Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Nu ne mai aratati bucatariile ? Sau nimeni nu mai gateste ? |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/27/2006 Mesaje: 1307
| Da, si eu vreau sa mai vad bucatarii, ca intr-o luna-doua sper sa am si eu bucatarie noua! Acum, ca si Leut candva, stau cu oalele prin camara... |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Mirandolina, foarte frumoasa bucataria...mai ales ca mie-mi place in doua culori! Vesna, draga, trebuie sa ai rabdare si o sa iasa asa cum iti doresti! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Buna tuturor!
Ce ma bucur ca am dat de voi....exact la tzanc!Tocmai acum imi comand si eu mobila de bucatarie, si chiar aveam nevoie de ceva idei... La raftul pentru cuptorul cu microunde nu m-as fi gandit vreodata daca nu il vedeam in pozele Mirandolinei.... Foarte buna ideea! Sau aragazul pe roti ...la fel super idee! Si manerele acelea speciale... !
O sa va arat si eu poze cu mobila cand va fi gata....cam intr-o luna ...sper !
Pupici! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Pufymic, bine ai venit!
 Asteptam poze cu bucataria ta cea noua! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Multumesc Kiki de primire!
Pupici! |
|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Pufymic, Welcome ! Sa ne prezinti si noua voinicii tai !
Suntem off topic ! |
|

Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Aici vine si bucataria mea:

|
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/12/2007 Mesaje: 138
| la noi, cand am cumparat apartamentul, cel mai important criteriu a fost dimensiunea bucatariei. nu pt ca ma omor prea tare cu gatitul, ci pt ca atunci cand avem musafiri barbatii se retrag in living, iar noi fetele ramanem la o tigare, o cafea si o barfa mica in bucatarie (in restul casei nu se fumeaza, iar in cazul tuturor cuplurilor de prieteni ai nostri femeile fumeaza, iar barbatii nu). asa ca am ales o bucatarie de 10 m2, la care daca adaug balconul tip logie in care am scos aragazul ies de fapt vreo 14 m2. bine, tot nu sunt pe deplin multumita pt ca mi-as fi dorit si eu un spatiu separat pt dinning, dar poate cand ne mutam la casa, cine stie... Iata:
 |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| aveti niste bucatarii ff dragute,mi-au placut si mie manerele acelea,dar totusi eu optez pt cuptor si plita de aragaz separat.asa am si acum si sunt f multumita de cuptorul care este pe curent,iar cand vom aranja si noi bucataria mi-as dori sa pot baga cuptorul intr-un raft mai la inaltime,sa nu m atot aplec,si e si pt siguranta copiilor de a se arde. arata cam asa cuptorul: Fluturas attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| butterfly wrote:aveti niste bucatarii ff dragute,mi-au placut si mie manerele acelea,dar totusi eu optez pt cuptor si plita de aragaz separat.asa am si acum si sunt f multumita de cuptorul care este pe curent,iar cand vom aranja si noi bucataria mi-as dori sa pot baga cuptorul intr-un raft mai la inaltime,sa nu m atot aplec,si e si pt siguranta copiilor de a se arde. arata cam asa cuptorul:
Exact asa avem si noi. |
|

Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| butterfly wrote:aveti niste bucatarii ff dragute,mi-au placut si mie manerele acelea,dar totusi eu optez pt cuptor si plita de aragaz separat.asa am si acum si sunt f multumita de cuptorul care este pe curent,iar cand vom aranja si noi bucataria mi-as dori sa pot baga cuptorul intr-un raft mai la inaltime,sa nu m atot aplec,si e si pt siguranta copiilor de a se arde. arata cam asa cuptorul:
Eu am optat pentru design mai mult decat functionalitate, fetele mese sunt destul de mari sa nu se apropie de aragaz...... Acel aragaz 90/90 este foarte scump si de firma, el fiind obiectul tare al bucatariei....
|
|

Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Cristy wrote: Eu am optat pentru design mai mult decat functionalitate, fetele mese sunt destul de mari sa nu se apropie de aragaz...... Acel aragaz 90/90 este foarte scump si de firma, el fiind obiectul tare al bucatariei....
Poa' sa fie... mie tot mai mult imi place cuptorul incorporabil... si sincer m-am gandit numai la design cand am facut bucataria; Alexia nici nu era in plan atunci. Oricum, frumoase bucatarii aveti! Sa le folositi cu placere! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/28/2006 Mesaje: 581
| Gata..... ...dupa 1 ora am gasit si eu poza cu bucataria mea...am crezut ca inebunesc, nu mai stiam pe ce CD era...
 |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
|
Imi place mult bucataria ta! |
|
|