Nivel: Senior
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Eu nici macar in congelator,ca la-m dezghetat astazi |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Hmm...eu am ceva poze la ski, dar nu's kiar recente, iar la patinoar nu cred ca am timp sa ajung...poate maine, daca nu imi adoarme copilul in masina, ca tot am drum pe langa Cismigiu...si sa nu imi uit patinele acasa ca nu am kef sa mai si dau bani sa inkiriez!
PS: Asa...doar sa ma laud ca si skiez ! stele_pe_cer attached the following image(s):
|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| stele_pe_cer wrote:Hmm...eu am ceva poze la ski, dar nu's kiar recente, iar la patinoar nu cred ca am timp sa ajung...poate maine, daca nu imi adoarme copilul in masina, ca tot am drum pe langa Cismigiu...si sa nu imi uit patinele acasa ca nu am kef sa mai si dau bani sa inkiriez! PS: Asa...doar sa ma laud ca si skiez !
O sportiva curajoasa si frumoasa |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| da...macar la voi e iarna...la noi mai putin si infloresc pomii...asa cald e...Noi am luat saniuta dar zapada intarzie sa apara. Schiuri n-am avut niciodata in picioare (si nici in bagaj macar), iar patine la fel... Succes participatelor !! |
|
| fdianamaria wrote:da...macar la voi e iarna...la noi mai putin si infloresc pomii...asa cald e...Noi am luat saniuta dar zapada intarzie sa apara. Schiuri n-am avut niciodata in picioare (si nici in bagaj macar), iar patine la fel... Succes participatelor !! Pana la sfarsitul lunii poate ninge si ne arati si noua poze cu saniuta |
|
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Se pare ca va fi putine fete, la concursul asta din pacate |
|
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Lasa ca pana la sfarsitul lunii sa vezi cum se aduna |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| katy wrote:O sportiva curajoasa si frumoasa
Thanks !Dar "gazda" nu e incanta cu o pozica-doua ? |
|
| stele_pe_cer wrote:Thanks !Dar "gazda" nu e incanta cu o pozica-doua ? Am voie???Daca da, cu mare placere descarc pozele la birou si le pun, azi nu, pentru ca se intoarce socrela din tari straine si stam la povesti dar zilele urmatoare cu siguranta. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/28/2006 Mesaje: 581
| Nici acum nu aveti poze, dragi mamici!!??? Pai ce am vazut eu ca e in Ro...ar trebui sa aveti sute de poze...sau nu le mai puteti face acum ca nu mai puteti iesi din casa??!!!
Astept cu nerabdare pozicile voastre...o sa punem si noi una, daca vem voie cu una de vreo 4-5ani..vechime..cand eram si noi la zapada..De fapt, mint, am una de acum 4 ani cand ma fost la munte, si acolo era zapada! |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Noi nu avem cu sporturi de iarna. Si nu ne suparam daca nu e inclusa in concurs ! Fotografii cu prima si singura zapada din viata Mariucii. Maria & Mario attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Pai cum Maria& Mami...tinutul in brate nu e sport? |
|
| Maria & mami wrote:Noi nu avem cu sporturi de iarna. Si nu ne suparam daca nu e inclusa in concurs ! Fotografii cu prima si singura zapada din viata Mariucii. Superbe pozele |
|
| leut wrote:Pai cum Maria& Mami...tinutul in brate nu e sport? O, ba da, de la o varsta e chiar un sport greu |
|
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| |
|
|