Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Fluturas wrote:am cumparat pantalonii pentru baieti...am gasit ceva pantaloni negrii,nu sunt de stofa dar imi place mult cum vine pe ei...acum urmeaza camasile si incaltamintea...
Ma bucur ca ai gasit ceva ce ti-a placut !!Eu una astept rezultatul final de la petrecere si pe frumosi tai imbracati frumos!! |
|

| Am gasit niste combinatii super shic pe care neaparaT AM VRUT SA LE VEDETI mie una imi plac la nebunie si sper sa le aplic si la fetitzele mele. Prima si a patra fetitza din poza seamana asa de bine cu Shiraz numai ca este binenteles mai mare! shirel attached the following image(s):

|
|

| Si ceva ptr Kali .Acest baietel mi-a adus aminte de Cutzi al tau!Nu-i asa ca seamana? ori am luat-o eu razna fiindca sarcina asta imi face cunostiintza cu tot felul de chestii pe care nici nu stiam ca existau in mine . shirel attached the following image(s):

|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| EU cu fii-mea nu am probleme cu moda deocamdata, mi s-ar parea trist daca la vasrta asta ar fi preocupata de haine mai mult decat de joaca sau hobby-uri, insa e cu totul alta treaba la adolescenti...Cand mergem la cumparaturi ii iau ce are nevoie cu bugetul de care dispun, cand e de fata si are optiuni de culoare si mai stiu eu ce zorzoane/imprimeuri/desene o las sa aleaga dar tot din ce-i ofer eu. Ramanem in zona copilariei deocamdata |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 5/10/2010 Mesaje: 34
| Buna mamicilor..si eu sunt obsedata cu hainutele pt copii si cred ca nu am avut nici eu o garderoba atat de bogata ca cea a fiului meu de numai 2 anisori:))) eu de obicei gasesc tot ce am nevoie pe net ...sunt hainute noi de firma la jumatate de preturi si prefer asa pt k la mn in oras daca cumperi ceva risti sa aibe inca 10 copii k tn:)))) va recomand un link cu hainute daca va intereseaza k sigur nu sunteti din orasul meu ca sa avem la fel:)))) reclama interzisa |
|

| Si fiindca nu ma pot abtine cand vad hainutze frumoase o privire si la moda toamna-iarna 2013 la copii. shirel attached the following image(s):

|
|

| Si inca cateva exemple! shirel attached the following image(s):

|
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Ce frumosi sunt copiii!! Si cat de trendy! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Foarte frumosi ! sa fie sanatosi si sa ajunga sa se realizeze in viata , sa aduca bucurii parintilor ! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Alessandrei ii dau multa libertate in alegerea tinutei.Iata c-am cum prefera sa se imbrace:

|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Shirel, sunt absolut superbe. Toate |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| bereea wrote: Alessandrei ii dau multa libertate in alegerea tinutei.Iata c-am cum prefera sa se imbrace:   |
|

| Multumim, Aurisha! |
|

| Ale,foarte frumos te asortezi si te imbraci!Bravo!!Stilul tau se aseamana mult si cu stilul lui Eden.
|
|

| Multumim, Shirel.Deja stim ca fetele noastre se aseamana din mai multe puncte de vedere |
|
|