|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17965
| Ce mobilier este adecvat pentru gradina? De unde se poate procura? |

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Pai, eu as zice ca pentru inceput, trebuie achizitionat un pavilion sau o umbrela mare care sa ne apere de ploaie, de soare...Sub umbrela sau in pavilion, neaparat o masa si apoi, in functie de preferinte: bancute, balansoare, scaune sau sezlonguri ... bineinteles asortate daca se poate, cum e masa, asa sa fie si restul... Alaturi o etajera pentru a putea pune sticle, farfurii, pahare si tot ce ne mai trebuie cand stam in gradina. Ca idee, http://www.webindex.ro/gradina.html |

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Si noi ne-am achizitionat un set de mobila din lemn , de gradina ( masa , 4 scaune si umbrela ) . Suntem foarte incantati de el. Aici sunt peste tot ( B&Q , Homebase , Argos ) . Tot sa stai la aer , la un gratarel , la o bere .... Cu vecini, prieteni ! Maria & Mario attached the following image(s):

|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 3065
| poti gasi si aici cate ceva : http://www.gradinamea.ro/1_m_47_Mobilier_pentru_gradina.html |

Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| In curand voi avea si eu gradina Deja am planuri peste planuri in cap cum sa asez si in ce colturi sa pun flori Doamne-ajuta! |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 10/29/2009 Mesaje: 53
| pana o sa achizitionez eu un mobiler din ala,mai este,cred ca este scump. |
|

Inregistrat: 12/27/2009 Mesaje: 3468
| Acesta este mobilierul de gradina pe care il tinem in balcon

|
|

Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Waaaai cat e de frumoooooooooooos!!!
Oare ce iti poti dori mai mult??? Ma refeream la casutza, curticia, terasa..pomi infloriti..etc. mi-ar place sa mai vad pozici cu casutza voastra, curticica etc...daca mai ai chef sa pui...imi place mult cat am vazut...
|
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| dari,minunata priveliste,sa tot stai la frumoasa masuta si ghiveciul stropitoare e de mare efect felicitari! |
|

Inregistrat: 12/27/2009 Mesaje: 3468
| Va multumesc mult Am sa fac poze dar astazi este noros si ploua |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| dari wrote:Va multumesc mult  Am sa fac poze dar astazi este noros si ploua
O sa rasara si soarele,momentan este la mine Tare mi-ar placea sa faci un jurnal,sa vad si eu ingerasii tai dragalasii |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Eu mi-am facut la comanda o bancuta, o masa cu scaune un podulet peste un iaz si o mica terasa cu acoperis. Le-am facut sa se potriveasca cu stilul casei. In plus, am iesit mult mai bine din punct de vedere al raportului pret-calitate. |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| dari wrote:Acesta este mobilierul de gradina pe care il tinem in balcon 
Dari ce frumusete! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Cred ca se poate considera mobilier E facut de tati in 2 zile

|
|

Nivel: SMARALD