Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14389
| Va invit la o cafea in livingul casei mele...

A fost destul de greu de mobilat pentru ca am pe fiecare perete cate o usa sau un geam/ usa de la balcon... oricum, cat de repede vreau sa schimb covorul si jaluzelele (vreau perdele)... |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Oana, super livingul tau! |
|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Foarte frumos, Oana ! Super aerisit , modern si spatios. Stati la bloc sau la casa ? ca mi se pare tare mareeeee ! |
|

| Multumesc mult pentru aprecieri
Stam la bloc, Oana Intr-adevar e mare, dar asta pentru ca am modificat apartamentul( dintr-unul de 4 camere semidecomandat, cu 2 bai si 2 camari, au rezultat 2 dormitoare - al nostru, cu baie personala si al Alexiei, pe care l-am marit- cu dressing-urile aferente, living-ul, baie mica si dressing la intrare). Bineinteles, apartamentul nu are pereti de rezistenta (am cautat unul pe placul meu 6 luni), asa incat ne-am putut "juca" dupa bunul plac... dar NU se compara cu o casa. |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Kali, superfrumos livingul! intr-adevar, niste perdele sau draperii fac incaperea mai calda |
|

| delfinasa wrote:Kali, superfrumos livingul!  intr-adevar, niste perdele sau draperii fac incaperea mai calda
Multumesc Stiu, ai dreptate, numai ca acum 4 ani cand am facut renovarea nici nu vroiam sa aud de perdele... intre timp s-au mai schimbat gusturile, am mai "deschis" ochii si am hotarat ca nu mai vreau jaluzele in casa. Asa ca vom face schimbarea cat de repede putem. |
|

Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Kali si mie imi place tare mult,modern pe gustul meu |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 504
| waaw, Kali, suuuuuper imi place tare mult. si eu sunt de parere ca perdelele ar merge mai bine. Felicitari, ai gusturi frumoase. |
|

| Multumesc, fetelor ... ma bucur ca va place! Sper sa-mi acceptati invitatia, ca eu va astept... la cafea |
|

Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| foarte frumos si elegant.....si mai ales, f. curat |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Oana, e foarte frumos!Si eu am crezut ca stai la casa.... |
|

| Cristina, m-ai facut sa rad... nu tine mult curatenia, doar stii. Numai ce s-a trezit taifunul mic, ca s-a terminat cu toata fericirea mea. Miri, mi-as dori foarte mult, dar nu...
Multumesc mult |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/28/2006 Mesaje: 581
| Kali, foarte frumos livingul tau! Vin cu placere la o cafea! Pun si eu cateva poze, prima este din living, dar cu mobila care era inainte a proprietarei (o batranica, de fapt se vede si dupa mobila...dar foarte cu gust). Celelalte poze le-am ales din ce aveam eu pe computer, nu se vede foarte clr, dar va puteti face o idee...
 |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Mona, super camera! Chiar a avut gust batranica! Si nu imi pare demodat deloc! |
|

| Si mie imi place foarte mult.
Multumesc, Mona |
|
|