Profil: missy_furla
Despre
Utilizator: missy_furla
Nivel: Grupa mica
Statistici
A intrat: Friday, May 3, 2019
Ultima vizita: Friday, November 22, 2019 8:17 PM
Numarul de postari: 179
[0.02% din toate postarile / 0.08 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Gravidutele noastre dragi - 54
Postat: Tuesday, October 8, 2019 10:54 AM
Cata123 wrote:
Fetelor, de missy nu stiti nimic? Am tot intrat sa vad ca scrie ca este bine bebelul si nimic..

Inca nu e bine. E tot pe terapie intensiva, dar are evolutie buna.
Eu m am externat
O sa revin cu un post detaliat.
N am intrat de 5 zile ptr ca sunt buimaca de pe 2 cand m au chemat sa nasc.
Sunt costuri enorme la R Maria la t intensiva bebei, pana la un eventual transfer la alt spital...de stat. sper sa facem fata, e ingrozitor sa nasti, sa fii bine, sa ti se spuna initial ca totul e perfect cu copilul si la 2 ore sa explodeze totul.
Si sa ajung acasa fara copil
Subiect: Gravidutele noastre dragi - 53
Postat: Thursday, October 3, 2019 7:01 AM
Multumesc fetele ptr incurajari.
Incerc sa raman optimista ca bebe simte dc eu nu sunt calma...chiar daca a plecat din burtik si e alt etaj!
Doamne ajuta!
Postat: Thursday, October 3, 2019 7:00 AM
alina89 wrote:
Missy, o sa fie bine, Doamne ajuta! Stiu ca neonatologia din RM e f buna si ei merg mult pe preventie deci sigur o sa fie bine bebicul. Stiu ca iti e greu, curaj si recuperare rapida!

Daaa...si explica foarte bine!!
Astept sa treaca timpul si sa lupte cu infectia ( ca are o infectie pe care s s-au apucat sa o identifice).
Eu m-am refacut, o sa ma bage pe salon.
Postat: Thursday, October 3, 2019 1:51 AM
Nici nu stiu cum sa incep.
Am nascut.
Ceza de urgenta!
M-a sunat doctorul miercuri la 7:30 dim sa ma anunte ca hemoleucograma nu e deloc Ok, ca risc f mult sa nu se mai oxigeneze copilul si ca ma manca de vie copilul(imi scade zilnic fierul din sange)
Si sa vin la spital ca imi face urgent ceza, a comandat o punga de sange si a hotarat cu anestezistul si e cea mai buna varianta ptr mine.
A picat programarea din 8 oct
M-am prezentat la 11:00 la spital dar el a venit abia la 20:00 timp in care am stat in camera de garda apoi in salon pre operator si la 21:00 am intrat in operatie. Totul a fost perfect in pre operator, nu am avut decat mici contracturi, pe monitor bebe parea bn, mie imi puneau perfuzii de hidratare, am vb cu anestezista, etc
Operatia a fost ok, m-a durut putin la anesteziere ptr ca eram si f inspaimantata.
Dupa au hotarat si mi au cerut acordul ca, desi nu e nevoie neparat imediat, sa mi bage si punga de sange in branula ca sa nu mi se faca rau.
Eu sunt la terapie intensiva dar ma simt vioaie(bine) ca si inainte de operatie - este total inexplicabila anemia la cum ma simteam de bine( nu stari de lesin). Si am luat fier toata sarcina...chiar mai multe tipuri.
Problema este ca bebe a fost perfect la nastere: 50 cm...3150 gr...respira singur, l am pupacit...e superb DAR incepe sa aibe dificultati mari de respiratie.
L au bagat si pe el in terapie intensiva la o hranire prin branula si respiratie asistata.
Evolutia nu e inca buna...va rog sa va rugati...tb sa fie luptator si sa mearga spre bine.
Simt cum o parte din mine s a rupt, eram f fericita si acum se pare ca atarnam de ce vrea Dzeu. Maine nu poate veni pe salon chiar daca ajung eu va fi in monitorizare si tot in terapie indif dc e mai bine.
Pana si eu o sa il pot vedea doar maxim 30min la terapie intensiva bebelusi.
Sper sa fie bine...sunt sanse si sa fie bine...si sa fie rau...
Aproape ca nu mai respir nici eu acum, ma buseste plansul...era total perfect si..
Postat: Wednesday, October 2, 2019 8:05 AM
Adina Mariana wrote:
Vai,vai ce emotii mi-ai dat cu mesajul asta.Cat de putin mai este si ce frumos cadou o sa primesti tu de ziua ta.Nici nu mai e nevoie de alt cadoucomputerlove Sper sa iti stea acolo la caldurica pana in 8.Si eu ma astept in orice moment de acum incolo dar cum vreau natural nu am de unde sa stiu cand vine.Termenul e pe 13 apoi vedem..in 4 merg iar la monitorizare si imi verifica colul si contractiile.Sunt curioasa mai ales ca voi avea 39 sapt.fara 2 zile.Ma bucur ca sunteti ok,o sa reglezi tu si anemia asta si Doamne Ajutapupici Sa ne mai ti la curent daca se ivesc modificari.Te pupCheek Kiss

