Mobila din living
Subiectul anterior · Subiectul urmator
taki
Scris: Wednesday, October 25, 2006 8:08 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/13/2006
Kiki wrote:
Mona, super camera! Chiar a avut gust batranica! Si nu imi pare demodat deloc! dance

Subscriu!bravo cool thumright
AdrianaC
Scris: Wednesday, October 25, 2006 9:56 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Kali, este foarte frumos livingul vostru ! Si vorba cui a mai spus pe aici, foarte curat si ordonat ! Parca nici nu ati avea copil mic in casa ! Cum se impaca bebe cu scaunele de la masa centrala si de la bar? Nu a inceput sa le escaladeze inca? ras
kali
Scris: Wednesday, October 25, 2006 10:08 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
AdrianaC wrote:
Kali, este foarte frumos livingul vostru ! Si vorba cui a mai spus pe aici, foarte curat si ordonat ! Parca nici nu ati avea copil mic in casa ! Cum se impaca bebe cu scaunele de la masa centrala si de la bar? Nu a inceput sa le escaladeze inca? ras

Multumesc mult, Adrianaflowers
Nuuuuu, Alexia nu are nicio treaba cu scaunele sau alte piese de mobilier... cred ca asta e avantajul cand ai o jucarie vie in casa -catel sau pisica-... o fascineaza Kali si tot ce este a ei: jucarii, mancare etc., astfel incat restul e neinteresant. Voi vedea mai incolo, cand va mai creste... mai sti?
Roxanel
Scris: Wednesday, October 25, 2006 11:17 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/13/2006
Fetelor, indiferent ce mobila v-ati lua aveti grija ca si canapeaua sa aiba spatar si manere. Am facut greseala si am luat o canapea fara manere si e extraordinar de incomoda. te mai apuca somul pe ea si daca nu te trezesti la timp te poti trezi pe jos. Mai si aluneca, caci e dintr-o imitatie de piele, si e rece de nu se poate cand te pui prima data pe ea. Noroc ca nu am dat prea multi bani pe ea si sper sa o marit repede. ras
Maria & Mario
Scris: Wednesday, October 25, 2006 12:31 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Mona, daca ai sti cat imi place mie stilul ala..... al batranicii. Aici oricum se pune foarte mare pret pe lucruri cat mai .... antice..... si de valoare ! Mie imi place prima fotografie tareeee mult ! Cand nu le mai vrei si redecorezi sa le pui pachet uk ! hohot

oare Oare sunt si eu o .... batranica ! what
mihaela75
Scris: Wednesday, October 25, 2006 7:13 PM
Nivel

Inregistrat: 2/22/2006
Ba nu, pune-le pachet canadahail foarte calduros livingul.imi place ai al lui Kali, e modern dar greu de intretinut cu bebe micalcool
monachris05
Scris: Thursday, October 26, 2006 2:51 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/28/2006
Mihaela si maria, os a fac mobila jumi-juma...cu doua destinatii!ras
Nu stiu la voi cum este...dar la noi, de cand cu Christian...nu spun ca nu este curat in casa, dar este mai...dezordine...noi am pus in living (ia uite dom'le ca am n lapsus), chestia acea ingradita in care sa stea Christin, sunt jucarii peste tot.....chiar ne gandeam cand va mai fi ca inainte...Dar ce conteaza...atata timp cat Christian e fericit!sic
georgy_adinutza
Scris: Thursday, October 26, 2006 12:52 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2006
Kali este super livingul tau , imi place fff mult bravo bravo .....acum inteleg , l-ai facut asa de spatios ca sa avem toate "forumistele " de aici loc la o cafea hohot hohot hohot

Mona , este super prima poza , ce bun gust avea batranica thumright thumright thumright ........si nu ne-ai spun sta chris in tarc sa se joace ??

oare
kali
Scris: Thursday, October 26, 2006 6:40 PM
Nivel

Multumesc, Georgyhohot ... da, pentru voi l-am facut asa mare; va astept!

Si eu ma gandesc la faptul ca nu voi mai putea tine asa din scurt curatenia, mai ales dupa ce Alexia va mai creste putin si-si va impune vointa, dar bine macar ca nu-s maniaca si ca nu ma stresez de la ceva dezordine...
sousourel
Scris: Thursday, October 26, 2006 9:31 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/18/2006
Kali, e frumos, intr-adevar si nu pare chiar asa de greu de intretinut, spatiile sunt aerisite, largi, odata te strecori cu aspiratorul thumleft

Mona, e superba prima poza, ceva ce nu se poate demoda niciodata!love
kali
Scris: Thursday, October 26, 2006 9:43 PM
Nivel

Asa-i, Sousourel, multumesc!
pupici
Roxanel
Scris: Tuesday, March 13, 2007 10:12 AM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2006
Fetelor spuneti-mi si mie niste preturi reale la canapele de 3 locuri. Sau coltare dar nu foarte mari, maxim 5 persoane.

Nu din piele si nu facute pe comanda. M-ar interesa cat ma costa sa ma duc sa le iau direct din magazin. Aveti ceva experiente negative cu un magazin anume?
Cristy
Scris: Tuesday, March 13, 2007 10:58 AM
Nivel

Inregistrat: 1/8/2007
Roxanel, scuze, dar nu am cea mai mica idee, nu locuiesc in tara uff

kali wrote:
Multumesc, fetelorpupici dance ... ma bucur ca va place!
Sper sa-mi acceptati invitatia, ca eu va astept... la cafeacatel

Si pentru ca abia acum am vazut acest topic, trebuie neaparat sa spun fetelor ca aveti livinguri frumose mai ales Kali, nu avea grija, cum ajung in SV trec pe la tine la o cafea.

flowers flowers
kali
Scris: Tuesday, March 13, 2007 11:04 AM
Nivel

Cristy wrote:

Si pentru ca abia acum am vazut acest topic, trebuie neaparat sa spun fetelor ca aveti linguri frumose mai ales Kali, nu avea grija, cum ajung in SV trec pe la tine la o cafea.
flowers flowers

Multumescpupici
Te astept cu draaaagyesbounce

Roxanel, nu m-am mai interesat demult de preturi la canapele, dar cred ca una de 3 pers. e intre 15- 20.000.000 lei veki (acum vreo 3 ani am dat pe canapeaua de la Alexia din camera- de 3 locuri- 14.000.000, la comanda).
Sper sa nu-ti fi dat informatii gresite... poate una dintre fete a achizitionat de curand una si te poate lamuri mai bine.
Ely
Scris: Tuesday, March 13, 2007 11:14 AM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2006
Buna intrebare Roxanel ca si pe mine ma intereseaza aceleasi conditii ca si tine am si eu,dar eu sunt interesata sa cumpar din Bucuresti si canapeaua sa fie extensibila.Multumim fetelor daca ne puteti ajuta cu un sfat.pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.