Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/2/2009 Mesaje: 1847
| Multumesc, Shirel. |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Shirel la fuste ce moda e? |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Ana wrote:Shirel la fuste ce moda e?
Moda a fuste a ramas aproape identica ca in 2011.
-Fuste midi
Faptul ca fusta midi ramane in tendinte este o veste imbucuratoare, deoarece acest model de fusta avantajeaza aproape orice tip de silueta. Majoritatea femeilor, indiferent de varsta sau de forma corpului, sunt avantajate de fusta midi, care reuseste sa ascunda imperfectiunile si sa iti asigure un look feminin si elegant. Designerii propun pentru perioada urmatoare fuste clasice cu croiala in A sau fuste retro, drepte pana la genunchi care se continua cu o trena, pliseuri sau cu volan in partea inferioara.

-fusta mini

-fuste cu pliseuri ,cele mai moderne fiind anul acesta si foarte lungi maxi.

-fusta office

-fusta in nuantza neon

-fusta din piele

-fusta din dantela

|
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/25/2011 Mesaje: 427
| super |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| |
|

Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| la tricotaje ce se poarta ? mai ales rochii, culori , jachete ? |
|

Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Super idei,.....de pantofi ce samai zic,...foarte frumosi! Multumesc Shirel,pt.informatii |
|

| endy wrote:la tricotaje ce se poarta ? mai ales rochii, culori , jachete ?
TRICOTAJE LARGI,TIP PLASA
Ce pot sa-ti spun este ca anul acesta se poarta tricotaje largi gen plasa super frumoase mai ales pe gustul meu!: :003: :009: Aceste tricotaje sunt folosite de creatori de moda atat pentru rochii cat si pentru bluze numai ca la bluze folosesc culorile gri si negru.Rochiile vor fi lungi sexy,mulate elegante si exotice in acelasi timp cu maneci lungi si decolteu pe baza gatului in colri de negru sau nuantze nude.O frumusetze!!

|
|

Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Shirel esti nemaipomenita, multumim |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| Mai fetelor, azi mi-am luat prima mea pereche de opincute lucioase Sa vad cum le voi asorta in primavara |
|

Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| shirel iti multumim |
|

Inregistrat: 10/25/2010 Mesaje: 1585
| ce-mi plac si in special nr 4 , mi se pare si simplut de facut dar oare unde si in ce moment al zilei se poarta? |
|

| Am revenit si cu noile tendintze 2012 din lumea crosetului.Nu eram sigura daca trebuie sa postez aici ,dar fiind din colectia anului acesta mi-am permis cu toate ca voi posta si la topicul "Moda in crochet"fiindca voi pune si scheme. Sunt mortale ce mai si eu chiar ma apuc sa-mi fac un maiou crosetat multicolor ca acesta !

|
|

Inregistrat: 10/25/2010 Mesaje: 1585
| VAIIIIIIIIIIIIII ce minunatii! Vreau si eu o rochie maxi crosetata! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Ce frumoase sunt! Vreau cate una din fiecare |
|
|