Mobila de bucatarie
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Maria & Mario
Scris: Monday, January 18, 2010 12:36 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Foarte frumoasa , Ana ! Sa o stapaniti sanatosi ! topai
bulibuli
Scris: Monday, January 18, 2010 12:52 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
Maria & Mario wrote:
Foarte frumoasa , Ana ! Sa o stapaniti sanatosi ! topai

asta e doar un model, am cautat eu sa vad cum arata combinatia asta de culori.. a noastra va fi diferita, am multe idei dar deocamdata nu prea sunt ordonate in capul meu, trebuie sa stau sa studiez bucataria bine, la fata locului.. ras
oricum, mai dureaza pana va fi gata a noastra..alcool nici nu ne-am apucat chitara chitara
TeosOf
Scris: Monday, January 18, 2010 4:18 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/4/2008
Arata frumos, numai ca eu as schimba chiuveta si aragazul, as pune de ceramica, nu agreez metalul, imi aminteste de cantine. Si s-ar potrivi si mai bine cu culoarea crem.
bulibuli
Scris: Monday, January 18, 2010 5:23 PM

TeosOf wrote:
Arata frumos, numai ca eu as schimba chiuveta si aragazul, as pune de ceramica, nu agreez metalul, imi aminteste de cantine. Si s-ar potrivi si mai bine cu culoarea crem.

eu oricum le am albe, chiuveta cred ca vom lua una de inox... scratch
frigiderul si masina de spalat vreau sa le fac incastrate sa nu se vada, aragazul nu cred ca merge..
Lilly of the valley
Scris: Tuesday, January 19, 2010 1:21 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
buli, din experienta spun nu masinii de spalat incastrate pt. ca astfel usa masinii ar sta mereu inchisa si se deterioreaza garnitura din cauza umezelii, nu mai spun de mirosul din masina de spalat.

Combinatia de culori e super, as merge pe o usa verde, una crem. Sa ai spor, Ana!pupici
Anelise
Scris: Tuesday, January 19, 2010 5:00 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Buli, culorile imi plac si mie foarte mult! love Cu masina de spalat sunt de acord cu Mariuta, bine, e doar o idee. thumright Din moment ce vorbim de casuta, nu se mai pune problema de spatiu. Eu am doua bai: in cea de jos e cabina de dus si masina de spalat, iar sus va fi cada. Bine, acum fiecare face fix cum ii place si cum se simte confortabil. angel Nu am avut niciodata masina de spalat in bucatarie, asa ca nu stiu cum e. Te mai gandesti tu! pupici
bulibuli
Scris: Tuesday, January 19, 2010 5:14 AM

eu am avut-o in bucatarie si-mi convine asa.. ocupa loc in baie, ma enerveaza... nu stiu ce sa zic, ma mai gandesc si eu...
eu am numai baia de jos terminata care e mica si are cabina de dus, si nu prea vad unde as putea pune masina sa nu incurce, parca mananca tot spatiul....

cand eram la galati o aveam intr-o debara langa baie, incapea la fix si avea rafturi deasupra, in plus avea si destul loc in fatza pana la usi, astfel incat sa pot lasa usita masinii intredeschisa si sa pot inchide si usile de la debara... le mai lasam deschise dupa ce spalam, apoi cand se usca puteam sa le inchid...

am sa mai studiez la fatza locului daca am unde sa o pun in baie, daca nu... vad eu, incastrata sau nu.... eu nu m-am gandit la rotita m-am gandit la trepidatii, trebuie sa aiba loc in jurul ei ca sa nu zgaltaie toata mobila de bucatarie ca se strica in cele din urma.. deci studiem problema in continuare oare oare oare

mai astept sfaturi si pareri de la voi, despre oricechatten

despre frigider ce ziceti, e bine sa-l fac incastrat? e incomod de folosit? uitandu-ma cum e pus acum frigiderul lor in bucatarie, parca arata ciudat, o namila alba izolata in colt acolo, iar eu cu pasarelele mele... incastrat sau nu, eu am sa fac mobila pana la el si il pun in continuarea mobilei, astfel incat sa-i mai ramana ceva loc pana la perete in dreapta... cel mai fain ar arata incastrat totusi scratch

bulibuli attached the following image(s):
vc39515_imobiliare.jpg

Anelise
Scris: Tuesday, January 19, 2010 5:29 AM
Nivel

Buli, de frigider nu stiu cum e mai bine. oare Ca si in cazul masinii de spalat, e in functie de spatiu, loc etc. Eu la apartament l-am avut pe balconul de la bucatarie, iar aici il am in camara. thumright
bulibuli
Scris: Tuesday, January 19, 2010 5:35 AM

