Mobila de bucatarie
Subiectul anterior · Subiectul urmator
fdianamaria
Scris: Wednesday, July 10, 2013 8:44 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/17/2006
fdianamaria
Scris: Wednesday, July 10, 2013 8:48 PM
Nivel

momentan din bucatarie am doar chiuveta cumparata sh cu tot cu suport, asa ca va trebui sa ma orientez spre aceasi culoare. Dar e rosu puternic putin spre portocaliu, asa ca e pe gustul meu. Nu am idei ciudate, dar dupa chiveta asta am cautat cel putin vreo 7 luni pana am gasit-o...

fdianamaria attached the following image(s):
dsc01837.jpg

oanamaria
Scris: Wednesday, July 10, 2013 10:39 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Bina ca ai gasit ceva pe gustul tau !Sa o folosesti cu drag!
Va faceti casuta ?Super-super !
fdianamaria
Scris: Thursday, July 11, 2013 10:47 AM
Nivel

din pacate nu ne facem casuta...am luat o casa veche, dar ok si tot lucram la ea din februarie. Dar incet-incet o vom pune pe picioare.
marivic
Scris: Thursday, July 11, 2013 11:32 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Diana,este super!Bravoo Si noi avem tot cu doua cuve,dar nu are si suport de vase in continuare.....Este Franke....imi place dar as fi vrut ceva mai mare.....asa ca a ta....
Sa stapaniti sanatosi casuta,sa lucrati cu drag si spor la ea si sa va simtiti minunat in ea!Bravoo Bravoo computerlove
fdianamaria
Scris: Thursday, July 11, 2013 1:30 PM
Nivel

mersi....si a mea e Franke...e sh dar nu au folosit-o aproape deloc (are si sigiliu intr-o parte) pentru ca pensiunea a dat faliment si vand tot ce e inauntru :) Norocoasa de mine...ca la ce preturi au astea noi...nici o sansa sa le cumpar vreodata. Exact ca si cuptorul electric gigantic la care visez de-o viata si cine stie daca mi-l voi permite...chiar si sh e scump uff
Dar pentru chiuveta...te invit la mine de la anu incolo, sa te bucuri si tu de ea Cheek Kiss
marivic
Scris: Thursday, July 11, 2013 3:57 PM
Nivel

Inregistrat: 8/10/2007
Cu mare drag......computerlove am sa dau o fuga la tine.....computerlove computerlove
AdrianaC
Scris: Tuesday, March 18, 2014 6:39 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Am terminat de pus faianta in bucatarie si ma gandeam daca ma puteti ajuta cu ceva idei pentru mobila de bucatarie.

Asa arata faianta:

Si cam asa vine bucataria...

Nu am disponibil decat 1 perete plin, de 3 m lungime, peretele cu geamul, dar sub geam vine un calorifer la care nu vreau sa renunt, iar in dreapta peretelui cu geamul obligatoriu trebuie sa vina plita cu hota, ca am deja gaura de hota data ras.

In rest ... 2 pereti nu ii am... e cam open space...

Ce culori si ce stil de mobila ar merge? Pe jos e o gresie portelanata de un negru-gri...care arata ca o podea...

De asemenea, pe peretele plin trebuie sa imi incapa si masina de spalat rufe, pe care am mutat-o din baie in bucatarie ras, ca sa nu imi strice designul in baie ras
shirel
Scris: Tuesday, March 18, 2014 9:35 AM
Nivel

Inregistrat: 7/22/2007
Adriana ai sigur nevoie de o mobila deschisa la culoare deci alba cu marmura gri(sau cum se spune sic ) ca sa para mult mai mare .Acuma nu stiu ce stil va avea toata casa dar trebuie sa te gandesti daca vrei o bucatarie moderna sau o bucatarie in still rustic si in functie de asta sa-ti alegi si culoarea si modelul si daca vrei ca bucataria sa fie in stil separat sau o continuare a stilului din sufragerie.
AdrianaC
Scris: Tuesday, March 18, 2014 5:25 PM

Bucataria fiind open space, in continuarea livingului, ar trebui sa mearga cam pe acelasi stil...

Tot ce stiu in momentul de fata e doar ca voi schimba semineul actual care arata foarte rustic, cu unul ceva mai putin rustic...

Modelul noului semineu va fi acesta:

Si va avea deasupra si dedesubtul focarului in loc de caramizile acelea, o marmura in culoarea untului sau crem deschis, iar pe jos va avea tot o placa de marmura, mai mare, care sa imi mascheze partea lipsa de gresie cu care voi ramane dupa daramarea semineului actual (care e ceva mai mare).

Deci... habar nu am pentru ce stil sa optez...

kali
Scris: Tuesday, March 18, 2014 5:53 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
AdrianaC wrote:
Deci... habar nu am pentru ce stil sa optez...

Adriana, stilul trebuia ales mai demult pentru ca el trebuie sa fie comun tuturor camerelor din casa.
Avand in vedere alegerile pe care le-ati facut pana acum cu baile si camerele copiilor, s-a cam ales dupa parerea mea - adica nu o mai poti coti spre glamour, chic, clasic, rustic, vintage, etc.
O solutie de amenajare contemporana/moderna/minimalista e cam singura care merge de acum incolo avand in vedere si faianta aleasa pentru bucatarie... zic si eu asa...

Spor si imaginatie, va doresc!
AdrianaC
Scris: Tuesday, March 18, 2014 6:18 PM

Se pare ca desi nu am intentionat asta, stilul minimalist este in tendinte in bucatarii in 2014 hohot

Stilul minimalist

Cred ca vom merge pe stilul asta, desi nu stiu prea multe despre el, din cele cateva poze pe care le-am vazut pare ca ni se potriveste ras

Multumesc de idee !

Acum daca gasesti si ceva combinatii pentru bucatarie si living in stilul asta, chiar esti de nota 1000 ras
kali
Scris: Tuesday, March 18, 2014 7:22 PM
Nivel

Inregistrat: 5/27/2006
TatyKS
Scris: Tuesday, March 18, 2014 10:48 PM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2006
Stiu ca e tare greu sa te decizi ...si eu am cautat si m-am sucit de multe ori pana acum ... dar pana la urma am ales ce vreau . Sper sa gasiti ceea ce doritiCheek Kiss .

Eu as alege stilul usor country mai ales ca ai si semineul in living

Abi astept sa vad cum va iese Cheek Kiss . Mai fur si eu o idee.

shirel
Scris: Tuesday, March 18, 2014 11:22 PM
Nivel

Inregistrat: 7/22/2007
Adriana,scuza-ma ca te intreb dar de ce ai ales sa pui faiantza pana sus ?Ai fi putut sa ai ceva loc ptr cateva corpuri ,in bucatarie vei avea nevoie de mult spatiu de depozitare la cate se adun si mai ales ca ai si masina de spalat tot acolo.Modele sunt foarte multe pe tot netul eu as merge totusi la acea firma care-ti va face bucataria si poate vei putea construi impreuna bucataria perfecta ptr tine cu cerintele pe care tu le ai fiindca ti-o spun din experientza cine lucrreaza si gateste stie ce-i este mai important ,cate corpuri si cum sa fie asamblate ca sa-ti fie cat mai organizate toate .Eu am o bucatarie foarte mica as spune dar asa de practica si unde imi incap toate si daca mi-as schimba-o cred ca as construi una identica ca organizare fiindca este perfecta.
Spor in continuare si orice decizie vei lua sunt sigura ca va iesi superb totul!Cheek Kiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.