Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Am trecut intr-un alt an asa ca ar fi cazul sa discutam c-am ce tendintze vor fi in domeniul modei in 2014.Ce pot sa va spun inca de la inceput culoarea anului este movul orhidee o culoare care a predominant la mai toate paradele de moda din lume.O intalnim mai peste tot la haine ,genti ,canapele si chiar in machiaj..Eu personal o ador c-am de o viatza si chiar am si cateva piese in dulap pe care l-am pastrat pana le-a venit si lor randul.Voua va place ,v-ati imbraca cu asa o nuantza ,astept sa discutam despre asta. shirel attached the following image(s):

|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Da !!! Radiant Orchid este si culoarea mea preferata !! Si ma bucura ca este culoarea anului 2014 Imi fac aprovizionari cu materiale pentru bijuteriile mele in aceste nuante
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/22/2013 Mesaje: 1837
| Este superba culoare, o ador Am ales aranjamentul asta cu flori pentru o persoana draga, la alte culori nici ca ma gandeam  In real culorile sunt mai mov putin :D
emanicole attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Este o culoare frumoasa, insa nu pentru mine; nu-mi place mov-ul, deci anul asta nu-s la moda
|
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Foarte frumoasa culoare! Da, sigur o voi purta si ma tot intreb daca nu cumva mi-ar sta bine si cu un ruj nuanta asta. |
|

| Cristy wrote:Da !!! Radiant Orchid este si culoarea mea preferata !! Si ma bucura ca este culoarea anului 2014 Imi fac aprovizionari cu materiale pentru bijuteriile mele in aceste nuante
Cum mi-ai luat-o inainte chiar vroiam sa te rog inca un colier cu dantela ca acela pe care il am de la tine si cu o piatra de culoarea orhideii ,pleaaase .Si poze iubita cu toate aprovizionarile tale . si cu toate colectiile . |
|

| shirel wrote:Cum mi-ai luat-o inainte chiar vroiam sa te rog inca un colier cu dantela ca acela pe care il am de la tine si cu o piatra de culoarea orhideii ,pleaaase .Si poze iubita cu toate aprovizionarile tale .  si cu toate colectiile .
Cu placere !! Cum sa nu :-) Despre poze nu stiu daca mai am voie sa pun asa liber ca inainte... |
|

| Cristy wrote:Cu placere !! Cum sa nu :-) Despre poze nu stiu daca mai am voie sa pun asa liber ca inainte...
Fiind lucrusoare facute de tine cred ca poti sa ni le arati fara probleme cum fac toate fetele de la lucrul de mana,sunt sigura ca Adriana nu ar spune nimic. |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Culoarea e superba! Curios inca n-am vazut nimic de genul acesta in magazine.Sper sa apara! |
|

| shirel wrote:
Fiind lucrusoare facute de tine cred ca poti sa ni le arati fara probleme cum fac toate fetele de la lucrul de mana,sunt sigura ca Adriana nu ar spune nimic.
Si apropo fiind vorba de bijuterii ce spuneti de fierbintele trend "Aurul roz"? Mie nu-mi place aurul in general dar totusi cand imi cumpar ceva prefer mereu aurul alb nu roz si nu galben.
shirel attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Aurul roz, nu. Doar alb. Dar nu-mi displace sa vad la altcineva. |
|

Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Superba culoare , imi place . Cred ca am si eu 2 bluzite si o camasuta aceasta culoare si ma prinde.
Si eu sunt pro aur alb/ bijuuri branduite de argint rodiat/inox . Aur galben numai port deloc , las mostenire. Pe unele persoane se vede tare bine aurul galben , eu nu mai vad bine . |
|

| Shirel
Cu aurul roz nu prea ma impac, insa anul acesta imi place cuprul
Uite doar un inceput, insa mai am in plan si altele
Cristy attached the following image(s):

|
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Am intrat ieri prin niste magazine si m-am imbolnavit.Lucruri superbe in primavara aceasta! Si e plin de dungulite si bulinute... |
|

| bereea wrote:Am intrat ieri prin niste magazine si m-am imbolnavit.Lucruri superbe in primavara aceasta! Si e plin de dungulite si bulinute...
V-am avertizat eu! ....si floricele campuri intregi de flori! |
|
|