Mobila de bucatarie
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Maria & Mario
Scris: Wednesday, January 10, 2007 12:49 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Nu ne mai aratati bucatariile ? Sau nimeni nu mai gateste ? hohot
Vesna
Scris: Wednesday, January 10, 2007 4:34 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/27/2006
Da, si eu vreau sa mai vad bucatarii, ca intr-o luna-doua sper sa am si eu bucatarie noua! Acum, ca si Leut candva, stau cu oalele prin camara...plans
leut
Scris: Wednesday, January 10, 2007 6:42 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/15/2006
Mirandolina, foarte frumoasa bucataria...mai ales ca mie-mi place in doua culori!
Vesna, draga, trebuie sa ai rabdare si o sa iasa asa cum iti doresti!sunny
pufymic
Scris: Wednesday, January 10, 2007 7:45 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Buna tuturor!

Ce ma bucur ca am dat de voi....exact la tzanc!Tocmai acum imi comand si eu mobila de bucatarie, si chiar aveam nevoie de ceva idei...
La raftul pentru cuptorul cu microunde nu m-as fi gandit vreodata daca nu il vedeam in pozele Mirandolinei....
Foarte buna ideea!
Sau aragazul pe rotiras ...la fel super idee!
Si manerele acelea speciale...thumleft !

O sa va arat si eu poze cu mobila cand va fi gata....cam intr-o lunaras ...sperthumright !

Pupici!
Kiki
Scris: Wednesday, January 10, 2007 7:50 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Pufymic, bine ai venit!

Asteptam poze cu bucataria ta cea noua! firstprize
pufymic
Scris: Wednesday, January 10, 2007 7:54 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Multumesc Kiki de primire!

Pupici!
Maria & Mario
Scris: Wednesday, January 10, 2007 8:08 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Pufymic, Welcome ! Sa ne prezinti si noua voinicii tai ! bounce bounce

Suntem off topic ! ras
Cristy
Scris: Wednesday, January 17, 2007 9:14 AM
Nivel

Inregistrat: 1/8/2007
Aici vine si bucataria mea:

flowers flowers flowers
papi
Scris: Wednesday, January 17, 2007 10:44 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 1/12/2007
la noi, cand am cumparat apartamentul, cel mai important criteriu a fost dimensiunea bucatariei. nu pt ca ma omor prea tare cu gatitul, ci pt ca atunci cand avem musafiri barbatii se retrag in living, iar noi fetele ramanem la o tigare, o cafea si o barfa mica in bucatarie (in restul casei nu se fumeaza, iar in cazul tuturor cuplurilor de prieteni ai nostri femeile fumeaza, iar barbatii nu). asa ca am ales o bucatarie de 10 m2, la care daca adaug balconul tip logie in care am scos aragazul ies de fapt vreo 14 m2. bine, tot nu sunt pe deplin multumita pt ca mi-as fi dorit si eu un spatiu separat pt dinning, dar poate cand ne mutam la casa, cine stie... Iata:
Fluturas
Scris: Wednesday, January 17, 2007 12:51 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
aveti niste bucatarii ff dragute,mi-au placut si mie manerele acelea,dar totusi eu optez pt cuptor si plita de aragaz separat.asa am si acum si sunt f multumita de cuptorul care este pe curent,iar cand vom aranja si noi bucataria mi-as dori sa pot baga cuptorul intr-un raft mai la inaltime,sa nu m atot aplec,si e si pt siguranta copiilor de a se arde.
arata cam asa cuptorul:

Fluturas attached the following image(s):
bucatarie27.jpg

kali
Scris: Wednesday, January 17, 2007 1:01 PM
Nivel

Inregistrat: 5/27/2006
butterfly wrote:
aveti niste bucatarii ff dragute,mi-au placut si mie manerele acelea,dar totusi eu optez pt cuptor si plita de aragaz separat.asa am si acum si sunt f multumita de cuptorul care este pe curent,iar cand vom aranja si noi bucataria mi-as dori sa pot baga cuptorul intr-un raft mai la inaltime,sa nu m atot aplec,si e si pt siguranta copiilor de a se arde.
arata cam asa cuptorul:

thumright Exact asa avem si noi.
Cristy
Scris: Wednesday, January 17, 2007 1:22 PM
Nivel

Inregistrat: 1/8/2007
butterfly wrote:
arata cam asa cuptorul:

Eu am optat pentru design mai mult decat functionalitate, fetele mese sunt destul de mari sa nu se apropie de aragaz...... Acel aragaz 90/90 este foarte scump si de firma, el fiind obiectul tare al bucatariei....

flowers flowers flowers
kali
Scris: Wednesday, January 17, 2007 2:31 PM
Nivel

Inregistrat: 5/27/2006
Cristy wrote:

Eu am optat pentru design mai mult decat functionalitate, fetele mese sunt destul de mari sa nu se apropie de aragaz...... Acel aragaz 90/90 este foarte scump si de firma, el fiind obiectul tare al bucatariei....

Poa' sa fie... mie tot mai mult imi place cuptorul incorporabil... si sincer m-am gandit numai la design cand am facut bucataria; Alexia nici nu era in plan atunci.
Oricum, frumoase bucatarii aveti!flowers Sa le folositi cu placere!
monachris05
Scris: Thursday, January 18, 2007 12:03 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/28/2006
Gata.....angry angry angry angry angry angry angry angry angry ...dupa 1 ora am gasit si eu poza cu bucataria mea...am crezut ca inebunesc, nu mai stiam pe ce CD era...

Kiki
Scris: Thursday, January 18, 2007 12:07 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
monachris05 wrote:
Gata.....angry angry angry angry angry angry angry angry angry ...dupa 1 ora am gasit si eu poza cu bucataria mea...am crezut ca inebunesc, nu mai stiam pe ce CD era...

Imi place mult bucataria ta! love love
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.