Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Flavyafetitza wrote:ms mult ingeras,chiar semanam? mie nu mi se pare esti mult m-ai draguta
Multumesc dar ma refeream la aproprierea de natura,iesit impreuna in familie |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/21/2012 Mesaje: 324
| ....multumesc fetelor... ana...da sunt curajoasa...doctorul mi-a recomandat miscare pentru o refacere mai rapida...soacra ce ma bate la cap ca ies prea mult din casa si nu respect cele 40 de zile...dar asta-i... ...felicitari celorlalte concurente....sunteti superbe toate... |
|
Inregistrat: 10/25/2011 Mesaje: 427
| ingerash wrote:Multumesc dar ma refeream la aproprierea de natura,iesit impreuna in familie k acum am inteles la ce te-ai referit.da asa este, imi place foarte mult, sa imi petrec timpul liber cu familia la aer curat. |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| IoanaAlexandra wrote:....multumesc fetelor... ana...da sunt curajoasa...doctorul mi-a recomandat miscare pentru o refacere mai rapida...soacra ce ma bate la cap ca ies prea mult din casa si nu respect cele 40 de zile...dar asta-i... ...felicitari celorlalte concurente....sunteti superbe toate...
40 de zile pentru ce?Iesi , mami, si te plimba, te relaxeaza...nu baga in seama prostiile babesti! |
|
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| WaW!Pai nu se mai respecta decat la tzata la alea fara carte prea multa cele 40 de zile -suntem in 2012 -dr.recomanda sa scoti bebe la plimbare cat mai repede si-ti faCE BINE SI TIE. Scuze de off-topic ,dar nu m-am putut abtine . |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| Haideti dragele mele care ne mai arata cat de bn va vin blugi ? |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 4/19/2012 Mesaje: 684
| Nu pot sa pun pozele!! Nu stiu de ce... si chiar azi am prins un piculet de soare si am fugit pana in parc cu gangania mea mica... sa fie netul sau eu bleaga? Gata!! A zis cineva blugi? Si noi zicem prezent!! Adina attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Adina, pacat ca pozele sunt asa de mari si nu te pot admira cum trebuie, dar totusi mi-am dat seama ca arati mortal! |
|
| Mda...m-am chinuit eu sa le micsorez dar atat am putut face. Sarumana mult pentru complimente. Sincer mie maternitatea mi-a priit si imi prieste in continuare. Dar lasa ca am vazut pe aici o gramada de fete frumoase si in forma, numai una si una |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| in ultimul moment si eu,am vazut abia acum topicul,sunteti niste frumoase toate.eu am o adevarata pasiune ptr blugi,am un dulap intreg
|
|
| frumoaselor va multumesc !!! Start vot!!! succes!! |
|
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Waw!Ce de doamne frumoase aici ! Votez ADINA -sunteti superbe amandoua si ma bucur sa va si vad ! |
|
Inregistrat: 10/25/2011 Mesaje: 427
| toates frumoase votez Adina |
|
| Multumim Oana, Flavya . Eu votez Ioana |
|
| |