Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Tare frumos divanul tau Bereea. Sa ne zici si noua daca gasesti solutia. |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22793
| Multumesc Treebuie sa colin un pic magazinele si sigur imi sare ceva in ochi |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14389
| Chiar frumos!! Foarte frumos!! Cred ca ar merge un pled/ cuvertura mai subtire, aruncat pe un colt - cel pe care se sta cel mai des... ceva de decor care sa se potriveasca si cu interiorul.
http://www.imobiliaremix.ro/poze/poze-mobila-living/acesta-canapea-simpla-daca-este-pe-nuanta-de-....html
http://www.estiacasa.ro/categorie/Cuverturi_Saluri_pt_Canapea_0264/pag--2 |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22793
| Multumesc, Kali! Mi-ar place asa ceva, dar unde gasesc de cumparat? |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/17/2012 Mesaje: 205
| O idee misto:
 |
|
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Ne-a venit si noua randul la renovat livingul .Am facut consiliu de familie cu kistocii si au promis solemn ca sunt copii mari si nu mai deseneaza pe pereti si nu mai mananca capsuni pe canapele si nu mai danaseaza pe masa (mai ales Daria) si multe alte promisiunk de copii mari Noi asteptam momentul asta de 5 ani cand am avut o tentativa de schimbare dar a venit Daria cu cariocile ,si-a spus povestea vietii pe doi pereti si am inteles ca e prea devreme So, cu ce ne-am ocupat noi in ultima sapt , mers la cumparat de mobila noua de oameni mari si cu copii mari Ieri am avut toti disteactie la vopsit peretii.Livingul nostru nu va fi deloc" child friendly" ci dimpotriva cu mese de sticla si canapele albe , in stil modern dar cozy. Si am promis , daca vad o jucarie in living o fac bucati Poze sambata cand vine comanda Am schimbat tot , lumini, perdele , numai parketul a ramas in loc Renovare cu nabadai. t-mihaela attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Super , ce imi plac schimbarile . Sa va fie de bine ! Asteptam poze. |
|

Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14389
| Sunt curioasa de rezultat. Spor la treaba! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Foarte frumoasa mobila. Spor si asteptam sa vedem rezultatul. |
|
| Multumesc frumos,fetelor.Si eu abia astept rezultatul Sper sa iasa ce ne dorim, un loc pentru adulti,fara sa mai calcam pe jucarii |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17813
| Miha, sunt foarte frumoase ! Cred ca o sa va iasa superb!
Cand ma gandesc cate mai avem si noi de facut la casuta... Si eu as fi vrut in living tot alb, sau macar un ivoire, un crem... dar nu cred ca va rezista prea mult, desi si copiii mei sunt mari...
Inca ma gandesc la culori.
Coltarul insa imi place mult de tot ! De unde l-ati comandat? |
|
| Asta e situl online dar noi am fost in magazin sa vedem ,pipaim, sa stim pe ce dam banii. http://www.arrowfurniture.com/living/retro-white-bonded-leather-sectional-with-chaise.html Categoric copiii nu msi au ce cauta cu carioci si pixuri,ne ajunge ,vrem si noi un colt al nostru |
|

Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Spor la redecorat! Sunt tare frumoase canapeaua si masutza! De-abia astept pozele! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11813
| Categoric copiii nu msi au ce cauta cu carioci si pixuri,ne ajunge ,vrem si noi un colt al nostru[/quote]
Doamne, Mihaela cum visez si eu la asa ceva sa nu mai vad o jucarie prin livingul nostru si cu toate ca au camerele lor nu stiu dar totul se aduma numai in living .Spor la treaba ,tot ce v-ati ales este super frumos.
Apropo zilele astea m-am innervat si eu si am aruncat una dintre canapelele pe care le aveam in living uramand ca incetul cu incetul sa fac si eu unele schimbari dar tot gen "child friendly" fiindca nu am incotro mai aven inca o micutza care are sa ne intoarca totul pe dos. Genul spre care tind asa cu pasi lenti este provence :o canapea si doua scaune fotoli vintage(care ma asteapta sa le vopsesc )sper ca dupa ce termin cu camera fetelor sa incep si cu livingul. shirel attached the following image(s):

|
|
| Asa si la noi, toate jucariile se aduna in living desi au camerele lor.Dar ce copil se joaca cuminte in camera lui cand toata actiunea e de fapt in living, acolo se aduna familia seara , de ce ar sta copilul singur in dormitor Doar daca e fortat .Vii in libing cu mainile in buzunare, lasi jucariile si cariocile in dormitor Dar pe de alta parte ma uit la Diana, nu mai vine jos , nu mai sta cu noi , are zile cand o vad fix 5 minute.Sa ne bucuram de copii cat vor sa stea pe langa noi, intr-o zi o sa ne rugam de ei sa vina, cu jucarii cu carioci cu orice numai sa vina  |
|
|