|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Mixtura Mentolata 10%
Compozitie Menthol, oxid de zinc, alcool etilic, apa distilata, talc, glicerina, de uz extern.
Indicatii Se recomanda a fi utilizat ca antipruritic, topic dermal.
Descrierea acestei mixturi este scurta si seaca.Nu ai zice ca e ceva de capul ei! Dar sunt convinsa ca multe dintre voi ati folosit-o -cu succes-in tratarea mai multor probleme cutanate ale micutilor. Eu am dat-o pe Sara de citeva ori pe muscaturile cauzate de tintari,care au trecut foarte repede si fara sa o deranjeze prea mult. Voi la ce ati utilizat mixtura mentolata?
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Tocmai am primit si eu o sticluta cu mixtura mentolata si mi s-a spus ca e buna pentru iritatia de la soare, pentru muscaturi de tantari si orice iritatii ce pot iesi pe piele...inca n-am folosit-o ca fii-mea nu s-a mai iritat de la caldura si alte probleme n-am avut. |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Pot sa o folosesc si pentru Sasha, adica la sugari? |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/16/2006 Mesaje: 1390
| taki wrote:Pot sa o folosesc si pentru Sasha, adica la sugari? sigur ca da ai grija ca usuca pielea si sa nu o folosesti des eu am folosit si cea nementolata...de cand s-a nascut...pt cute in mod special..si nu a patit nimic...acum,vara,pt piscaturi de tantari,iritatii de la caldura,transpiratie...
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| miraa wrote:sigur ca da ai grija ca usuca pielea si sa nu o folosesti des
Mercik ! Este bine de stiut! |

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| taki wrote:Pot sa o folosesc si pentru Sasha, adica la sugari?
Poti sa o folosesti linistita pentru eventualele piscaturi sau eruptii,dar nu zi de zi! |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/8/2009 Mesaje: 1017
| Eu o folosesc si cind face urticarie Andreea ,ii dau pe bubite sa nu se mai scarpine si ajuta ! |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Mie mi-a recomandat-o o farmacista cand facuse Maria alergie la Augmentin si ii aparusera bubite pe piele. Am cumparat-o dar nu i-am dat. E buna si pentru brobonitele care apar de la caldura? |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Daaa...e foarte buna si la copii...un must have in casa. I-am dat fiica-mii de multe ori cu ea cand avea intepaturi de tantari, inceput de iritatii. E racoritoare si calmanta. Pe mine m-a scapat de niste mancarimi incredibile de la o iritatie mai severa cu poison ivy - o planta foarte iritanta- in conditiile in care ce luasem din farmacie special pentru asa ceva n-a functionat si, pana am ajuns la doctor pentru prescriptie de solutie cu corticosteroizi, asta m-a salvat sa nu-mi rup pielea de pe mine. |
|
|