectiile de toamna, materialele groase nu puteau lipsi de pe podium. Rochiile calduroase, tip pulover sunt un must-have in aceasta toamna si probabil vor reveni in moda in fiecare sezon rece. Daca esti foarte slaba, poti alege o rochie stramta impletita, ca cea din colectia Chanel, dar daca ti se pare ca un astfel de model iti adauga cateva kilograme in plus, poti opta pentru rochii din tricot sau casmir, materiale la fel de calduroase dar putin mai subtiri si care nu au acelasi efect optic. Sunt preferate rochiile pana la genunchi, cu croiala dreapta sau stilou, dar si o rochie maxi stramta sau una scurta, cu o croiala lejera. Sunt la fel de sexy.

sursa:www.divahair.ro |
|

| Ce CULORI vom purta in acest sezon!!
In acest sezon rece poti sa te bucuri de culori vii dar si de farmecul alb/negru sau de clasicele griuri. Si mai mult, poti sa le combini, sa te joci cu ele, poti sa rupi monotonia clasica a unei toamne ploioase sau a unei ierni monocrome cu oricare dintre nuantele si culorile in tendintele acestui sezon:
ROSU PASIONAL Foarte pasional, intens, puternic, viu, stralucitor, uneori chiar strident, rosul sezonului rece este pregatit sa contrasteze cu nuantele toamnei si cu inspida iarna. Asa ca o piesa vestimentara rosie este ceea ce iti trebuie in garderoba, este pata de culoare care iti va pastra optimismul in acest sezon rece.

-ALBASTRU ELECTRIC
Il regasim pe fiecare podium, in fiecare colectie, si nu putem decat sa ne bucuram de intensitatea lui. Albastrul din acest sezon rece concureaza direct cu pasiunea rosului. Il iubim pentru ca ne ofera motive de joaca atunci cand ne construim tinutele, dar si pentru ca este culoarea cea mai usor de introdus in tinutele casual.

-GALBEN MUSTAR Ne bucuram si de o nuanta care este inspirata de toamna. Se poarta o nuanta de galben mustar foarte calda, care ne aminteste putin de portocaliului din timpul verii, dar domolita de caracteristicile sezonlui rece.

-ALB / NEGRU
Joaca dintre alb si negru nu are sfarsit, asa ca si in acest sezon ne bucuram de ea. Fie ca preferi sa porti clasicul negru, sau sa mentii intensitatea tinutelor albe din timpul verii, sau ca preferi sa construiesti tinute clasice si nemuritoare combinand alb cu negru, oricare dintre preferintele tale se poarta. Fara teama, sezonul rece ne lasa sa ne jucam cu aceste doua non-culori asa cum vrem noi.

|
|

| -MOV VINETIU
Movul inchis este o nuanta indrazneata in acest sezon rece, este o alta ramasita inspirata de vara. Acest mov vanat se potriveste perfect in tendintele reci, oferind tinutelor noastre culoare si feminitate.

-VERDE CRUD
Parca pentru a-i da toamnei peste nas, designerii au decis ca declinul naturii sa fie combatut cu singura culoare care poate face acest lucru: verdele crud. Inspirat mai degraba de primavera, de verdele intens al ierbii proaspete, verdele crud va fi cu siguranta printre culorile preferate in acest sezon.

-MARO CLASIC
Maroul nu se va demoda niciodata, mai ales cand vorbim de tendintele toamnei. El va fi intotdeauna prezent pe podiumurile modei de toamna-iarna si ne va inspira sa construim cele mai frumoase tinute desenate de frumusetea toamnei. Iata ca in acest an avem parte de un maro clasic, intens, puternic, prezent pe fiecare tip de piesa vestimentara.

-ROZ PRAFUIT
Dintre nuantele nude, atat de aclamate in ultimii ani, in acest sezon rece supravietuieste rozul prafuit. Delicata, angelica, matasoasa, aceasta nuanta sare din tiparele cu care ne-am obsinuit - rochiile si bluzele vaporoase ale verii - si o intalnim si pe sacouri, pantaloni, camasi, fuste sau paltoane.

-TOATA GAMA DE GRIURI
Griul este un alt preferat in sezonul rece si, spre fericirea noastra, este culoarea cu cele mai multe nuante prezentate pe podiumuri. Indiferent de piesa vestimentara aleasa - rochie, costum, pantaloni, palton - griul este o alegere sigura, interesanta si usor de asortat, fie ca preferi un gri nude, un gri petrol sau o nuante de gri metalizat.

-COMBINATII ORIGINALE DE CULORI
Si am ajuns si la cea mai frumoasa parte: culorile in tendinte ale acestui sezon rece pot fi combinate intre ele fara teama. Designerii ne ofera si aceasta optiune. Astfel, avem siguranta, ca o data ce am achizitionat piese vestimentare in culorile sezonului rece, nu pierdem nimic pentru ca le putem asorta intre ele. Galben mustar cu albastru, alb/negru cu verde, rosu cu maro, roz prafuit cu mov, orice combinatie este binevenita si in tendinte, iar tu te poti bucura de investitiile tale din plin.

sursa:www.divahair.ro
Waaaaaw mie una imi plac enorm toate culorile ,este un sezon de toamna in care fiecare dintre noi vom gasi ceva ce ne place si iubim cu adevarat.Voi ce culori ve-ti purta? Eu sunt inebunita dupa albastru asta electric ,pur si simplu ma fascineaza cand il port! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Imi plac culorile,sigur voi avea si eu aceste nuante in garderoba mea. |
|

Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Nu stiu de ce , dar iarna am tendinta de a purta clori inchise sau alb.Poate ar fi cazul sa-mi iau ceva albastru electric sau verde crud .Mi-au placut mult |
|

| bereea wrote:Nu stiu de ce , dar iarna am tendinta de a purta clori inchise sau alb.Poate ar fi cazul sa-mi iau ceva albastru electric sau verde crud .Mi-au placut mult
Bereea ,cu albastru electric iti va sta foarte bine .Si eu m-am inoit cu o pereche de pantaloni sunt superbi si-i port in combinatie cu toate culorile aproape ,este chiar o culoare frumoasa parca as vrea si un pardesiu! |
|

Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Shirel, vreau sai vad la purtator.Cred ca arati grozav |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| bereea wrote:Nu stiu de ce , dar iarna am tendinta de a purta clori inchise sau alb.Poate ar fi cazul sa-mi iau ceva albastru electric sau verde crud .Mi-au placut mult
Eu tot asa, insa fara alb: gri, maro, mov inchis... si chiar nu stiu de ce. Cred ca dupa starea de spirit, ca toamna sunt mai... plictisita, asa... |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Shirel, ultima postare e bestiala! Imi place tare mult movul...ala vinetiu! Pur si simplu il ador. Am un palton cu nuanta asta! |
|
|