Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17859
| MISS NATURALETE - Cosmetice organice de la DrOgheria
Femeia - ea, unica, deosebita, frumoasa, în toata splendoarea ei. Unii sunt de parere ca cel mai mult conteaza aspectul fizic, modul în care te îmbraci, cum te machiezi, cum te coafezi, sa fi mereu îngrijita, aranjata, pusa la 4 ace. Altii sunt de parere ca frumusetea interioara este cea care conteaza, iar toate fardurile si coafurile din lume nu îti pot aduce acea liniste, acea frumusete din privire.
Va invitam sa participati la un nou concurs: MISS NATURALETE !
Regulamentul concursului :
Fiecare participant va trebui sa posteze 2 fotografii, PORTRET, cât mai naturale (fara machiaj, fara coafura, exact asa cum sunteti voi, cât mai naturale, fara nimic artificial). Pozele trebuie sa fie din anul acesta. Perioada de înscriere: 12 august - 20 august 2009. Perioada de votare: 21 august - 25 august 2009. Pot participa numai membri cu minim 100 postari. Pot vota numai membri cu minim 100 postari. Votarea se va face prin vot direct, alegându-se participanta cea mai naturala si cea mai frumoasa.
Premiile concursului: Premiul 1 consta într-o Spuma de curatare profunda din gama Sophyto cosmetice organice pentru fata. Aceasta contine acizii alpha hydroxy extrasi din mar si trestie de zahar care înlatura celulele moarte si reînnoiesc epiderma. Tenul ramâne proaspat si luminos.
Premiul 2 consta într-o Lotiune tonica Purify & Energise Super Bioactive din gama cosmetice organice pentru fata formulata pentru a folosi tehnologia adaptogenica în eliminarea aspectului congestionat si tern al tenului.Aceasta lotiune este ideala pentru înlocuirea apei sau pentru a îndeparta demachiantul sau masca, mai ales daca apa din zona dumneavoastra contine mult clor sau impuritati.Finalizeaza procesul de curatare a tenului, pregatindu-l pentru crema sau tratament.
Premiile 3 în numar de doua constau în câte un set de mostre Sophyto : demachiant Ultra Mild, lotiune tonica Purify & Energise, masca Purifying, polyphenol skin drops, crema normalising. Curatati tenul cu demachiantul Ultra Mild, urmat de lotiunea tonica Purify &Energise. Aplicati masca Purifying si lasati-o sa actioneze 5 minute. Curatati masca folosind lotiunea tonica, apoi masati tenul cu Polyphenol Skin Drops. Aplicati crema Normalising.
Sponsorul concursului este DrOgheria
Mai multe detalii despre concurs gasiti aici. |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Ce tema super! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Hai sa sparg eu gheata, ca am prea putin timp liber in ultima perioada si cine stie cand mai apuc. Pozele sunt de anul asta, iar eu ma incadrez usor pentru ca machiajul e mereu minimal
|
|
 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Diana, . |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Diana |
|

Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| Diana, ai tu doi copii? Arati exact ca o pustoaica, naturala si frumoasa. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Vin si eu,...daca este vorba de concurs,....
 |
|

Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Diana,Marivic Ma bag si eu
 |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| RODY, |
|
| Rody, . |
|

Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Multumesc fetelor |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Ce mamici naturale pe aici! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/31/2008 Mesaje: 4262
| Fetelor sunteti asa de frumoase
Ma primiti si pe mine cu o pozica???
 |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| tnicole22 attached the following image(s):

|
|
| tnicole22, imi pare rau, dar nu poti participa la concurs.
AdrianaC wrote:MISS NATURALETE
Regulamentul concursului :
Pot participa numai membri cu minim 100 postari. |
|
|