Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| A doua varianta din postarea lui Kiki mi se pare super!
Noi planificam-planificam, dar sa vedem cine le si poate executa si mai ales la ce costuri! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Mariuta, e frumos si dormitorul acela...eu insa as opta pentru un sifonier mai mare, sau eventual doua |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/21/2008 Mesaje: 3402
| Mie i-mi place din postarile lui KIKI ultima ,e exact pe gustul meu |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| La ultimele doua semnez si eu ! Si : fara dulapuri in dormitoare !!!!! Daca iti faci casa , atunci iti faci un dressing room , le ai pe toate acolo , salvezi spatiu la greu din celelalte dormitoare cu dulapuri ! Credeti-ma , am verificat ! Sunt de acord cu noptiere si comode cu sertare pentru ce ai nevoie personal , dar nu dulapuri ! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Oana, cu dressing-ul sunt si eu de acord, numai ca intr-un apartament e cam greu de facut, mai ales intr-unul mic. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| oana_nicole wrote:Pat de viseSi din punctul de vedere al formei se inoveaza foarte mult. Pe piata exista numeroase tipuri de paturi cu un design atipic: rotunde Pentru spatii mici Daca ai nevoie de un pat care sa nu ocupe mult spatiu, respectiv pentru dormitoarele mici, orienteaza-te catre cele cu dubla functionalitate. Paturile rabatabile sunt foarte practice deoarece in timpul zilei pot sta ascunse intr-un dulap incastrat in perete sau pot deveni corp de biblioteca, permitand mai multa libertate de miscare in incapere. SURSA
Buna, Sunt interesata de achizitionarea unui pat rotund sau unul rabatabil. Pe internet oferta e destul de saraca sau inexistenta, mai ales pt paturi rotunde. Imi poate recomanda cineva o firma, preferabil in Bucuresti, in primul rand pt paturi rotunde la comanda, si apoi pt paturi rabatabile? Multumesc, Irina |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 2034
| Maria & mami wrote: La ultimele doua semnez si eu ! Si : fara dulapuri in dormitoare !!!!! Daca iti faci casa , atunci iti faci un dressing room , le ai pe toate acolo , salvezi spatiu la greu din celelalte dormitoare cu dulapuri !  Credeti-ma , am verificat ! Sunt de acord cu noptiere si comode cu sertare pentru ce ai nevoie personal , dar nu dulapuri !
parca am fi fratioare,vorba lui medeea.Nici la mine n-ai sa vezi dulapuri in dormitoare.
kiki, nu se stie ca pamantul din ce parte bate vantul...vorba cantecului.Maine-poimaine te muti si tu in casa noua, cu mult spatiu si cu gandul la balconul tau fermecat unde isi beau forumistele cafeaua...Da Doamne! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Mie imi place asta
 |
|

Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Mie imi place dormitorul cu verde postat de Kiki imi place enorm aerul de aerisit in contrast cu pernutele colorate, dupa dormitorul mov pe care l-am avut acum 4 ani as fi vrut unul verde, insa Haim nu vrea Culoarea vernil cea de perete s-ar asorta cu absolut orice asternut, si asta este un lucru extrem de important, asa, de fiecare data cand schimbi asternutul poti schimba si tonul camerei ... super.. tot il conving eu pe HAim |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Vai, ce-mi plac dormitoarele postate de voi! Luna viitoare il facem si noi sau cel tarziu, o luna jumate! Bine, nu va fi ceva incarcat, doar un pat mare, doua noptiere, un raft sau doua si cred ca intr-o prima faza cam atat! ... Faza e ca trebuie sa cumpar intai salteaua pentru pat si ce am vazut bun sunt peste 1000 ron. ... Si altceva ce nu prea imi place e ca dl ce imi face mie mobila (si mi-a placut ce mi-a facut pana acum), zice ca are doua modele de paturi. Sper ca daca nu ma impresioneaza nici unul sa-mi faca exact ce vreau, daca nu va trebui sa gasesc pe altcineva. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Liz, abia astept sa ne arati mobilierul de dormitor ! |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Oana, asta e plan abia luna viitoare ca deh ... banii! |
|

Inregistrat: 11/8/2009 Mesaje: 1017
| sa va arat si eu poze cu dormitorul meu! gagaritz attached the following image(s):
![p1000951 [1600x1200].jpg](/i.ashx?a=27010) ![p1000952 [1600x1200].jpg](/i.ashx?a=27011) ![p1000953 [1600x1200].jpg](/i.ashx?a=27012) ![p1000954 [1600x1200].jpg](/i.ashx?a=27013)
|
|

Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| Gagaritz ,f frumos dormitorul!Vise placute !
Liz ,tu nimic nou cu dormitorul?
|
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25890
| Imi place gagaritz mult dormitorul tau!Sa-l folositi sanatosi! |
|
|