Nivel: Senior
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Teea, e foarte frumos! Felicitari sotului Imi place si faianta. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| La fel spun si eu |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2009 Mesaje: 1038
| Teea, este superba bucataria ta.Mai lasat fara cuvinte.eu sunt tot in cautari, si tot mai derutata (balanta de....ce sa fac pana reusesc sa iau o decizie ).multi pupici |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| E foarte frumoasa . Sa o stapaniti sanatosi ! |
|
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Teea,felicitari sotului tau pentru munca depusa reusita bucataria voastra sa o folosesti sanatoasa |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 6570
| monique wrote:Mobila rosie am si eu in bucatarie, acum sunt pe fuga si tb sa tranfer poze pe laptop, dar maine promit sa pun poze. combinatia e de pereti gri cu alb, gresie gri si mobila rosie. pe maine!
Eu una astept cu interes.
Teea, cum spuneam, felicitari sotului! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/31/2008 Mesaje: 4262
| Va multumesc tare mult acum imi dau si eu seama ca a meritat pe deplin asteptare mea indelungata pentru ca tot ce vedeti voi este facut de mana lui si a mea. Spartul peretelui, scosul sapei, egalat nivelul buatariei cu cel al balconului, izolat, tavan fals, faian+gresie, mobila totul. Dar sincer as sta sa ma gandesc de doua ori daca ar fi sa ma mai apuc inca odata. Pentru ca eu nu am bucatarie din aprilie 2008. Va dati seama.... aproape 1 an de zile :018: |
|
| Foarte frumos,Teea. Cateva modele de bucatarii:
carla attached the following image(s):
|
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Carla, draga mea, pentru astfel de bucatarii trebuie sa ai si spatiul necesar, |
|
| Alina wrote:Carla, draga mea, pentru astfel de bucatarii trebuie sa ai si spatiul necesar, Mie mi-ar place una alb cu negru sau una de lemn,traditionala. Se pot comanda si pentru spatii mici,se pot fura idei.Ma cam ia valul in ultima vreme de cand ne construim casa si-mi place sa caut pe net modele de livinguri,bucatarii,bai... Ah!...banii! |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Spatiu ca spatiu dar si banii....ajung destul de mult.... |
|
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| TEEA,foarte frumos a iesit,...a meritat asteptarea,...si bravo voua pt.minunata realizare! |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Frumoase bucatarii .Noi ne-am facut acum proiectul de casa si am cerut o bucatarie mare.Sa-mi faca placere sa stau in ea.
Teea , felicitari pentru frumoasa bucatarie |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Teea,super bucataria! felicitari sotului
carla,imi plac bucatariile |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| cam asa va arata bucataria, paote ceva mai putin verde si mai mult crem, dar combinatia asta:
sau crem cu cateva usi de sticla mata verde deschis |
|
|