Liz wrote:
Buli, de frigider nu stiu cum e mai bine. oare Ca si in cazul masinii de spalat, e in functie de spatiu, loc etc. Eu la apartament l-am avut pe balconul de la bucatarie, iar aici il am in camara. thumright

eu cum nu pot scapa de el ca nu am nici balcon la bucatarie nici camara (chiar.. nasol fara camara.. asta e) o sa-l pun in living langa canapea sa ajung sa-l deschid fara sa ma ridic de la tembelizor, dau pe acasa sa ruleze telenovelele si ma transform in.. soacra-mea hohot

glumesc, glumesc..
Anelise
Scris: Tuesday, January 19, 2010 5:44 AM
Nivel

hohot Eu zic ca merge si incastrat. thumright Nu are cum sa nu iasa frumos, ba chiar da foarte bine. Eu am tot scapat de el, in ideea sa am cat mai mult spatiu. angel
bulibuli
Scris: Tuesday, January 19, 2010 5:48 AM

Liz wrote:
hohot Eu zic ca merge si incastrat. thumright Nu are cum sa nu iasa frumos, ba chiar da foarte bine. Eu am tot scapat de el, in ideea sa am cat mai mult spatiu. angel

nu-i problema, ca e mare bucataria.. in schimb nu am unde sa scap de el si fiind o imensitate iese prea tare in evidenta.. imi eclipseaza mobila mea minunata pe care inca nu o am hohot dar atata o mai laud...hohot
shirel
Scris: Tuesday, January 19, 2010 7:10 AM
Nivel

Inregistrat: 7/22/2007
Si eu zic ca merge incastrat adica ar fi chiar indicat ,daca iti mai ramane loc poti sa faci si un dulap pe deasupra,trebuie sa folosesti maximul de loc pentru toate ,orcum la bucatarie ai nevoie de multe corpuri deci trebuie sa te gandesti foarte bine la impartirea lor. .Eu una mi se pare c-am ciudat masina de spalat in bucatarie dar stiu ca in Romania din lipsa de spatiu este Ok.
Lilly of the valley
Scris: Tuesday, January 19, 2010 9:57 AM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2007
buli, ar arata f. bine incastrat, dar nu uita si de operatiunea dezghetat si apa in consecinta, trebuie avut in vedere facilitarea accesului si in niciun caz spatele frigiderului nu trebuie acoperit, e pericol de supraincalzire.

sa revin si la masina de spalat, blatul are latime standard de max. 60 cm ceea ce ar duce la imposibilitatea sa tii usa deschisa la masina de spalat intr-un dulap inchis, tot din experienta iti spun.
si daca tot pui masina in bucatarie, nu uita sa o plasezi cat mai aproape de chiuveta si mai departe de teava de gaz. firma care ne-a facut noua mobila de bucatarie erau incepatori in ale mobilei si a ratat-o d.p.d.v. asta, ma rog e mai toata un dezastru in partea de sub blat.maseluta
TeosOf
Scris: Tuesday, January 19, 2010 11:07 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/4/2008
Si la mine frigiderul e incastrat si e chiar mai bine, mai ales dpdv al designului. Si, cum a spus si Shirel, mai are si un raft micut deasupra, care e binevenit. Dezghetatul frigiderului nu l-am mai facut de vreo 13 ani.
Masina de spalat, cred ca cel mai bine ar fi in baie, sau unde este si centrala si sa nu aiba nimic in jurul ei.
Mult succes, bulibuli!computerlove E atat de frumos sa amenajezi o casa.topai

edit later: in spate, frigiderul este lasat liber, numai sus si partile laterale sunt incastrate in mobila de bucatarie.
Maria & Mario
Scris: Tuesday, January 19, 2010 11:44 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Da, daca se pot schima si ascunde , ar fi ideal !
Shirel, sa stii ca nu numai acasa se tine masina de spalat in bucatarie ! Aici majoritatea bucatariilor au incorporat , sub blat , masina de spalat rufe !
Blaturi de bucatarie sunt si de 90 ...... asa ca daca il vrei asa , gandeste-te la reamenajat toata bucataria. Se merita - toate corpurile vor fi mai adanci , deci mai mult loc de depozitat - ca tot n-ai camara !
Ana, nu uita de masina de spalat vase ! Eu votez pentru - 100%
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.