Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| t-mihaela wrote:Asa si la noi, toate jucariile se aduna in living desi au camerele lor.Dar ce copil se joaca cuminte in camera lui cand toata actiunea e de fapt in living, acolo se aduna familia seara , de ce ar sta copilul singur in dormitor  Doar daca e fortat .Vii in libing cu mainile in buzunare, lasi jucariile si cariocile in dormitor Dar pe de alta parte ma uit la Diana, nu mai vine jos , nu mai sta cu noi , are zile cand o vad fix 5 minute.Sa ne bucuram de copii cat vor sa stea pe langa noi, intr-o zi o sa ne rugam de ei sa vina, cu jucarii cu carioci cu orice numai sa vina 
Sunt mai mult ca sigura ca ne vom ruga asa. Dar si cand vin nepotii! |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Am ramas datoare cu poze dar din pacate lipseste o parte din comanda.Livingul meu e tarcat pestritz pana in aprilie O prima impresie insa , nu ma incanta deloc canapelele astea noi , nu ma simt relaxata.Tre sa pun niste accesorii , dau o raita prin Ikea in weekend .Masa de sticla si ea trebe accesorizata , e rece si la propriu si la figurat.Pe scurt livingul meu modern e sec ,trebe condimentat nitzel. Va arat doar pernutele din Ikea , imi plac la nebunie.In weekend mai facem o tura de Ikea pt alte accesorii si covor
t-mihaela attached the following image(s):

|
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Cam asta e riscul cu modernismul asta... sunt destul de seci/reci piesele de mobilier. Dupa raita la Ikea se va schimba atmosfera, sunt convinsa! Desi eu nu sunt adepta canapelelor de piele - urasc pana si tapiteria masinii... nu o suport ( vara ma lipesc de scaun, iarna mi-e rece in prima instanta ), arata bine in poza. Astept finalul,
|
|
| Modernismul asta de fapt e hakitza lui Kaze,am acceptat ca e baiat bun dar imi e dator cu accesoriile. Revin. |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Miha sa o stapaniti sanatosi .,imi place asa cand e noua ,dar apoi nu stiu ce sa zic .Albul e asa de pretentios si nu renteaza daca ai si copchii ca ai mei care scriu si papa peste tot . Si eu am canapele din piele crem -de la fostii proprietari si arata groaznic ,tocite ,manjite ,scrise si abia astept sa-mi cresca ,m,scriitorii;;mari sa le schimbam cu ceva mai practis si NU piele si nu culori deschise . |
|

| Miha ,imi place asa cu perinutzele de la Ikea alb si negru impreuna arata foarte frumos.Mai asteptam si celelalte poze cu noile achizitionari. |
|
| Oana, nu skimba canapelele ca e prea devreme, mai asteapta.Si noi tot ast am asteptat sa mai creasca piticii. Insa cu jucariile batalia e pierduta , compromisul a fost o noua mobila pt tv care sa ascunda jucariile si alte nimicuri necesare. Intr-o seara copiii erau sus , doar eu cu Kaze jos ca doi fraieri, singuri cuc ...ne-am dus dupa ei si I-am adus jos cu jucarii cu tot O sa fac loc si pt cafeaua mea sau cipsurile de sambata seara, am un plan in cap.Cu siguranta canapelele astea albe nu o sa dicteze in casa mea . t-mihaela attached the following image(s):

|
|

| Waw !Imi place si corpul asta unde-i Tv-ul si ce banda misto ai mami !Place !Place !Sa le stapaniti si folositi sanatosi dragilor! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Extraordinar de frumoasa, Miha! Imi place la nebunie. Sa nu mai spun de banda de alergat; eu as folosi-o in fiecare zi. Sa stapaniti sanatosi mobila noua. Superba! |
|
| Multumesc fetelor, revin cu "Ikea design"
t-mihaela attached the following image(s):

|
|

| Totul este frumos aranjat dar de cand ti-am vazut banda gata ea este piesa cea mai tare in livingul tau!(ptr.mine cel putin)! |
|

| Place !Place !Si cum banda nu are haine puse pe ea cred ca totusi o foloseste cineva si nu e pe post de cuier. |
|
| Nu stiam eu ce banda ziceti,biata alergatoare tre sa zboare de acolo,nici nu stiu unde sa o ducem.Ne trebe o casa mai mare |
|

| Cand am asociat-o eu cu cuvantul ,,cuier;;ti-ai dat seama ca e despre banda de alergare e vorba:))))). Si eu imi doresc ,dar nu am unde s-o garez si sigur nu as folosi-o incat sa se merite s-o am . |
|
| Nu sfatuiesc pe nimeni sa cumpere asa ceva, in scurt timp ajunge o piesa de mobilier |
|
|