MODA -Tendintze 2012
Subiectul anterior · Subiectul urmator
shirel
Scris: Wednesday, January 11, 2012 8:07 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Hai sa vedem ce surprize ne asteapta in noul an 2012 in moda.Ce ne va place sa purtam si cu ce am dori sa ne innoim garderoba!

Pantofii cu varful metalic – in tendintele anului 2012
Tendintele noului an in domeniul incaltamintei sunt extrem de diverse. De la pantofii "escarpin" clasici, la platforme inalte, sandale decupate si varfuri ascutite, toate modelele se vor regasi in moda strazii acestui an.
Pantofii cu varful ascutit au fost marea reintoarcere a anului 2011, fiind prezenti in majoritatea prezentarilor de moda. Celebrati cu fast de catre iubitoarele stiletto-ului clasic, acestia se vor bucura de un real succes si in sezonul urmator. Spre deosebire de anul trecut, 2012 va insemna un varf ascutit mai alungit, uneori inspirat din varful traditional al botinelor de cowboy. Tocurile sunt de diferite forme si in general inalte. Fie ca sunt foarte subtiri, ca tocurile cui, fie ca sunt drepte si ingrosate, ele sunt semnificativ mai mari ca in anul precedent.
Elementul de noutate al sezonului primavara vara 2012 este insa varful metalic. Reluand o tema prezenta in showurile de toamna iarna 2011/2012, in care au existat modele cu varful diferit colorat, in culori specifice sezonului rece - mov pruna, albastru inchis, grena - marile firme de pantofi propun pentru perioada urmatoare variante ale caror element de rezistenta este varful metalic. Argintiu, auriu si bronz sunt optiunile pe care le ai la indemana in alegerea unei perechi. Pielea metalizata sau chiar aplicatiile metalice transforma pantoful simplu intr-o piesa ce va atrage atentia asupra ta.
Promotorul acestui trend este casa Louis Vuitton, care a folosit in prezentarea pentru sezonul cald saboti cu tocul inalt si varful ascutit metalizat. Yves Saint Laurent, Giuseppe Zanotti si Charlotte Olympia sunt alte cateva nume celebre care sunt adeptele acestui model in 2012.
Prezenta unui toc inalt si a unui varf metalic impun o tinuta adecvata, astfel ca este bine sa ii porti in afara orelor de program la birou si cu precadere, la ocazii speciale. Chiar daca inaltimea tocului nu este impresionata, ei raman potriviti pentru timpul liber. Poarta-I in club, cu rochii uni midi, pentru a lasa privirile sa cada asupra picioarelor tale.
Modelele joase nu fac nici ele abstractie de la regula varfului diferit colorat. Designerii propun o serie de imprimeuri si texturi pentru pantofii fara toc, care difera insa de partea frontala. In cazul balerinilor sau pantofilor de inspiratie masculina, varful nu este in mod necesar ascutit. Si cele rotunjite respecta acelasi principiu, surprinzand prin finisaje cu materiale metalizate.
Pe acestia ii poti purta cu usurinta in timpul zilei, fiind extrem de bineveniti la iesirile din weekend, alaturi de o vestimentatie relaxata. O pereche de jeans cu bordure intoarsa, un top asimetric din bumbac si o geanta tip "postas" se vor potrivi perfect.

Sursa:"http://www.intrefete.ro"

img
shirel
Scris: Wednesday, January 11, 2012 8:27 PM
Nivel

Eu mi-am cumparat o pereche de cizme cu metal sunt superbe plus ca sunt foarte practici ,orice zgaraitura de pe varfuri este vizibila daca pantoful este in piele asa ca acest metal numai bine ca si protejeaza pantoful.Am sa trag o fuga prin magazine sa vad daca au aparut si la noi asemenea pantofi m-ar incanta o pereche !
raly
Scris: Wednesday, January 11, 2012 9:23 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Waw.......ce super sunt!hearts Shirelnewclap newclap pt initiativailoveyou
clalina
Scris: Wednesday, January 11, 2012 9:41 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/25/2010
interesanta incaltamintea cu varf metalic , mi-au placut si cateva modele chiar am sa ma uit prin magazine. esti o draguta!pupici computerlove
kali
Scris: Thursday, January 12, 2012 9:22 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Perechea 1 si 5 imi plac in mod deosebit si le-as purta oricand. Chiar si 2 sau 3, doar sa mai aiba si o bareta, ceva, sa nu zboare din picioare. Culorile sunt frumoase tare...
Cu restul nu ma pot obisnui inca. Imi aduc aminte de pantofii aia de pe timpuri cu fete metalice la tocuri ( cred ca totusi aveau si varful la fel ).
oanamaria
Scris: Thursday, January 12, 2012 9:50 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Sunt cateva perechi si pe gustul meu!love
bereea
Scris: Thursday, January 12, 2012 9:53 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Si mie imi plac aproape toate incaltarile prezentate.cool
Ana
Scris: Thursday, January 12, 2012 9:53 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
De la 1 la 5 imi plac si mielove
shirel
Scris: Thursday, January 12, 2012 11:13 PM
Nivel

