MODA 2013
Subiectul anterior · Subiectul urmator
shirel
Scris: Sunday, February 17, 2013 5:52 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Raly,unde sunt dragutze dar nu as spune ca mortale si nu stiu cat se potrivesc ptr anul acesta parca mi se par putin demodate dar eu cu pretentiile mele nu mai comentez.Oricum am si eu facute ceva colaje ptr anul acesta poate le voi posta pe facebook fiindca este mai usor.
shirel
Scris: Sunday, February 17, 2013 6:21 PM
Nivel

Deasemenea anul acesta rochiile de seara sunt superbe ,evidentiatza zona bustului(ptr cine o are ras )si a taliei in contrast cu fusta in clos supradimensionata.Suprapunera de straturi de voal,dantela este principala tendintza as zice la rochiile de seara in acest an.

shirel attached the following image(s):
dio_0785.450x675.jpg_dsq0368.450x675.jpg_osc0392.450x675.jpg

kali
Scris: Sunday, February 17, 2013 6:40 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Frumoase rochiile de seara! Cele 2 de la sfarsit avantajeaza persoanele care duc lipsa de... tzitzi.ras
CAndreea
Scris: Monday, March 4, 2013 9:08 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Pana la urma e frumos ce iti place. Si eu obisnuiesc sa am gusturi fie demodate fie neintelese. Oricum, va dau eu niste pantofi care imi plac tare mult si care poate va plac si voua.

CAndreea attached the following image(s):
503011red_04.jpg604252gold_04.jpg604894ltgreyst_04.jpg700814nude_04.jpg802005nude_04.jpg

t-mihaela
Scris: Monday, March 4, 2013 3:28 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2008
Cine vorbea de frumos?E vorba de moda...ce legatura are moda cu frumosul ras Crazy
carla
Scris: Monday, November 4, 2013 1:41 PM
Nivel

Inregistrat: 2/8/2007
Daca nu aveti pantofi cu rhinestone ii puteti face chiar voi din cei mai vechi

shirel
Scris: Thursday, November 7, 2013 12:47 PM
Nivel

Carla,interesant dar cine are rabdare ptr asa ceva ras sic eu una nuuu!

Hai fetelor ce spuneti de moda de toamna iarna a acestui an ,ce v-ati cumparat ca sa fiti in pas cu ea ,astept poze si idei.
Eu una fiindca tot se poarta ideea asta de print animal (forme de zebre sau tigrate)si cum nu prea in plac dar vreau totusi sa fiu trend port doar o esarfa asa mica legata de gat si asa prind doi iepuri deodata .sic Se poarta tare micile esarfe de toate culoriile si de toate modele legate in jurul gatului la o tinuta clasica si mai plictisitoare as zice.Am mai luat-o razna cu ceva port sosete la pantofi decupati si la sandale .sosete dantelate sau cu un simplu volan de dantela si-mi place la nebunie.
Hai va astept si pe voi cum va mai imbracati si cu ce v-ati inoit in ultima perioada!
kali
Scris: Thursday, November 7, 2013 1:06 PM
Nivel

Revine haina de blana; am vazut si multe cape, deci depinde de garderoba... teoretic se poarta orice, chiar si cu pene. Prin primavara va domina pielea, deci... vom vedea defiland pe strada musamale care mai de care...

Din ce am am retinut, in mare voga sunt combinatiile de tricot cu matase.

In Ro vad ca se pune din ce in ce mai mult accentul pe stilul retro, in haine cu accente traditionale.

Iar ca si machiaj, rujul visiniu e obligatoriu, cica.

Asta din ceea ce ma intereseaza pe mine, pentru ca restul nu e pe gustul meu; gen haine supradimensionate, elemente masculine, animal print, etc...
bulibuli
Scris: Thursday, November 7, 2013 2:57 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
Ma si vad cu ruj grena la buzele mele alcool Si cu animal print...
ingerash
Scris: Thursday, November 7, 2013 8:53 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Tricotate,crosetate si vintage style!
bereea
Scris: Sunday, November 10, 2013 6:59 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
kali wrote:
Revine haina de blana; am vazut si multe cape, deci depinde de garderoba... teoretic se poarta orice, chiar si cu pene. Prin primavara va domina pielea, deci... vom vedea defiland pe strada musamale care mai de care...

