Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Bereea, sa o folosesti cu drag ! Fetelor, ce parere aveti de chiuveta de compozit, in comparatie cu cea de inox ? |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Are prietena mea si se intretine foarte usor,nu raman urme ca pe cea de inox(pe care toata ziua trebuie sa o stergi).Eu abia astept sa schimbam si noi. E in plan una de compozit . |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Eu am evitat compozitul din motive practice. Eu mai trantesc in farfuriile in chiuveta si nici nu sunt prea grijulie. Colega mea de birou tocmai si-a luat si a si ciobit-o si zgariat-o... |
|
| Pai...cum a reusit asa rapid? A scapat farfurii in ea ? |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Nu stiu exact dar cert este ca a reusit. Si acum ii parea asa de rau ca era si pe comanda un roz cyclamen.. Iar eu as fi reusit din prima saptamana. Acum ceva timp m-am enervat pe sotul meu ca nu stiu ce ma sacaia si am trantit o farfurie de am facut-o tandari. Daca ar fi fost de compozit cred ca era varza Eu am una cu 2 cuve , anticalcar de la Franke si mi-am pus si baterie flexibila ca sa am pot desfasura in toata splendoarea mea. Deci eu personal nu recomand compozitul decat poate daca ai masina de spalat vase iar chiuveta este pentru spalat legume sau foarte putin folosita |
|
| Credeam ca sunt mai rezistente Eu sunt si eu zapacita la categoria asta, tot timpul spargeam cate ceva, gresia din bucataria avea model nou Acu sunt spre "vindecare " |
|
| Desi este inca foarte devreme, am inceput sa ma gandesc la un model de mobila de bucatarie, adica mai mult nuanta...nu ma pot hotari. Bucataria nu este foarte mare, si nu e open space, si nu-mi dau seama ce nuante as putea alege sa nu-mi inchida spatiul prea mult, exclus culorile inchise, wenge, albul ca nu vreau ca la spital Sunt in ceata totala
Bereea tu ziceai ca ti-ai luat rosie, mi-ar placea tare mult ceva colorat ...dar ma tem sa nu-mi incarce vizual prea mult |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Eileen, mi-am luat verde acqua pana la urma. |
|
| Nu ne arati si noua cum arata ? Imi plac nuantele de mov si verde deschis ca idee, dar nu stiu daca alegerea finala va fi una din ele |
|
| Am facut mobila la bucatarie. Am cumparat chiuveta de fragranit de la Franke.Sunt foarte multumita,se curata usor,nu raman urme de calcar.Cand am timp ,voi pune si fotografii. |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Sa o stapanesti cu drag! Poze ai? ... Bine ai revenit!! |
|
| Kali Multumesc!Mi-e mai mare dragul sa stau in bucatarie,sa testez cuptorul,dar nu am prea apucat. Am ceva poze,dar nu am timp necesar pentru postat.Imediat ce ma linistesc,promit ca le pun. |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Sa o folosesti sanatoasa! |
|
| Mirela, sa o folosesti sanatoasa !! Abia astept sa pui pozici Eu inca nu am ajuns la alegerea bucatariei, in schimb mi-am luat chiuveta de compozit de la Pyramis, arata super si abia astept sa o pot folosi |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| De-abia astept sa postez si eu aici noua mea bucatarie, atunci cand va fi cazul... |
|
|