|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| clalina wrote:VAIIIIIIIIIIIIII ce minunatii! Vreau si eu o rochie maxi crosetata!
Eu sunt innebunita dupa aceea colorata si chiar poate incerc sa o fac ,modelele sunt simple de facut problema este cum va sta pe mine slaba ,slaba dar nici ca manechinul din poza . Si inca o problema am din ce fir poate fi facuta sa se potriveasca Israelului cand vara iti vine sa-ti dai si pielea jos de cald ce este nu sa ai pe tine o rochie croseta. |

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Superbe crosetatele! |

Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| oanamaria wrote:Superbe crosetatele!
Ce-ti pasa, tu stii sa crosetezi si poti oricand sa-ti faci una din minunele alea |
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/4/2009 Mesaje: 979
| extraordinare modelele, shirel. corp sa ai si bani :)))) |

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| bereea wrote:Ce frumoase sunt! Vreau cate una din fiecare si eu....dar sa fiu si slaba |
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/2/2009 Mesaje: 1847
| shirel wrote:Eu sunt innebunita dupa aceea colorata si chiar poate incerc sa o fac ,modelele sunt simple de facut problema este cum va sta pe mine slaba ,slaba dar nici ca manechinul din poza .  Si inca o problema am din ce fir poate fi facuta sa se potriveasca Israelului cand vara iti vine sa-ti dai si pielea jos  de cald ce este nu sa ai pe tine o rochie croseta. Daca nici pe tine nu sta bine,apoi ce sa mai zicem de mine?Cred ca poti face din matase,de obicei e racoroasa;sau din bumbac mercerizat. Nu cred ca nu ar sta bine pe tine. |

| Si cateva nautati din lumea modei.Dupa ce am vizitat cateva magazine care au primit colectii noi am ajuns la concluzia care sunt trendurile acestui sezon si care cred ca nu trebuie sa ne lipseasca din dulapuri.Pentru asta chiar nu trebuie sa scoatem nici multi bani din buzunar. -Stilul noul pank
-se poarta niturile (cred ca asa se spune in romaneste)la toate ,geci ,pantofi,posete,pantofi ,pulovere.chiar daca vreti sa fugiti de ele nu ve-ti reusi le ve-ti intalni peste tot pana si la accesorile de par ,niturile aurii pe materiale foarte fine ca matasea deci acesta este unul dintre trendurile tari in aceasta perioada.
-se poarte coliere din margele sau diferite materiale in forma de guler ,se pot adauga la camasi ,rochi,orice .eu as spune ca este un accesoriu care nu trebuie sa ne lipseasca toamna asta din tinuta noastra.

-deasemenea am observat ca brosa este si ea un accesoriu care nu trebuie sa ne lipseasca si cu atat mai mare cu atat mai trendy.in forma de fluture cu strasuri,caracatitzi ,broaste flori totul este super trend astazi.

|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/2/2009 Mesaje: 1847
| Primul colier arata super!!Oare nu sunt grele?Par asa masive.. |

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Vai, colierele - guler ma innebunesc si pe mine!! Imi plac de mooor! |

| Si eu mi-am cumparat doua de la Castro!Nu,nu sunt grele sau cel putin fiindca mie imi plac asa de mult nici nu imi pasa! |

Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Shirel,HELPPPPPPPPPP....... Mi-am achizitionat o pereche de pantofi zebra,....si habar nu am cu ce sa-i asortez,..... De fapt eu vroiam altii,acestia
 ....dar cred ca nu au mai avut nr meu si mi-au trimis pe acestia,... Parca nici nu i-as trimite inapoi,.....da-mi si mie idei,..... Pantofi zebra...
 |

Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Poti sa-i incalzi asortandu-i doar cu alb/negru sau una din piesele de imbracaminte sa fie zebrata in acelasi ton. |

| Marivic,in primul rand sunt super frumosi nu-i da inapoi.In al doilea rand si ai sa razi si sa ma injuri in acelasi timp in pachetul tau (pe care cred ca ti-l trimit la anul habar n-am cum pot sa fiu asa de nesimtita )ai sa primesti o bluza ce se potriveste fix cu acesti pantofi ,bluza alba cu negru. Daaa are dreptate Bereeea poti sa porti doar la ceva alb sau negru si vreau sa -ti spun un costumas negru cu o fusta pana la genunchi ,pantofi respectivi si in piept o brosa sau floare alb cu negru sau chiar alb este super frumos si elegant .Sau alta varianta un pantalon alb sau negru gen tigara cu acesti pantofi arata super sexy .Ai foarte multe variante sa stii ,mai ales ptr cine iubeste negrul este super trend sa iasa in evidentza cu asemenea pantofi.Sa-i porti sanatoasa!
Aaaa inca ceva cumparati o poseta asemanatoare deci zebra si ea se va asorta perfect la pantofi.Am sa incerc sa fac si colaje ca sa-ti dai seama poate mai bine ce ti se potriveste. shirel attached the following image(s):

|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Eu cred ca merge si cu rosu sau oricare alta culoare tare ( top neutru alb/negru si partea de jos culoare iar toata tinuta echilibrata prin accesorii predominant non-culoare )... Ori gri, care e combinatia dintre cele doua cu galben, de ex... si pardesiu negru... acessorii tot zebra sau in degrade... cred ca arata bine. |
|

Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Berre,Kali,va multumesc din suflet! Shirel,....nu ma supar,....cand ai tu timp,....si iti multumesc! Mi-ai dat multe idei,....MULTUMESC DIN SUFLET pt ca mi-ai raspuns! |
|
|