Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| In sfarsit am terminat si eu cu bucataria si ma pot bucura cu adevarat de ea In final am ales un burgund in combinatie cu alb. Chiuveta de compozit este super-super, imi place tare mult Iar baterie tot flexibila mi-am pus si eu, iar cel mai mult la ea imi place ca se schimba jetul de apa ca la dus, si e super la clatit vasele . |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Poze, poze! |
|
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Nu prea am pozici "bune" ca abia sambata am terminat curatenia, am ceva din timpul executiei |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Sa o folosesti sanatoasa! |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Da, da, sanatoasa si cu drag! |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Bucataria mea cea noua!Imi este asa de draga!
|
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| SUPERBA |
|
| Nu e mare,dar e practica.Inca testez cuptorul si m-am obisnuit maxim cu MSV. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Si noi suntem la stadiul de cautare ceva bun.Am cumparat de Craciun plita si cuptor,incorporabile,dar nu am gasit prea multe oferte la mobila cu cuptor incorporat in dulap tip soldat.Si ce am gasit nu ne-a placut...dar in curand ii va veni timpul si bucatariei noastre....de pus la punct |
|
Inregistrat: 3/9/2010 Mesaje: 3457
| Mirela, frumoasa bucataria ta! S-o folosesti sanatoasa!!!! Si eu în plina renovare, tot caut mobilier pentru bucataria mult visata, mult mai mare decât o am acum. Deocamdata salvez poze pentru inspira?ie. Probabil anul viitor va fi gata. |
|
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Mirela,impecabila si frumoasa bucataria ta!Imi plac la nebunie culorile!Sa o folositi fericiti si sanatosi! Cat despre cuptoarele electrice,eu am numai cuvinte de lauda.Ne am cumparat si noi unul caci in zona asta nu exista gaz si am numai cuvinte de lauda.Nu se compara cu cel pe gaz!Plita e pe gaz,nu?Cat despre plite,totusi le prefer pe cele pe gaz!
|
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Foarte frumoasa si pactica!Sa va bucurati de ea ! |
|
| Multumesc fetelor! Katrina spor la cautari,sa gasesti ceea ce iti place.La mine a trebuit sa fac totul pe comanda,ca nu am spatiu mare si am folosit fiecare mm de spatiu.
Iulia imi plac si mie culorile,imi dau o stare de bine.Acum gatesc si prajituresc cu si mai mare drag.Pana acum am avut aragaz normal,ca nu am vrut altceva pana am renovat.Acum am luat pe cel cu volum maxim,ca suntem multi si chiar am nevoie.E ok,imi place.Coace foarte bine.Nu consuma mult.Am optat pentru unul cu curatare pirolitica ,pentru ca ma saturasem sa dau cu tot felul de solutii ,sa curat cuptorul.Plita e pe gaz.Era pacat sa pun electrica.Mi se pare super,mai ales ca are un ochi pentru wok.
Oana multumesc! |
|
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Sa o folosesti cu drag, frumoase alegeri ai facut |
|
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| E superba, Mirela! Ti-e si mila sa gatesti... pt mine bucatria e locul preferat, acolo imi beau cafeaua - singura sau cu prietenele. |
|
|