Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Cris-DL wrote:Da si mie imi plac bulinutele, hainutele vesele si colorate... merg si eu azi sa-mi potolesc nervii!!
I-ai potolit? |

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Cris-DL wrote:Daaa
ma bucur |
 Nivel: Membru
Inregistrat: 4/8/2014 Mesaje: 3
| Nu cred ca am fost niciodata o persoana in pas cu moda si am evitat sa bat magazinele de haine si accesorii din mai multe motive. In primul rand, m-am ingrasat destul de mult de cand m-am casatorit si am inceput sa gatesc bunatati si sa dau iama prin dulciuri impreuna cu partenerul meu de viata, asa ca cele mai multe dintre hainele care-mi fac cu ochiul nu-mi vin bine si ma vara in stare de depresie. În al doilea rand, bugetul alocat vestimentatiei a fost extrem de subtire de vreo cativa ani, de cand mi-am pierdut jobul de la site-ul de cinema la care colaboram, asa ca a trebuit sa ma limitez la strictul necesar si sa-mi pun in cui pofta de a-mi reinnoi garderoba sau colectia de bijuterii. Nici eu nu sunt adepta aurului roz sau a aurului galben, preferandu-l tot pe cel alb. Chiar si verigheta am vrut sa fie confectionata din aur alb. In rest, ma impac mai bine cu bijuteriile din argint cu pietricele de diverse culori sau chiar cu gablonturile neostentative si subdimensionate. Culoarea mov îmi place teribil, chiar daca intr-o vreme era rau-famata. Asa ca nu poate decat sa ma bucure faptul ca a revenit in moda si ca este culoarea-hit a anului 2014. |
 Nivel: Membru
Inregistrat: 4/16/2014 Mesaje: 1
| Da Radiant Orchid este o culoare bestiala! O port peste tot, la patofi, la palton, la gentuta...si de curand mi-am achizitionat si o rochita si un sacou aceasta culoare de la MissGrey! Ma declar fana |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Stiu ca la voi deja a nins deci nu prea putem sa discutam despre ce se poarta in toamna lui 2014 dar totusi astept sa vad ce v-ati cumparat ,ce ati vazut prin magazine la noile colectii toamna iarna si ati vrea sa va cumparati,ce cizme se poarte ,paltoane etc. Cateva din piesele tari sunt Capele (pelerinele cum parca se spunea odata )de toate culorile si modele .

-pulovarele foarte mari si largi care pot fi purtate si ca rochii.

-paltoane groase gen halate de baie

-o alta piesa tare sunt cizmele peste genunchi (eu inca nu mi-am gasit o pereche potrivita mai pe nicaieri adica din piele si sa mi se aseze ca o manusa ..dar sunt in cautari )

|