Profil: Mistygirl
Despre
Utilizator: Mistygirl
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Sunday, August 25, 2013
Ultima vizita: Tuesday, January 10, 2017 11:10 PM
Numarul de postari: 5
[0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Tricotat, crosetat si cusut in scopuri caritabile
Postat: Tuesday, January 10, 2017 11:10 PM
Mul?umesc mult de raspuns Angel

Este vreo organiza?ie care sa ocupa de asemenea ac?iuni sau sunte?i pe cont propriu?

Încerc sa caut opinii sa vad de unde încep. Blushing

O saptamâna frumoasa in continuare!
Subiect: Tricotat, crosetat si cusut in scopuri caritabile
Postat: Saturday, December 31, 2016 3:33 PM
Buna :)

Este cineva care croseteaza, tricoteaza sau coase in scopuri caritabile? De ceva timp ma tot bate gandul sa demarez o astfel de practica. Stiu ca materialele pot fi costisitoare uneori dar cred ca am putea gasi solutii convenabile. Nu am un ONG de care sa ma folosesc pentru o actiune mai ampla, de-asta ma gandeam ca poate mai gasesc in forum persoane interesate :)

sunt inca incepatoare in ale lucratului, dar usor usor invat. Daca pot face si ceva pentru cei care au nevoie, cu atat mai bine. Ce parere aveti ?

Un an nou minunat tuturor ! Angel
Subiect: poseta din cheite de bere
Postat: Friday, September 18, 2015 11:58 AM
Super super!! cat v-a luat sa o faceti ? :)
felicitari!Clap
Subiect: Lectii de Macrame (mileuri)
Postat: Tuesday, August 27, 2013 1:24 PM
Buna fetelor,

superbe mileuri :) Lucrez si eu, imi plac la nebunie si ma relaxeaza foarte mult.
voi de unde luati Macrame-ul? eu mai ieftin de 8 lei nu am gasit, ma gandeam ca poate pe net gasec la un pret mai ok, dar tot cam asa sunt.

Spor la crosetat!
Subiect: vesta dama
Postat: Sunday, August 25, 2013 1:39 PM
Buna Fetelor,

Sunt noua pe aici, dar va urmaresc de ceva timp. Aveti niste lucruri super super!

Inca sunt incepatoare intr-ale crosetatului, dar imi place si sper sa evoluez. Imi prind bine opiniile voastre de pe forum. Acum incerc sa termin un maieut, o sa va arat cum a iesit (Daca iese Blushing ).

Intre timp, Alina, e superba vestuta!!!! coeur

Spor la treburi ! majoreta