Intre timp a iesit hemoglobina 7.7 si doctorul a zis ca vb la spital sa fac fier injectabil .
Sper sa nu doara tare, sunt speriata.
pale
Postat: Tuesday, October 1, 2019 6:33 PM
Adina...and girls...am fost la ultimul consult si ultima eco. Daca pana pe 8oct sta acolo, pe 8 oct am programare la ceza.
Acu bebe are cam 3200grame.
Evident daca am sangerari, se rupe apa sau apar contractiile de travaliu tb sa ma prezint de urgenta la camera de garda la spital.
Sper sa fie bine.
Posibil sa fac niste perfuzii cu fier pana pe 8 oct, astept rezultatul de la hemoleucograma, m-a pus sa repet, nu-i venea sa creada ca am 7.6 - as fi lesinata.
(Dupa maini/ degete ar zice ca am 9)...
Pe 7oct e ziua mea si pe 8oct primesc cadoul yes
Postat: Tuesday, October 1, 2019 10:13 AM
Lori wrote:
Fetelor, ati avut dureri ca la ciclu la inceput de sarcina? Dimineata a inceput sa ma doara burta, am luat un no spa de 80, m-a mai lasat dar nu de tot...acum stau in pat si astept...
Offf, fetelor, asa aiurea e incertitudinea asta, sangerari, dureri...voi stiu ca ma intelegeti...Sotul e un om minunat, dar nu poate intelege starile prin care trec, doar voi puteti...

N-am avut dar sunt mega normale.
Postat: Monday, September 30, 2019 3:10 PM
Nella wrote:

Te cred, la fel a fost ?i la mine la urgente, am cerut sa nu fiu internata, mi-a facut analize, no spa injectabil pt ca aveam dureri, contractii ?i dupa asta m-am cerut acasa.
Multa, multa sanatate ?i sa revii rapid cu vesti bune

Si eu la privat la camera de garda am simtit o atmosfera apasatoare...fata de clinica/policlinica.
Ufff si desi imi e greu acum pe utima zecime de metru tot as zice ca sarcina a fost usurica. Nu am avut nici o sangerare.
In luna a 5a/6a bateam 2 pesteri mari plus plimbari in natura si cazare nopti consecutive in locuri diferite.
Sa vad nasterea Crazy
Sau cum va fi cu bebe acasa.
Postat: Monday, September 30, 2019 3:03 PM
maria2013 wrote:
Fetelor, cum, ne-cum, ideea e simpla: bebe se va naste! Mergeti cu inima deschisa la maternitate si ganditi-va ca mai e ffff putin pana reveniti acasa cu bebele atât de asteptat! Pentru mine, una, cea mai grea a fost sarcina,iar nasterea am privit-o ca pe o eliberare, ca pe un nou început al celei mai faine etape. Curaj! Va asteptam în clubul mamicilor!majoreta majoreta majoreta

Multumim
Pupici !!!
campfire
Postat: Monday, September 30, 2019 9:48 AM
fluturash26 wrote:

Nu o sperii dar nu cred ca ajunge acolo.ras Crazy oricum in momentul acela nu realizezi nimic. Eu abia dupa ce am nascut aproape am realizat prin ce am trecut. S.a intamplat prea repede totul.

Nu "realizezi" dar tot te sperii, te doare, ti e cumva frica ( mie cel putin imi e spaima), asudezi...
Aseara am avut o contractura asa dureroasa ca mi-au dat lacrimile..
Big Surprise