Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| m-am indragostit de mobila asta de cum am vazut-o...cred ca bucataria me ava avea mobila rosie |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Indrazneste!!!! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| ANA,este superba bucataria!!! Sa o stapaniti sanatosi si sa ai spor la bucatarit intr-o asa frumoasa bucatarie! BRANDUSA,E TARE! Imi place la nebunie,.....SUUUUUUPERRRRRRRRR! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 3579
| Si mie imi place tare mult mobila, de fapt imi plac combinatiile de culori mai vesele, insa nuanta asta mi se pare un pic cam puternica pentru ochii mei si asa obositi . Mobila rosie am si eu in bucatarie si e combinata restul bucatariei gri. Probabil ai vazut-o prin pozele mele. Oricum, sa ai mult spor si la amenajarile interioare! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| bereea wrote:Fetelor, ce parere aveti despre mobila asta?  E foarte frumoasa dar costa si mult...i-am aratat-o sotului si mia zis ca asta e mobile de la Diesis si eu nu am materiale bune,mai ales asta din imagine se umfla repede... |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/4/2009 Mesaje: 979
| imi place, dar trebuie sa ai o camera spatioasa si luminoasa ca altfel e cam prea mult rosu si poate deveni obositor la un moment dat. e un stil modern. restul casei ar trebui sa fie cam la fel. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Asa e, trebuie sa ai spatiu. Am vazut o baie rosie, dar mica. Mi-a crescut tensiunea, a trebuit sa ies repede, ca mi se facea rau de atata rosu intr-un spatiu inchis. Si bucataria la fel, ai nevoie de deschidere, sa nu te sufoce. Poti insa sa combini rosu cu alb. |
|

Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| multumesc pentru pareri, fetele.Pana sa cumpar eu bucataria mai este....hehehe , vreme lunga.Bucataria me are cam 24 m patarti si are geamul la sud, deci luminoasa va fi. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| buna fetelor sunt un pic cam in urma... dar am vazut ca bulibuli a cumparat prin februarie o chiuveta din compozit la 600 ron. se poate un PM cu locul de unde a a luat-o? va pup |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/18/2010 Mesaje: 881
| bulibuli mama,cat de faina e bucataria,e super. imi zici,te rog din ce material e chiuveta?imi place fff mult aaaaaa,stai ca acum am vazut |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Multumesc, niki... e din compozit, e destul de groasa si rezistenta, suntem f multumiti de ea. nu se zgarie si nu raman urme pe ea, arata ca noua.. bine nici n-o am de mult...
wildrose, ti-am trimis PM inca de atunci, sper ca l-ai primit..
ramasesem datoare cu raftul de la hota..

acum e mai bine organizat, am condimentele acolo, am scapat de borcane
mai am de facut o masa din blat de 90 la fel ca restul blatului si sa cumpar un coltar sa se potriveasca.. dar mai am de asteptat |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Buli e gata masuta? da coltarul? frumoase rafturile |
|

Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Super ideea cu rafturile pe hota! La bloc bucatariile nu sunt foarte ofertante .Pentru mine este importanta sa am mobila spatioasa sa-mi bag vesela si oalele si am un turn foarte incapator pentru borcanele cu diverse ca nu am debara si nu as ocupa un spatiu ca sa tin borcane sau alte chestii de bucatarie. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Bulibuli,interesanta ideea cu rafturi pe hota cand ai lipsa de loc,mie una imi place sa vad hota lucind si sa faca parte din aspectul bucatarie. |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Bulibuli,super raftul la hota mult spor in ontinuare la amenajat
In sfarsit am bucataria si mobilierul care imi place!

|
|
|