MODA 2014
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Cris-DL
Scris: Wednesday, March 26, 2014 10:32 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 10/4/2006
Da si mie imi plac bulinutele, hainutele vesele si colorate... merg si eu azi sa-mi potolesc nervii!!
TatyKS
Scris: Thursday, March 27, 2014 10:34 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
Cris-DL wrote:
Da si mie imi plac bulinutele, hainutele vesele si colorate... merg si eu azi sa-mi potolesc nervii!!

I-ai potolit? Cheek Kiss
Cris-DL
Scris: Thursday, March 27, 2014 10:49 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 10/4/2006
DaaaAngelNot Cheek Kiss
TatyKS
Scris: Thursday, March 27, 2014 10:49 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
Cris-DL wrote:
DaaaAngelNot Cheek Kiss

computerlove ma bucur
Afrodita15
Scris: Monday, April 14, 2014 12:42 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 4/8/2014
Nu cred ca am fost niciodata o persoana in pas cu moda si am evitat sa bat magazinele de haine si accesorii din mai multe motive. In primul rand, m-am ingrasat destul de mult de cand m-am casatorit si am inceput sa gatesc bunatati si sa dau iama prin dulciuri impreuna cu partenerul meu de viata, asa ca cele mai multe dintre hainele care-mi fac cu ochiul nu-mi vin bine si ma vara in stare de depresie. În al doilea rand, bugetul alocat vestimentatiei a fost extrem de subtire de vreo cativa ani, de cand mi-am pierdut jobul de la site-ul de cinema la care colaboram, asa ca a trebuit sa ma limitez la strictul necesar si sa-mi pun in cui pofta de a-mi reinnoi garderoba sau colectia de bijuterii. Nici eu nu sunt adepta aurului roz sau a aurului galben, preferandu-l tot pe cel alb. Chiar si verigheta am vrut sa fie confectionata din aur alb. In rest, ma impac mai bine cu bijuteriile din argint cu pietricele de diverse culori sau chiar cu gablonturile neostentative si subdimensionate. Culoarea mov îmi place teribil, chiar daca intr-o vreme era rau-famata. sic Asa ca nu poate decat sa ma bucure faptul ca a revenit in moda si ca este culoarea-hit a anului 2014.
DidiMihaiescu
Scris: Wednesday, April 16, 2014 12:06 AM
Nivel

Inregistrat: 4/16/2014
Da Radiant Orchid este o culoare bestiala! O port peste tot, la patofi, la palton, la gentuta...si de curand mi-am achizitionat si o rochita si un sacou aceasta culoare de la MissGrey! Ma declar fana ras
Reka
Scris: Thursday, May 15, 2014 5:23 PM
Nivel

Inregistrat: 5/15/2014
Mesaj reeditat moderator ! Reclama !
shirel
Scris: Thursday, October 30, 2014 10:48 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Stiu ca la voi deja a nins deci nu prea putem sa discutam despre ce se poarta in toamna lui 2014 dar totusi astept sa vad ce v-ati cumparat ,ce ati vazut prin magazine la noile colectii toamna iarna si ati vrea sa va cumparati,ce cizme se poarte ,paltoane etc.
Cateva din piesele tari sunt Capele (pelerinele cum parca se spunea odata )de toate culorile si modele .

-pulovarele foarte mari si largi care pot fi purtate si ca rochii.

-paltoane groase gen halate de baie

-o alta piesa tare sunt cizmele peste genunchi (eu inca nu mi-am gasit o pereche potrivita mai pe nicaieri adica din piele si sa mi se aseze ca o manusa alcool sic ..dar sunt in cautari )

img
bereea
Scris: Friday, October 31, 2014 7:36 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Cizme peste genunchi mi-am cumparat eu. Sunt din piele doar in partea de jos, iar pe gamba sunt dintr-un material elasticat.

Prin magazinele noastre am vazut mult negru si gri si multe combinatii "piele "/material.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.