Profil: mmm00
Despre
Utilizator: mmm00
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Monday, May 14, 2012
Ultima vizita: Tuesday, October 2, 2012 9:54 PM
Numarul de postari: 40
[0.00% din toate postarile / 0.01 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Gravidutzele noastre dragi - 20
Postat: Monday, October 1, 2012 8:38 PM
thankyou sweet angel, nanny, multumesc
Postat: Monday, October 1, 2012 11:35 AM
andra, asa se face si la mine uterul doar ca la mine se ridica mai sus si felix e asa mirat de fenomenul astahohot .
Postat: Sunday, September 30, 2012 9:46 PM
uite-ne si pe noi nanny.
viitorul tatic e foarte grijuliu cu burtica si in ceea ce priveste alimentatia mea.imi face toate poftele si e fericit ca ii daruiesc un copil. despartirea asta ne-a facut sa ne iubim si mai mult,nu vreau sa fiu departe de el nici o zi.hearts
mama lui nu mai are ce sa faca.dupa ce a facut ditamai taraboiu, a sunat-o si pe mama mea si mai nu stiu cate, tot nu a reusit sa ne desparta. nu ma preocupa deloc persoana ei.guns
Postat: Saturday, September 29, 2012 5:49 PM
numai burticute frumoase! computerlove
felicitari shirel hearts
Subiect: Ati fost dezamagita cand ati aflat sexul copilului?
Postat: Monday, September 24, 2012 9:43 PM
noi nu am aflat inca ce e,am un copil secretos. ne dorim asa de mult un baietel incat am ales si numele si ne-am facut planuri si cand e vorba de bebe ii spunem "el",cateodata ii spunem si pe numealcool . de cand am ramas mi-am imaginat un baietel in burtica mea, acum se pare ca burtica mea e rotunda si nasii copilului si mama imi spun ca s-ar putea sa fie fata.(bla bla,superstitii)
sunt dejamagita...aseara am visat ca am nascut o fetita si dimineata am inceput sa planguff
felix nu pare a fi asa de tare,tot puiutul nostru e. dar eu nu ma inteleguff
Postat: Monday, September 24, 2012 9:02 PM
buna searapupici
nu am mai trecut de mult pe aici ras

azi am fost iar la ecografie la cabinetul doamnei dr paris si vroiam sa vedem sexul copilului.
imi spune doctorita ca are toate degetele, coloana vertebrala si celelalte si cand sa se uite la sex bebele meu se asezase picior peste picior. apoi ne-a aratat fundul,iar, si in ciuda incercarilor doctoritei de afla ce e, nu a vrut sa arate.banghead

am un puiut tare secretos si rusinos,are si cui semana(taica'su)
Postat: Friday, August 24, 2012 12:43 PM
hehe ai baietan cool.
ma bucur pentru tine. sper sa fie si al meu baiat. daca nu poate facem schimbalcool pupici
Postat: Tuesday, August 14, 2012 6:10 PM
andra lasa-mi tu id prin PM. eu am incercat sa iti las PM dar inca nu pot.pupici
Postat: Monday, August 13, 2012 12:13 AM
bebele e cu capul in jos, cel putin asa era cu 2 saptamani in urma. o sa ma duc la urgente, nu pot sta asa uff

thankyou
Postat: Sunday, August 12, 2012 8:23 PM
buna fetelor.

cred ca e ceva neinregula la mine. bebeul se misca, il simt mereu doar ca il simt cam jos, prea jos, zic eu si cand urc scarile sau ma ridic de pe scaun simt ca si cum l-am pierde adica s-ar scurge ceva si uneori ma doare jos cand se misca.
mama zice sa nu imi fac griji dar eu imi fac. e bine asa sa se miste asa de mult si sa ma doara? uff uff

la doctor nu pot merge pana imi eliberez buletinul, pe 21 august. l-am schimbat pentru ca mi-am facut mutatie pe bucuresti.
chiar imi fac griji plans