Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| foarte frumoasa gagaritz, este din lemn? |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22793
| Simpatic dormitor, gargatiza, doar ca pe pat iti trebuie ceva mai elegant
Ce parere aveti despre dormitoarele cu mobla colorata :mov, rosu, visiniu, magnolia? |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Imi plac ,doar ca nu mi se par practice.Ce fac atunci cand m-am saturat de culoarea aleasa daca nu am bani sa schimb mobila? Prefer mobila in culori clasice si schimb accesoriile in ce culori vreau eu atunci cand m-am saturat de o culoare.(Adica schimb covorul,perdeaua,draperia,lustra sau aplica,accesoriile,husa de pat,etc)mi se pare mult mai accesibil.
|
|

| Mie nu-mi prea place mobila in culori de maro.In general, o prefer alba.Dar am vazut una mov care mi-a placut enorm. |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Nu de maro vorbeam.Sunt crem,wenghe,negru cu alb ,maronul nici mie nu imi place.Am vazut si eu mov si mi-au placut.Chiar anul trecut am vrut sa iau pe mov cand am renovat dormitorul ,dar apoi am stat si m-am gandit si am optat pt ceva clasic.Cand am timp pun ceva poze cu dormitorul.E micut ca e la bloc,dar imi place ce a iesit. |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Dormitorul care l-am cumparat pentru aici in italia e acesta,dupa care il vopm transporta in tara binenteles

iar dormitoroarele urmatoare le cumparam pentru Romania,cel pe mov pentru camera noastra iar cel pe alb pentru camera de oaspeti

eu una as opta pe culori deschise de maro is satula |
|

| Dormitorul din prima fotografie il am si eu , doar ca culorile sunt diferite : e magnolia combinata cu cel din foto.
La al doilea dormitor ma refeream eu, cel mov...mi-a placut foarte mult.Iar cel alb e o minunatie. |
|

| bereea wrote:Dormitorul din prima fotografie il am si eu , doar ca culorile sunt diferite : e magnolia combinata cu cel din foto.
La al doilea dormitor ma refeream eu, cel mov...mi-a placut foarte mult.Iar cel alb e o minunatie. Bereea sotul meu a zis ca dormitorul e foarte practic si din material bun ajunge in jur de 1800 acuma depinde de cum vrei dulapul,oricum pe mine ma fascinat de cand l-am vazut. Camera mea asa va fi,deja mi-am luat perdele un mov mai inchis
banuiesc ca ai vazut ce usor se deschid/inchid si sertarele la como si comodini,nu? |
|

| da, e super |
|

Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| sant foarte frumoase Anabella, insa eu sant de parere ca o culoare ca cele enumerate de bereea, merg foarte bine in camere foarte mari,aerisite cum sant cele din poza. in general la noi nu se fac dormitoarele foarte mari, ca sa apara pe ici pe colo putin mov(de ex.), ci o sa vezi numai mov . cand incepuse sa apara mobilier inchis la culoare, fratele meu si-a cumparat dormitor negru, vazut acolo le-a placut la nebunie, dar cand l-au vazut in camera, cumnatamea a dat telefon sa vina urgent sa-l schimbe cu maron, atat gaseai atunci (2000).
asta a fost doar parerea mea |
|

| Noi avem dormitorul de 26 metri patrati.Sper ca merge o asemenea mobila. |
|

| bereea wrote:Noi avem dormitorul de 26 metri patrati.Sper ca merge o asemenea mobila. 26 de metri?esti sigura? mi se pare c-am mult |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Imi fac bagajul si vin la tine, Bereea! Asta urasc cel mai tare la bloc: dormitoarele cat o cutiuta! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25890
| E superb dormitorul mov!Bereea si mie-mi plac cele colorate mai mult,de maro sunt satula si eu! |
|

Inregistrat: 1/5/2009 Mesaje: 1230
| anabella sunt superbe dormitoarele si cel mai mult imi plac oglinzile si eu am unul cu oglinda dar e pe negru si inca nu este camera gata ,sper ca in 2 sapt sa asamblam mobila sa pot pune si poze |
|
|