da asa este scuze chiar am uitat total sa mentionez varsta are 1 an jumate.Este adevarat ca doar medicul pediatru sau de familie poate sa spuna clar ceea ce trebuie sa ii dau dar vroiam sa stiu si din experienta voastra care vi s-a parut mai bun ca apoi eu sa vb medicului de el si sa vad daca mi-l recomanda sau nu.
|
buna fetelor.Nu am intrat cam de mult pe forum dar as vrea un sfat de voi.spuneti-mi si care este cel mai bun tratamen de imunizare pt primavara.
|
este foarte bine,sii-a revenit si a inceput sa aiba si pofta de mancare.mananaca cele trei mese pe zi foarte bine si cate un iaurtel de fructe. si multumesc de inrebare
|
multumim mult vanina
|
multumesc mult si voua va doresc multa sanatate si mai ales la pitici
|
multumesc de intrebare abiand. bebe a inceput sa mai manance putin dar suntem amandoi gripati tare eu cel putin am zacut toata ziua la pat ,el acum e putin mai bine ceea ce ma bucura dar imi pare rau ca nu pot sa stau in preajma lui de frica sa nu ia gripa de la mine
|
Doamne oare chiar asa de prost m-am exprimat.Nu sunt de acord cu absolut orice mancare si nu ma refeream la cantitati industriale ci la simplu fapt ca ii dai putin sa guste(un dumicat.o bucatica)cat de rau poate sa faca asta unui copil?
|
mi-am recitit postarile si poate intradevar modul de exprimare a fost cam agresv nu vreau sa dau vina pe stresul acumulat in ultimile zile dar poate pe alocuri am cam exagerat putin scuze
|
nu stiu ce a reiesit din ce am spus eu dar nu cred ca am fost ostila cu nimeni.Din contra am raspuns la intrebarile care mi-au fost adresate pt eu cred ca asa este normal si imi pare rau daca s-a inteles altceva.Era pur si simplu o discutie in care erau pareri pro si contra dar asta nu inseamna ca nu o sa tin cont de ele sau mai rau ca nici macar nu-mi pasa.Sincer,departe de gandul meu ce ai afirmat Oanalaurisa
|
si eu sunt de aceiasi parere.Acum ,nu stiu,depinde de fiecare cum vrea sa isi creasca copilul si ce obiceiuri vrea sa ii formeze .Oricum eu sunt de aceiasi parere copilul trebuie sa guste din toate ,pentru ca mai tarziu sa nu devina un mofturos si sa strambe mereu din nas ,trebuie obisnuit cu toate gusturile
|