Nivel: Membru
Inregistrat: 12/19/2013 Mesaje: 67
| Daaaa..am reusit!!!Merci Tzepii inca o data de ajutor!!! Shirel,am in plan sa chem tapitzerul si tamplarul acasa, cu diverse materiale sa ne sfatuim cum si in ce fel putem schimba coloarea la lemn si tapitzeria la scaune!Mobila este din lemn de nuc masiv, lucrata toata manual, si eu nu ma incumet sa incep sa o vopsesc!!! Te pup si eu!!! Toda raba pentru cuvintele tare frumoase!!!! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Mie imi plac cel mai mult pernele de pe canapea!!! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11813
| Lela wrote:Daaaa..am reusit!!!Merci tzepii inca o data de ajutor!!! Shirel,am in plan sa chem tapitzerul si tamplarul acasa, cu diverse materiale sa ne sfatuim cum si in ce fel putem schimba coloarea la lemn si tapitzeria la scaune!Mobila este din lemn de nuc masiv, lucrata toata manual, si eu nu ma incumet sa incep sa o vopsesc!!! Te pup si eu!!! Toda raba pentru cuvintele tare frumoase!!!!
Binenteles ca nu tu! Eu spun asta fiindca avem vopsitorul familiei un tip pe care l-am cunoscut si lucrez impreuna cu el ,adica eu le pregatesc cu ceara si el le vopseste dupa care se intorc la mine la slefuit... mie imi plac shabby-chic.Am sa pun si eu uf cand voi avea cum poze cu mobila vopsita. |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 12/19/2013 Mesaje: 67
| roxinthya wrote:Mie imi plac cel mai mult pernele de pe canapea!!!
Sunt luate de la magazinul Jumbo! |
|

Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| shirel wrote:.... mie imi plac shabby-chic.Am sa pun si eu uf cand voi avea cum poze cu mobila vopsita.
Shirelutza, sfaturi si idei, te rog! Am si eu in plan un dormitor de domnisoara |
|

| Lilly of the valley wrote:Shirelutza, sfaturi si idei, te rog! Am si eu in plan un dormitor de domnisoara
Pune o fotografie cu dormitorul fetei si te voi ajuta.Vrei sa cumperi mobila sau sa o vopsesti pe aceea veche? |
|

Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Camera e goala, nu are mobila, e doar la stadiu de glet. Am scos si parchetul sa-l inlocuim. Cel pe care il aveam era cires. Piese de mobilier valoroase pe care sa le revopsim si slefuim nu avem. |
|

Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Nu stiu inca ce mobilier sa cumpar in living daca voi avea toti peretii placati cu piatra?Voi ce idei imi dati? Aceasta este piatra cu care placam
 |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14389
| Totul depinde de gustul tau iar cu asta... numai tu poti hotari. In principiu nu e ceva ce merge cu piatra - nu ea ar trebui sa dea tonul - ci depinde de stilul intregii case. |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Sunt o gramada de optiuni.Ideea e sa se armonizeze frumos.Eu am mers pe stilul modern si pe pereti colorati.Mobila ,parchetul si usile sunt deschise la culoare.Am placat cu sticla pictata partea de sus a mobilei. Pot sa iti pun cateva fotografii de inspiratie,in cautarile mele pe net.Cu livingul inca nu am facut fotografii.Oricum mai am de lucru la decor.Ii mai aduc mici modificari ,tot caut obiecte de decor sa imi placa. mirela74chris attached the following image(s):

|
|

| Multumesc mult,sis....ma inspira
|
|

| Marivic ma bag si eu asa te-ai gandit bine daca vrei sa ai o asemenea piatra pe toti pereti din living?Iti spun si de ce fiindca transformi livingul dintr-un loc care ar trebui sa transmita caldura in ceva foarte rece si nepotrivit.Piatra aceasta care ai spun ca o pui este destul de groteasca intr-o incapere cel putin asta este parerea mea ..eu as face numai un perete ca re sa fie atractia principale si restul as lasa asa s-au varui cu o nuantza calda asemenea culorii pietrei.Nu degeaba multi folosesc piatra aceasta numai ptr afara fiindca este tare bombata si badarana ptr interioare.Asta asa ca o ideea daca am inteles eu bine.Mobila ar trebui sa fie in aceeasi nuantza cu piatra in cazul tau un maro deschis s-ar potrivi tare bine..acuma depinde ce style ai ales ptr toata casa.Voi reveni si eu cu fotografi |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14389
| shirel wrote:Marivic ma bag si eu asa te-ai gandit bine daca vrei sa ai o asemenea piatra pe toti pereti din living?
Sa stii ca si eu m-am gandit la asta. Eu, in principiu, sunt anti materiale reci in living/dormitor, deci un mare " nu " pentru piatra si gresie. Daca iti doresti musai si voua va place stilul, atunci o varianta ca una dintre cele propuse de Mirela mi se pare mai usor de asimilat si nu e atat de apasatoare. Pana la urma voi hotarati si atata timp cat gusturile nu se discuta iar voi va simtiti ok cu alegerea facuta, mergeti inainte. |
|

| Va multumesc din suflet,Shirel si Kali Am ales acest stil de piatra,care nu este numai pentru exterior ci si pentru interior.Noi am ales alta culoare,galbuie,dar cand ne-am dus cu banii nu o mai aveau.Doream sa imbracam toti peretii deoarece arata ca si in Malta,si cum stiti ca noi ne-am petrecut mult timp in acea tara,ne-au fascinat interioarele din piatra.Atat ca ei avand casa in totalitate din piatra este foarte rece,in interior....la noi nu este asa.Avem casa din BCA si captusita si la interior si la exterior cu spongios.Nu imi pare ca ar fi.....ca ti-ar da impresia de rece,de neprimitor.Am sa pun poze atunci cand termina si este curat,caci oricum momentan nu mai avem bani si pentru alti pereti de placat Ne-a costat foarte mult 1 perete si 1/2 La mobila ,am vazut ceva de genul ce ai spus tu Shirel si as merge tot pe mobila maro,dar facuta de sotul meu,in parte.Am gasit ceva in ton cu scarile,ar trebui sa luam bucati si sa asamblam....si aici ma refer la o masa din lemn masiv.....In rest ma cautam.....dar,iti multumesc din suflet pentru sfaturi Sunt nepretuite! |
|

Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| o bucatica din living,inca nu avem parchetul pus
 |
|
|