Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Kiki wrote:Mona, super camera! Chiar a avut gust batranica! Si nu imi pare demodat deloc!
Subscriu! |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17814
| Kali, este foarte frumos livingul vostru ! Si vorba cui a mai spus pe aici, foarte curat si ordonat ! Parca nici nu ati avea copil mic in casa ! Cum se impaca bebe cu scaunele de la masa centrala si de la bar? Nu a inceput sa le escaladeze inca? |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14389
| AdrianaC wrote:Kali, este foarte frumos livingul vostru ! Si vorba cui a mai spus pe aici, foarte curat si ordonat ! Parca nici nu ati avea copil mic in casa ! Cum se impaca bebe cu scaunele de la masa centrala si de la bar? Nu a inceput sa le escaladeze inca?
Multumesc mult, Adriana Nuuuuu, Alexia nu are nicio treaba cu scaunele sau alte piese de mobilier... cred ca asta e avantajul cand ai o jucarie vie in casa -catel sau pisica-... o fascineaza Kali si tot ce este a ei: jucarii, mancare etc., astfel incat restul e neinteresant. Voi vedea mai incolo, cand va mai creste... mai sti? |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Fetelor, indiferent ce mobila v-ati lua aveti grija ca si canapeaua sa aiba spatar si manere. Am facut greseala si am luat o canapea fara manere si e extraordinar de incomoda. te mai apuca somul pe ea si daca nu te trezesti la timp te poti trezi pe jos. Mai si aluneca, caci e dintr-o imitatie de piele, si e rece de nu se poate cand te pui prima data pe ea. Noroc ca nu am dat prea multi bani pe ea si sper sa o marit repede. |
|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Mona, daca ai sti cat imi place mie stilul ala..... al batranicii. Aici oricum se pune foarte mare pret pe lucruri cat mai .... antice..... si de valoare ! Mie imi place prima fotografie tareeee mult ! Cand nu le mai vrei si redecorezi sa le pui pachet uk !
Oare sunt si eu o .... batranica ! |
|

Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Ba nu, pune-le pachet canada foarte calduros livingul.imi place ai al lui Kali, e modern dar greu de intretinut cu bebe mic |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/28/2006 Mesaje: 581
| Mihaela si maria, os a fac mobila jumi-juma...cu doua destinatii! Nu stiu la voi cum este...dar la noi, de cand cu Christian...nu spun ca nu este curat in casa, dar este mai...dezordine...noi am pus in living (ia uite dom'le ca am n lapsus), chestia acea ingradita in care sa stea Christin, sunt jucarii peste tot.....chiar ne gandeam cand va mai fi ca inainte...Dar ce conteaza...atata timp cat Christian e fericit! |
|

Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 3065
| Kali este super livingul tau , imi place fff mult .....acum inteleg , l-ai facut asa de spatios ca sa avem toate "forumistele " de aici loc la o cafea
Mona , este super prima poza , ce bun gust avea batranica ........si nu ne-ai spun sta chris in tarc sa se joace ??
|
|

| Multumesc, Georgy ... da, pentru voi l-am facut asa mare; va astept!
Si eu ma gandesc la faptul ca nu voi mai putea tine asa din scurt curatenia, mai ales dupa ce Alexia va mai creste putin si-si va impune vointa, dar bine macar ca nu-s maniaca si ca nu ma stresez de la ceva dezordine...
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Kali, e frumos, intr-adevar si nu pare chiar asa de greu de intretinut, spatiile sunt aerisite, largi, odata te strecori cu aspiratorul
Mona, e superba prima poza, ceva ce nu se poate demoda niciodata! |
|

| Asa-i, Sousourel, multumesc!
|
|

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Fetelor spuneti-mi si mie niste preturi reale la canapele de 3 locuri. Sau coltare dar nu foarte mari, maxim 5 persoane.
Nu din piele si nu facute pe comanda. M-ar interesa cat ma costa sa ma duc sa le iau direct din magazin. Aveti ceva experiente negative cu un magazin anume?
|
|

Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Roxanel, scuze, dar nu am cea mai mica idee, nu locuiesc in tara
kali wrote:Multumesc, fetelor  ... ma bucur ca va place! Sper sa-mi acceptati invitatia, ca eu va astept... la cafea
Si pentru ca abia acum am vazut acest topic, trebuie neaparat sa spun fetelor ca aveti livinguri frumose mai ales Kali, nu avea grija, cum ajung in SV trec pe la tine la o cafea.
|
|

| Cristy wrote:Si pentru ca abia acum am vazut acest topic, trebuie neaparat sa spun fetelor ca aveti linguri frumose mai ales Kali, nu avea grija, cum ajung in SV trec pe la tine la o cafea.
Multumesc Te astept cu draaaag
Roxanel, nu m-am mai interesat demult de preturi la canapele, dar cred ca una de 3 pers. e intre 15- 20.000.000 lei veki (acum vreo 3 ani am dat pe canapeaua de la Alexia din camera- de 3 locuri- 14.000.000, la comanda). Sper sa nu-ti fi dat informatii gresite... poate una dintre fete a achizitionat de curand una si te poate lamuri mai bine. |
|

Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Buna intrebare Roxanel ca si pe mine ma intereseaza aceleasi conditii ca si tine am si eu,dar eu sunt interesata sa cumpar din Bucuresti si canapeaua sa fie extensibila.Multumim fetelor daca ne puteti ajuta cu un sfat. |
|
|