Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| wow,wow Miha superba esti bine ai venit |
|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Ioana Esti o mamica tare frumoasa. Ingeras arati perfect ,,nici nu zici ca ai trei copii. Esti de invidiat |
|
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Fetele, aratati bine in blugi! |
|
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Ioana 5 zile de la nastere?deja erai pe la sarbatori?bravo tie,esti puternica si frumoasa,pupici dulci
Ingeras superbi blugii,dar parul e deosebit de vede ce des e
eu nu am mai apucat sa ma pozez |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/25/2011 Mesaje: 427
| participi si eu cu pozele din concediu, de acum o saptamana,nu arat asa bine ca voi,ca am slabit tare de cand am inceput la servici. Flavyafetitza attached the following image(s):

|
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Ma bucur tare mult sa te cunosc!esti o scumpica |
|

| fLAVYA bine ai venit si ma bucur sa te cunosc esti o frumoasa ....vai da ce de concurente am asa pe ultima suta de metri haideti fetele ca se poate mai asteptam si alte doamne |
|

Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| waw ce de mamici frumoase pe aici, bravo fetelor,uite cum pe ultima suta de metri apar si dragutele noastre dragi |
|

Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| Georgy scuze,,acum am vazut ca ai postat inaintea mea si se pare ca am folosit cam aceleasi cuvinte , nu era dinadins,,chiar nu vazusem postarea ta |
|

| vAI GABY da ce probleme iti faci ai scris ce ai gandit |
|
| Ana wrote:Ma bucur tare mult sa te cunosc!esti o scumpica ms de compliment si u esti o scumpa si foarte frumoasa. |
|
| georgyana wrote:fLAVYA bine ai venit si ma bucur sa te cunosc esti o frumoasa ....vai da ce de concurente am asa pe ultima suta de metri haideti fetele ca se poate mai asteptam si alte doamne ms,si eu ma bucur sa va cunosc pe toate sunteti niste dragute. |
|

Inregistrat: 9/4/2011 Mesaje: 1263
| georgyana bebe nu a venit inca si mai sunt 2 zile, asa ca nu o sa pot participa mi-ar fi placut ca de 4 luni nu am luat o pereche de jeans si mi-e tare dor, dar vad ca sunt concurente foarte frumoase felicitari fetelor |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Va multumesc dragele mele Sunt multumita si eu de silueta,m-am apucat de sport(prin casa ca la sala nu reusesc sa ajung)si multe plimbari plus mancat fructe si legume din belsug,orez,peste,paine cu seminte....parul?De la naturistele mele arata asa,am avut o perioada dupa nastere de trageam smocuri doar plimbandu-mi degetele prin el...
Flavyafetitza,esti superbaaaa semanam in multe privinte |
|
| ms mult ingeras,chiar semanam? mie nu mi se pare esti mult m-ai draguta |
|
|
|