Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17840
| Am pus faianta pana sus pentru ca m-am gandit ca nu stiu exact ce si cum vreau sa fac acolo si sa nu ma trezesc ca raman cu vreun brau pe unde nu trebuie sau ca mi-ar mai fi fost utila faianta si in alta zona unde se stropeste de ex. |
|
| Inca nu este gata pentru ca au fost ceva probleme la montaj, dar cam asa arata in mare...
Asteptam sa ne schimbe hota, plita si cuptorul (care s-au ciobit la montaj cand au scapat hota pe jos ), plus de adus plintele noi care trebuiau sa fie rosii si erau crem, plus placarile pentru insula (care nu s-au potrivit initial)... |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Foarte frumoase ! Sa le stapaniti sanatosi! Ne-au montat si noi ieri mobila de bucatarie! Sper sa am timp si sa fac niste poze sa va arat! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| E foarte frumoasa, Adriana! Sa o stapaniti si sa o folositi cu placere. Roxy, sa o folositi cu placere! |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Ma bucur ca v-a iesit ! Sa o folositi cu drag |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Wow, Adriana, dar ati avut peripetii la montat, nu gluma! Oricum, e foarte frumoasa! Rox, hai cu pozele! Sunt curioasa! Sa le folositi cu drag! |
|
| In sfarsit bucataria este gata...
Insula...
Saptamana asta sau saptamana viitoare ne soseste si masa de bucatarie, scaunele le-am luat deja... asa ca nu am mai avea aici decat de pus spoturile si de cumparat o lustra... |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Superba!
Ce de realizari! felicitari! ma bucur tare mult pt voi! |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Adriana arata super!In asa bucatarie sa tot gatesti. Sunt curioasa cum o intretii.Am eu o mare problema cu urmele de degete pe asa material lucios. |
|
| Se intretine extrem de usor.
Am gasit o laveta speciala in Hornbach, se uda, se stoarce bine si apoi stergi pur si simplu mobila cu ea si ramane impecabil... |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Adriana, e minunata mobila. Imi plac mult, mult aragazul si hota. Sa le folositi cu placere! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/21/2012 Mesaje: 324
| ...superba...felicitari...e foarte frumoasa... |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Sa faci numai bunatati in bucataria de vis ! |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 10/13/2014 Mesaje: 2
| Ai sertare din acelea care se deschid daca apesi putin? Ca nu vad manare :D Arata foarte bine, felicitari! |
|
| Sunt manere tip Gola (manere ascunse)... Nu apas pe sertare, nu am vrut asa ca atunci chiar as fi avut numai urme pe ele |
|
|