MODA 2013
Subiectul anterior · Subiectul urmator
shirel
Scris: Saturday, February 16, 2013 1:14 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Suntem la inceput de an si binenteles inceput de tendintze mai noi ,stiluri si haideti impreuna sa vedem ce ne place ,ce vom purta si care sunt trendurile anului 2013 in incaltaminte si imbracaminte.
shirel
Scris: Saturday, February 16, 2013 1:59 PM
Nivel

Principalele tendinte pentru primavara-vara 2013 femei:

-Primavara asta vom vedea „in dungi”! Designerii au decis, unele dintre cele mai importante tendinte din moda ce vor guverna in primavara 2013 sunt dungile, carourile sau alte forme geometrice care va trec prin minte.

-Pentru iubitoarele de pantaloni scurti, dar si pentru acelea dintre voi care ii adora, dar nu au silueta perfecta pentru a-i purta, am o veste buna! Astfel, pentru cele care nu au picioarele de model pentru a purta pantaloni scurti, pot alege pentru primavara lui 2013 sa poarte pantaloni scurti tip bermude. Nu va ingrijorati, designerii au avut grija ca acestia sa fie la fel de stilati ca si cei scurti, doar ca au o lungime pana deasupra genunchilor, sunt putin mai largi si ii veti gasi in diverse modele, culori, materiale.

-Sa nu credeti insa ca „vechii” pantaloni scurti au fost neglijati! Doar ca acestia vin in varianta: costum cu pantaloni scurti. Michael Kors, Tory Burch, Helmult Lang, sunt cativa dintre creatorii care au decis ca pantalonii scurti sezonul urmator trebuie sa fie mai feminini, expresivi si de ce nu, piesa cheie pentru tinuta de birou.

-Pielea este mereu la moda, dar in noul sezon se reinventeaza. Pentru primavara 2013 creatorii propun o multime de articole din piele, accentul fiind pus pe fuste, pantaloni scurti, veste, sacouri. Puteti alege diferite tipuri de piele, in diferite culori, pentru a crea un aspect uimitor si modern.

-Daca v-ati saturat de culorile puternice si vreti sa incercati altceva, atunci sa stiti ca una dintre tendintele pentru primava 2013 este alb&negru. Ve-ti fi surprinse sa vedeti ca o tinuta monocroma, poate arata la fel de bine si poate fi la fel de apreciata, ca una colorata.

-Vara 2012 ne-a adus cu ea decupajele. Daca nu ati reusit sa adoptati acest trend, veti avea timp sa o faceti in primavara lui 2013. Pentru ca veti avea de ales dintr-o multime de rochii, topuri si alte piese vestimentare, cu decupaje, taieturi sau usor transparente, atat cat sa va puna in evidenta corpul si sa va transforme intr-o zeita a frumusetii.

-Daca stilul vostru este unul mai lejer, sport chic, sa stiti ca o alta tendinta cheie in primavara 2013 este rochia sport.

sursa:http://www.fabs.ro/moda/tendinte-moda/tendinte-in-moda-primavara-vara-2013/
kali
Scris: Saturday, February 16, 2013 4:17 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Pana acum, decupajele imi fac cu ochiul...firstprize
shirel
Scris: Saturday, February 16, 2013 6:03 PM
Nivel

Mie imi plac mult combinatiile alb-negru si binenteles rochitele sport.Dungile nu prea imi plac dar hai alea in lung parca le as mai accepta.Nici piele nu prea port fiindca aici nu prea se poate purta fiind foarte cald in primavara-vara.
ingerash
Scris: Saturday, February 16, 2013 6:48 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Asta imi place,din centru hearts

raly
Scris: Saturday, February 16, 2013 9:23 PM
Nivel

Inregistrat: 12/17/2007
Rochitele sport sunt superbe!Imi fac cu ochiul!newclap newclap
ilinca_01
Scris: Sunday, February 17, 2013 11:42 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/17/2013
Sunt bune ideile si mai sunt o gramada. Totul depinde de tine ca femeie si ce iti place sa porti in materie de moda si imbracaminte. Pentru moda 2013 trebuie sa fi o femeie puternica care poate tine pasul oricarei schimbari
Lilly of the valley
Scris: Sunday, February 17, 2013 12:23 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2007
shirel wrote:
Mie imi plac mult combinatiile alb-negru

si mie, dar dezavantajul lor e ca le poti spala doar de mana ca sa nu intre negrul in alb.

ceva ... sandalute, pantofi?angel
shirel
Scris: Sunday, February 17, 2013 12:23 PM
Nivel

ilinca_01 wrote:
Sunt bune ideile si mai sunt o gramada. Totul depinde de tine ca femeie si ce iti place sa porti in materie de moda si imbracaminte. Pentru moda 2013 trebuie sa fi o femeie puternica care poate tine pasul oricarei schimbari

Nu stiu cat are legatura moda 2013 cu cat de puternica esti dar tine mai mult ca sigur de ceea ce ti se potriveste ca varsta ,corp si gust binenteles.Eu de exemplu cat de mult mi-ar place o rochie in dungi late niciodata nu m-as imbraca cu ea fiindca nu mi se potriveste fiindca si asa sunt mai plinutza ras ceea ce m-a va face si mai plinutza.Puternica sunt destul dar aici chiar nu imi ajuta.ras

ilinca 01,sterge te rog reclama de la semnatura ta ,pe acest forum este interzisa reclama ,nu stiu daca ai citit regulamentul.Multumesc.
shirel
Scris: Sunday, February 17, 2013 12:33 PM
Nivel

Lilly of the valley wrote:

si mie, dar dezavantajul lor e ca le poti spala doar de mana ca sa nu intre negrul in alb.

ceva ... sandalute, pantofi?angel

Urmeaza cred ca chiar astazi pantofi .Ce mai m-au lasat fara cuvinte ...cred ca-i vreau pe toti!sic
alimami
Scris: Sunday, February 17, 2013 12:52 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/2/2009
Fff dragutze costumele cu pantaloni scurti.Ms Shirel pt update.pupici
raly
Scris: Sunday, February 17, 2013 4:55 PM
Nivel

Vin si eu cu cateva sugestii in materie de moda 2013

raly
Scris: Sunday, February 17, 2013 4:58 PM
Nivel

kali
Scris: Sunday, February 17, 2013 5:32 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Fetiliii, puneti si sursa de inspiratie.thankyou
raly
Scris: Sunday, February 17, 2013 5:40 PM
Nivel

kali wrote:
Fetiliii, puneti si sursa de inspiratie.thankyou

Facebookhearts hearts
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.