INCALTAMINTEA METALIZATA AURIU -ARGINTIU

Nuantele metalizate au parte de o mare atentie sporita in 2012.Acestea au fost atat in colectiile de haine ,cat si in cele de genti,iar in ceea ce priveste incaltamintea,auriul si argintiul sunt cu adevarat must-have.Sunt promovate in aceeasi masura si modelele de incaltaminte in totalitate aurii sau argintii cat si cele care combina nuantele nude sau alte culori metalice.sin punct de vedere al tipului de incaltaminte preferat pentru acesta tendintza,nu exista nici o regula.Se poarta toate modelele de incaltaminte fie ca este vorba despre botine,pantofi inchisi sau sandale.

img

shirel attached the following image(s):
300x500-intr-art.jpg

katy_lumika
Scris: Thursday, January 12, 2012 11:34 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/14/2008
1 si 5 imi plac si mie, sunt tare ok modelele de genul asta. Nu prea ma impac cu argintiu/ auriu, abia ce m-am obisnuit cu cele colorateras
Shirel, ce fashion, fashion estinewclap
ingerash
Scris: Thursday, January 12, 2012 11:55 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Frumoase si raman cu privitul,nu mai pot purta tocuriangel
shirel
Scris: Friday, January 13, 2012 7:11 AM
Nivel

katy_lumika wrote:
1 si 5 imi plac si mie, sunt tare ok modelele de genul asta. Nu prea ma impac cu argintiu/ auriu, abia ce m-am obisnuit cu cele colorateras
Shirel, ce fashion, fashion estinewclap

Da,da ras sic sunt abonata ca cateva bloguri fashion cele mai tari din lume si reusesc in ultima vreme sa c-am atrag privirile dupa mine ,dupa felul in care ma imbrac(mai ales ca am si slabit mult).Mi-am facut un stil aparte personalizat dar in tendintele modei .Pacat ca nu am timp si de un blog de-al meu !
Nici eu nu prea ma impac cu auriul mai ales cel putin asa am spus in urma cu cativa ani ,acuma daca deschizi garderoba mea mai gasesti accesorii aurii:curele ,cercei ,bratarii.

Stati sa vedeti ce mai urmeaza sic dar bine macar ca anul acesta in domeniul incaltamintei se poarta c-am de toate dar cu putine schimbari.
alimami
Scris: Friday, January 13, 2012 7:27 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/2/2009
shirel wrote:

Da,da ras sic sunt abonata ca cateva bloguri fashion cele mai tari din lume si reusesc in ultima vreme sa c-am atrag privirile dupa mine ,dupa felul in care ma imbrac(mai ales ca am si slabit mult).Mi-am facut un stil aparte personalizat dar in tendintele modei .Pacat ca nu am timp si de un blog de-al meu !
Nici eu nu prea ma impac cu auriul mai ales cel putin asa am spus in urma cu cativa ani ,acuma daca deschizi garderoba mea mai gasesti accesorii aurii:curele ,cercei ,bratarii.

Stati sa vedeti ce mai urmeaza sic dar bine macar ca anul acesta in domeniul incaltamintei se poarta c-am de toate dar cu putine schimbari.

La haine care-i moda?Pantalonii m-ar interesa.
shirel
Scris: Saturday, January 14, 2012 8:50 AM
Nivel

alimami wrote:

La haine care-i moda?Pantalonii m-ar interesa.

Scuze pentru intarziere,alimami!

MODA PANTALONI 2012

-Pantaloni cu vipusca

Stilul army incepe sa piarda teren odata cu venirea anului 2012,aparand acest stil de pantalon lungi cu croiala legera negri sau nuantza pudrate ,cu vipusca lata de o culoare contrasta.Materialele fluide ofera un aspect diafan pantalonilor realizand un constract placut cu seriozitatea sugerata de vipusca.

-Pantaloni ultra scurti

Pantalonii scurti hot-pants ajung anul acesta in majoritatea colectiilor de moda .Au o talie inalta si sunt preferati in nuantza pastel nude sau pudrate uni sau cu impremeuri discrete.Aspectul extrem de sexy este echilibrat deasemenea de culoriile super delicate si de asemenea de alaturarea lor cu topuri feminine cu o croiala legera si cu nuantze cuminti rezultatul fiind o imbinare inteligenta de elemente senzuale ,o imagine seducatoare fara a fi exagerata.

-Si binenteles anul acesta este anul nuantelor metalice la fel ca si la incaltamine deci Pantaloni in culorii [/color[color=red]]metalice

DEsingnerii anul acesta au reinventat materialele metalice prin transferarea tendintei si in alte zone vestimentare si anume pantalonii .In acest timp gama de culori se largeste pastrandu-se auriul si argintiul dar facundu-si aparitia si nuantze de verde ,rosu si portocaliu.

-binenteles ca deasemenea se pastreaza tenditele toamnei anului 2011 deci pantaloni evazati,pantalonii largii,pantalonii office,pantalonii din piele sau imitatie din piele.Nu trebuie deasemenea sa uitam de pantalonii gri si de pantalonii in nuantze neon care deasemenea raman foarte trend si anul acesta.

img
shirel
Scris: Saturday, January 14, 2012 9:12 AM
Nivel

Au uitat inca un trend foarte important anul acesta si acela de Animal Print care este vazut si la pantaloni binenteles .

img

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.