Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Foarte frumoasa bucataria!! Sa o stapanesti cu drag! Ce-i MSV? |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Splendida |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Ana cum sa imi fie mila?Gatesc cu drag,apoi ma relaxez facand curat.Din fericire,in afara de hota pe care se vede orice urma,restul se intretine usor.
Kali MSV e masina de spalat vase.Pentru mine chiar a fost optiunea numarul 1,am o alergie la detergenti si mereu aveam probleme cu mainile de la spalatul vaselor.Acum e o placere.Pentru a crea spatiu suficient pentru tot ceea ce mi-am dorit,a trebuit sa mutam usa de la bucatarie.Am facut ,inclusiv, puzzle cu asezarea mobilei,astfel incat sa nu pierdem spatiul din colt.O intreaga nebunie.Mai ales ca vroiam neaparat si coltar. Multumesc fetelor! |
|
| Nu stiu de ce, legam MSV-ul de cuptor - ma gandeam la o optiune, ceva. Nici prin cap nu mi-a trecut ca-i masina de spalat vase.
Daaa, foarte utila! Doar ca a noastra e prea mica... Voi avea grija la urmatoarea. |
|
| kali wrote: Nu stiu de ce, legam MSV-ul de cuptor - ma gandeam la o optiune, ceva. Nici prin cap nu mi-a trecut ca-i masina de spalat vase. Daaa, foarte utila! Doar ca a noastra e prea mica... Voi avea grija la urmatoarea.
Si a noastra e de 45,ca doar aceea ar fi avut loc.Dar am gasit ceva de la bosch cu sertar de tacamuri,deci am noroc,ca nu imi ocupa spatiu suportul de tacamuri.Si mai e faptul ca sertarele se pot ajusta pe inaltime,in functie de ce spal.Deci eu sunt foarte multumita. |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Superba bucatarie, Mirela! Sa o folosesti cu drag si spor! |
|
| bereea wrote:Superba bucatarie, Mirela! Sa o folosesti cu drag si spor!
Multumesc |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Mirela ce frumoasa e,sa o stapanesti sanatoasa!!! Bereea nu ne pui o pozica si cu bucataria ta? |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Mirela chiar ca e frumoasa! E in apartament? |
|
| Multumesc Ana! Da Roxi,in apartament de bloc,deci micuta,dar dupa placul inimii mele! Multumesc! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Am luat si noi acest corp alb si i-am pus o usa rosie caci o sa ne luam corpurile pe bucati in limita banilor.....Apoi am gasit ceva faianta rosie cu o banda colorata printre placi foarte interesanta...cred ca o vom lua dupa Paste Acolo am pus si cuptorul cu microunde , iar in partea de jos am pus doua sertare adanci....
Am inaugurat si cuptorul cu doua checuri care au iesit bestialeee |
|
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Iata ca ne-am apucat si noi de interioare si-mi stau pe creier toate zi-noapte,dar ma gandesc ca asta dureaza doar pana le terminam.Am o mobila din lemn care necasita reconditionare,adica slefuire,lacuire si azi am vizitat un depozit de granit pentru blaturi.Maaamaaaa!Acolo mi-a ramas gandul.Erau 140 sau mai mult,depinde de model euro mp,groasa 3-4cm superba,naturala,de vis,mai ales una neagra cu auriu mi-a luat ochii,macar un blat pe insula sa-mi pun. |
|
| carla wrote:... si-mi stau pe creier toate zi-noapte,dar ma gandesc ca asta dureaza doar pana le terminam.
Mi se pare foaaaaarte cunoscut...
Mda, eu inca nu stiu cum va arata bucataria mea. O idee am insa nu e finalizata. |
|
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Eu inca sunt in cautarea casei visurilor mele dar in schimb stiu exact ce fel de bucutarie imi doresc sa am stil provance si alba ..hai poate alba si cu insula de alta culoare .Va pun ceva fotografii de inspiratie si sper ca indata visul meu sa devina si realitate. shirel attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Superbe modele! |
|
|