.

Deja magazinele sunt pline de musamale, vorba lui Kali.Si predomina culorile de negru, maro, bej...
kali
Scris: Wednesday, November 13, 2013 10:19 AM
Nivel

bereea wrote:

Deja magazinele sunt pline de musamale, vorba lui Kali.Si predomina culorile de negru, maro, bej...

Am constatat si eu. Dupa 2 tentative de shopping dupa care nu m-am ales cu nimic de imbracat, am ajuns la concluzia ca ori magazinele nu s-au aprovizionat suficient de bine - si astept urmarea - ori in toamna asta nu gasesc nimic pe gustul meu.

Mi-am luat de incaltat si 3 haine ( o geaca si 2 pardesie ), intr-adevar, insa in rest... nici macar o fusta ca lumea nu am vazut!! Si... mi-as dori o pereche de pantaloni de piele, insa nu gasesc pe aici...
Cris-DL
Scris: Wednesday, November 13, 2013 10:57 AM
Nivel

Inregistrat: 10/4/2006
kali wrote:

Si... mi-as dori o pereche de pantaloni de piele, insa nu gasesc pe aici...

Si eu tot din astia caut!!! Am gasit dar nu mi-au placut modelul/pielea... eu ii vreau pana, cu buzunare verticale (cum sa ma explic?!) in fata si 2 buzunare in spate, gen barbatesti... pielea moale/maleabila.

Eu am inceput sa ma colorez (din cap pana-n picioarehohot)... mi s-a pus pe stilul Desigual. Mi-am luat un palton, o bluza, o geanta si-o geaca neagra -totusi; nu renunt la negru de tot. Dar caut colorate...
Ce se poarta... Mie imi plac bluzele/puloverele lungi+colanti/dres gros, rochitele si pantalonii/blugii skinny cu cizme sau botine.

kali
Scris: Wednesday, November 13, 2013 11:04 AM
Nivel

Cris-DL wrote:

Eu am inceput sa ma colorez (din cap pana-n picioarehohot)... mi s-a pus pe stilul Desigual. Mi-am luat un palton, o bluza, o geanta si-o geaca neagra -totusi; nu renunt la negru de tot.

Tuuuuuu... noi suntem gemene.Haha
Cele 2 pardesie ale mele - totusi nu le-am considerat paltoane, ca sunt relativ subtiri - tot Desigual sunt, insa nu din alea foarte colorate, ci predominant negre cu broderii/respectiv aplicatii.

Imi plac si mie, insa nu ma vad imbracata cu alea foarte colorate desi le admir pe altcineva...

Pantaloni cam in genul celor descrisi de tine imi doresc si eu. Oricum, pana musai si din piele moale. La buzunare pot face compromisuri.
Cris-DL
Scris: Wednesday, November 13, 2013 11:21 AM
Nivel

Inregistrat: 10/4/2006
kali wrote:

Tuuuuuu... noi suntem gemene.Haha
Cele 2 pardesie ale mele - totusi nu le-am considerat paltoane, ca sunt relativ subtiri - tot Desigual sunt, insa nu din alea foarte colorate, ci predominant negre cu broderii/respectiv aplicatii.

Daaaa... Haha Sa stii!! De la tura a doua de burticoase ni se trage, atunci cred ca s-au amestecat hormonii (virtual).hohot

Da, ai dreptate -pardesiu, nu palton; fiindca tot subtirel este, captusit, insa nu matlasat... predomina negrul, normal + rosu, gri, aplicatii...

Biiiine, fac si eu un compromis la pantaloni, insa doar la buzunarele din fata -sa fie alt gen de buzunarNuImiPasa
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.