|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Miri si Sousourel, multumim! |

Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 3579
| Misha, Leut, multumesc... rad ca proasta la 2 noaptea... Fotograful cu pricina (adica moi) a surprins esentialul in povestea de dragoste dintre Misha & sotul ei! |

Inregistrat: 11/2/2007 Mesaje: 2320
| taki wrote:
Votul meu merge la pupaciosii concursului, adica la [color=darkred]Ira si iubitul ei!
sar'na Taka |

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Taki si Sasha Sa fiti alaturi una de cealalta toata viata |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/17/2006 Mesaje: 698
| votul meu crysti |
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Hai sa fim doua (vezi...ce-ai scris tu )...taaaaaaaaaaaaare faza! |

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/30/2006 Mesaje: 381
| Mai Monique poate vii si la noi sa ne faci o poza.....poate asa sa ma mai intalnesc si eu cu Iulian (sotul meu) in ipostaze "romantice" ...ce zici...VII? (pt ca are cea mai apriga "amanta"-MUNCA ) Si votul meu merge...merge...merge..la MISHULICA noastra. ...si la Maricel, desigur |

Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Multumesc, Bontocel! |
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| bontocel wrote:Mai Monique poate vii si la noi sa ne faci o poza.....poate asa sa ma mai intalnesc si eu cu Iulian (sotul meu) in ipostaze "romantice" Bine ca ai scris in paranteza ca-i sotul tau...ca am si eu un Iuli acasa...iti dai seama ce iesea, nu? |

Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| mari_paun wrote:votul meu crysti
Multi pupici Mari
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Taty, multumim pentru vot! |

| leut wrote:Bine ca ai scris in paranteza ca-i sotul tau...ca am si eu un Iuli acasa...iti dai seama ce iesea, nu?
Mai, Leut, vazi ce face concurenta?!? Ne da emotii!!! Ajungeati voi cumva la o intelegere, ca doar stati in Galati... Io as fi venit moderator!!! |

| bontocel wrote:Mai Monique poate vii si la noi sa ne faci o poza.....poate asa sa ma mai intalnesc si eu cu Iulian (sotul meu) in ipostaze "romantice"  ...ce zici...VII? (pt ca are cea mai apriga "amanta"-MUNCA  ) Si votul meu merge...merge...merge..la MISHULICA noastra.  ...si la Maricel, desigur
Mai Bontocel, adica ma inviti la noapte cu voi?!? Sa vad ce parere are Claudiu... s-ar putea sa-i placa ideea si sa vrea si el!!! |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 2/14/2007 Mesaje: 39
| Si eu votez pentru dragostea emanata de Ira si iubitul ei...! |
|

Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Misha |
|
|