Moda Burticute
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Cristy
Scris: Monday, June 25, 2007 8:14 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/8/2007
Kiki wrote:

Stai linistita. Nu ai vazut preturile din Romania...

Eu vorbesc comparativ cu alte preturi din Israel, de exemplu tricoul roz si galben il poti gasi cu 7-12$ iar la ei se vinde cu 25-30$.
Bluzitelesi pantalonii la fel : pret dublu :102:

Cand am fost insarcinata am vrut sa ma imbrac de la ei, dar cand am ajuns la magazin mai aveam un pic si lesinam de preturi, pana la urma m-am dus la magazinele de pa langa "bazar" si mi-am luat la jumatate sau la o treime de pret tot ce am avut nevoie si de calitate ....

Dar intradevar, au un sistem foarte interesant la pantaloni, partea de sus este din tricot elastic foarte placut si comod...iti fac cu ochiul...
Andi&Mariuca
Scris: Monday, June 25, 2007 9:01 PM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
si la noi au inceput sa se gaseasca (de curand, eu cel putin asa am vazut, chiar zilele trecute am intrat intr-un magazin mai mare si aveau haine de gravi si m-am uitat si eu..deh, nostalgia sic ) pantaloni din cei de care zici tu Cristy. ba chiar am vazut ca si pt "ne-gravide" a inceput sa se poarte genul asta de pantaloni, in special la cei de in.
PrincessLilou
Scris: Saturday, April 3, 2010 10:23 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/4/2009
mihaela75 wrote:
Mai da toate sunt frumoase si radioase,nici una de 80 de kile, plina de pete si cu picioarele umflate...cyclops

asta vroiam sa zic si eu. si la noi exista o droaie de magazine pentru gravidute si site-uri cu poze tot la fel. si cand pun hainele alea pe mine arat ca o milka cu acte in regula, pe cand tantili alea au burta si atat...de ar fi asa si in realitate.
cand am plecat eu din ro nu erau asa de multe magazine pentru gravidute si care erau avea haine tare anoste si la preturi mari...nu stiu cum mai e acum. aici exista o groaza de chestii...dar iar nu inteleg de ce preturile trebuie sa fie asa exorbitante pentru o haine pe care poate o porti o data sau de doua ori in viata. ca eu intentionez sa slabesc la loc dupa nastere :018:
ingerash
Scris: Saturday, April 3, 2010 12:38 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Maria & Mario wrote:
Si cum suntem pe un site cu burticutze, sa le prezentam si lor tendintele anului 2007.

Tantile astea nu sunt gravide cu adevarat,au si ele o pernuta in loc de burta sic daca erau se vedea pe/intre sani vinisoare,fata schimbata,ceva in ochisori,o luminita acooolo...
PrincessLilou
Scris: Sunday, April 4, 2010 3:18 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/4/2009
da si asta, dar aici sunt unele reclame cu lenjerie intima de exemplu si se vad burtile...doar ca eu cred ca sunt facute in photoshop sau ceva, ca in rest tantili sunt skiny!!!!!!!!!!!!
ingerash
Scris: Sunday, April 4, 2010 9:29 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
PrincessLilou wrote:
da si asta, dar aici sunt unele reclame cu lenjerie intima de exemplu si se vad burtile...doar ca eu cred ca sunt facute in photoshop sau ceva, ca in rest tantili sunt skiny!!!!!!!!!!!!

Tot ce e posibilras Hai ca mai facut curioasa,o sa caut la lenjeri gravide sa vad niste gravidute happy and skiny chitara
oanamaria
Scris: Thursday, October 27, 2011 12:33 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Eu cat am fost gravida eram rotunda-imensa numai la moda nu mai eram.hohot
roxinthya
Scris: Thursday, October 27, 2011 1:24 PM
Nivel

Inregistrat: 11/10/2009
si eu la fel
aveam niste glezne de elefant ...
bereea
Scris: Thursday, October 27, 2011 2:43 PM
Nivel

Inregistrat: 3/29/2007
Si eu eram cum eram, dar o vecina de a mea avea numai burta , ca tantele astea de mai sus.
kali
Scris: Friday, October 28, 2011 9:19 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Eu m-am simtit frumoasa cu burtica. Mai putin ultima luna si jumatate, cand, intr-adevar, creste burtoiul peste masura.
Da' cand eram si eu ca tanticile alea - adica cu burtica mica - ma simteam bine de tot.
oanamaria
Scris: Friday, October 28, 2011 12:18 PM
Nivel

Inregistrat: 4/22/2009
Cu Stefan am fost insarcinata cu burtica mare in perioada de iarna ,acum burtica va fi mare primavara-vara .yes computerlove
Iarna mi-a fost tare greu sa-mi gasesc haine pe masura fara sa fac investitii majore.
Vara cred ca o sa-mi fie mai usor cu niste rochite .
shirel
Scris: Tuesday, December 4, 2012 4:56 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Si eu cu nunta hohot hohot dar la gravidutze ,am pe 12 o nunta la fiul vecinei mele si habar nu am cu ce sa ma imbrac cu toate ca am ochit o rochie super undeva .Nu vreau sa fac o investitie numai in ceva de gravidutza si sa o pastrez amintire in dulap ..pe urma.sic ras Hai ca o caut si vin cu poze din noile trenduri la gravidutze ...hai ca noi le meritam pe deplin sa fim cele mai frumoase ,cele mai stralucitoare.sic
shirel
Scris: Tuesday, March 26, 2013 2:30 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
MODA GRAVIDUTZE 2013

Hei fiind gravidutza anul acesta ras incerc pe cat de cat sa fiu si in pas cu moda .Am sa postez diferite modele care mi-au placut si mie si pe care chia am de gand sa le imprumut ptr timpul care mi-a mai ramas sa fiu cu burtica.

img

Mariaess
Scris: Wednesday, May 7, 2014 11:57 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 5/7/2014
Va recomand online de la MissGrey Romania niste bluzite de gravide superbe!
Vladybby
Scris: Wednesday, May 14, 2014 3:10 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 5/14/2014
Am accesat siteul MissGrey si mi-am achizitionat bluza fluture galbena! Este superba si potrivita pana in luna a9a!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.