Moda toamna 2011 - Tendinte actuale
Subiectul anterior · Subiectul urmator
shirel
Scris: Tuesday, October 25, 2011 9:38 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Eu fiindca am slabit enorm,sic acuma ma laud si eu cu 58 de kg trebuie sa-mi schimb toata garderoba si bucuria mea chiar imi place tot ce vad prin magazine totusi revin cu nautati si aici stiu ca sunteti interesate.

Cele 5 perechi de blugi must-have ale toamnei

Blugii au fost si vor ramane pentru totdeauna in moda, poate ca cea mai versatila piesa vestimentara, care inglobeaza cele mai multe calitati practice. Blugii se poarta si in aceasta toamna, desigur, insa si ei prezinta 5 tendinte principale, modele de blugi care este musai sa faca parte din garderoba noastra pentru sezonul rece.

1-BLUGII EVAZATI

Retro este cuvantul care descrie cel mai bine toamna lui 2011, si tot retro este tendinta generala a blugilor.
Astfel ca talia inalta si liniile evazate sunt in prim plan.
Au si de ce, mai ales ca se poarta si pantofii retro, cu toc gros si coafurile cu onduleuri sau suvitele intinse specific erei hippie.
Asa ca, indrazneste sa revii la blugii evazati, poarta-i cu accesorii moderne, si cu o coafura retro si vei fi la moda!

2-BLUGII DREPTI

Clasicii blugi drepti sunt din nou in trend, asa ca poti sa ii scoti din spatele sifonierului, sau ii poti proba din raft fara teama.
In primul rand ca sunt ideali pentru orice silueta, si nu in ultimul rand arata excelent pe orice nuanta specifica denimului.
A, si sa nu uitam ca tot ei, blugii drepti, sunt capabili sa arate excelent atat purtati cu pantofi cu toc cat, cu o pereche simpla de balerini, dar sunt perfecti si pentru cizme si botine.

3-BLUGII SKINNY IN NUANTE APRINSE

Nuantele neon din vara raman in topul preferintelor si in aceasta toamna.
Se poarta nuantele reci de mov, indigo si nuantele calde specifice toamnei, portocaliu si caramiziu.
Astfel ca, o pereche de jeansi skinny in nuante aprinse, poate sa ofere tinutelor o nota de originalitate si prospetime.

4-BLUGII SKINNY DEASUPRA GLEZNEI

Iata una dintre tendintele care nu are de gand sa se schimbe prea curand si care isi mentine locul fruntas, in topuri, de 3 sezoane.
Blugii skinny care au o lungime ce se termina deasupra gleznei sunt acel model care reuseste sa evidentieze una dintre cele mai frumoase linii feminine: glezna.
Si o evidentieaza cu usurinta indiferent de tipul de incaltaminte pentru care optam, fie ca vorbim despre o pereche de balerini, botine retro sau cei mai sexy pantofi cu toc.

5-BLUGII LUCIOSI

Denumirea poate ca suna putin excentric, insa acest model de blugi este ceea ce asteptam de multa vreme: un amestec inedit de glam modern cu influente rock'n'roll.
Se poarta cei skinny, insa si cei drepti sunt potriviti.
Denimul are fie un aspect de piele, fie unul metalizat, iar look-ul final este cel al unei dive nonconformiste.
Blugii lacuiti sunt cea mai noua, dar si cea mai originala tendinta a acestei toamne.

img

sursa:/www.divahair.ro

Voi ce modele de blugi ve-ti purta anul acesta in sezonul rece?

katy_lumika
Scris: Tuesday, October 25, 2011 10:03 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/14/2008
Eu m-am prostit, de fapt Deutza m-a coruptras
Daca pana acum in sezonul rece mergeam pe culori neutre, toamna asta mi-am luat o pereche de pantofi de la Musette mov, pe care acum ii iubesc desi mi se parea turbata culoarea, ghete cu ditamai tocul...rosii, cizme albastre, ugg-uri maro caramiziu ciudat, ghete lac roz cam cum eram acum 3-4 ani la parras , pulovere verzi, roz si galbene, ciorapi colorati, costum cica de birou dar cu pantaloni scurti...decenti totusichitara . Jachetele, vestele, mantourile sau cum s-or numi le am inca pe gri, negru, maro...ca deh trebuie sa par si serioasa:018: . Jeansii sunt relativ clasici, in afara de doua perechi mai mulatele care vin ok la ugg-uri si o pereche de jeansi evazati absolut dementiali, de la Mango.

Shirel, tu te imbraci super, cand comentam la ce-mi alegea Deutza, imediat imi zicea de tine, ca ce tu cu 3 copii si te imbraci asa cool si eu o ard pe oldie oldiehohot

Adaug si o poza, ca nu se poate altfelras scuzati calitatea, dar e facuta de sorelina, cu Iphonul.

shirel
Scris: Tuesday, October 25, 2011 11:14 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Super pantofi Katy,imi place culoarea de mor si daca-i vede Eden am incurcat-o fiindca vrea si ea!ras Stii tu movul este de vina.
Eu de obicei ma imbrac cu ce imi place sau cred ca mi se potriveste dar mai am cateodata si niste iesiri din astea extravagante !sic Copii sunt foarte incantati ca au o mama cool si la noi chiar se obisnuieste sic se iau mamele la intrecere care este mai sexy si mai la moda asa ca sper ca la ai mei sa nu le fie rusine cu mine.
tu te imbraci super misto de obicei asa ca eu sunt de partea Deutzei sa stii!ras iloveyou iloveyou

Esti super frumoasa in poza asta!love love
katy_lumika
Scris: Tuesday, October 25, 2011 11:22 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/14/2008
Eu nu m-as lua la intrecere cu nimeni, ca sunt antitalent la asortat hainele.In primul rand nu am rabdare la cumparaturi, mai mult de o ora nu rezist nici macar in supermarket. Acum sunt salvata de metoda cumparat/platit online apoi livrat frumusel la usa in timp ce forumeschohot Chiar si asa tot dau rateuri, cand vine coletul imi primesc doza de chelfaneala de la Deutzaras
Va pup tarepupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.