Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Superba!! |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Fetelor,multumesc mult!
Eu mai adaug cateva poze cu moda ptr copii iarna-primavara 2014.Sunt asa de frumosii! (cand ma uit la baietelul cu ochelari parca il vad pe Oshry al meu peste cativa ani ) shirel attached the following image(s):

|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| SUPERBE!! |

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Bereea, Shirel, ce domnisoare trendy si frumoase aveti!!!! Au crescut puii, parca nu-mi vine a crede!!
Shirel, ce bine ii sta lui Eden cu parul prins sus, in coc! O transforma incredibil, ii da asa o maturitate si o finete pentru ca i se vede fatzuca frumoasa mult mai bine...!!!
Kali,multumesc mult.Daaaa este intradevar o coafura si foarte usoara (in 10 minute am rezolvat-o )si care o prinde si bine. De fapt as zice ca se potriveste fiecaruia dintre noi care are putin timp si nu are chef de coafor. .Mi-am facut-o si eu de multe ori in schimb daca tot vorbim de frumuseteze Shiraz arata superb cu parul asa prins in coc Ce sa mai spun copii in general sunt cu toti asa de frumosi,fiecare cu farmecul lui aparte si special. |

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| kali wrote: Shirel, ce bine ii sta lui Eden cu parul prins sus, in coc! O transforma incredibil, ii da asa o maturitate si o finete pentru ca i se vede fatzuca frumoasa mult mai bine...!!!
Daaaaaaaaa, sunt total de acord |